Боледуване на децата ни - тема 92

• 14 777
  • 666
  •   1
Отговори
# 495
  • shumen
Антилоп,аз след стомашен вирус държа на строга диета поне още 2-3 дни.
Светле,има такъв вирус сега с повръщане и Т.

# 496
Ние утре оставаме вкъщи. И двете деца са настинали, сополи и подкашляне. Голямото имаше един ден 38°.

# 497
За съхранението
Вкъщи в хладилник после май в хладилна чанта,тя беше една голяма малко смешно беше ама 🤣и с колата до там
Каква е сега тази пета болест🤣ще ме уморите,благодаря на всички иначе ❤️

# 498
Пета болест започва с класически симптоми на вирус/настинка. Може детето да има лека температура. Отначало само бузите са червени, все едно има ударена плесница. След няколко дни става обрив по тялото..парвовирус е другото име.

# 499
Не е това значи по бузите няма нищо
При нея първо на крака пъпките,после на торса накрая т.

# 500
Може да е коксаки. Сега как сте?

# 501
Все така застой 🙂
Утре сме на лекар

# 502
  • shumen
Мими,може и коксаки да е.Той е характерен с обрив,Т и лющене на кожата по крайниците.

# 503
  • Sofia
Момичета какво ви и мнението за Изопринорин. Изпитаха го на детето, на година и 2 месеца е, но чета ужасни неща за този препарат и за момента не искам да му го давам. Имате ли опит с него?

# 504
  • shumen
Вафличка,аз съм давала на моето дете.Странични действия нямаше,но ефект не видях.
Мими,как са децата?
Аз сега давам на моя витамини Центрум и съм доволна.

# 505
Момичета какво ви и мнението за Изопринорин. Изпитаха го на детето, на година и 2 месеца е, но чета ужасни неща за този препарат и за момента не искам да му го давам. Имате ли опит с него?

Моето дете е изпило поне 10 шишета от него, понякога помага, друг път не. Нищо му няма. Имам приятелки,които го дават на децата си и са много доволни. Всичко си е до организъм.

# 506
  • София
Ами добър имуномодулатор е. От старите е обаче (аз от новите не знам да има). Но като цяло да се изписва за щяло и нещяло не съм ок. Предният път го пих заради Ковид и добре се повлиях.
Иначе на позната на детето заради постоянно изписване беше с песъчинки в бъбреците (Това в Англия).

# 507
  • София
Моето имаше алергична реакция към Изопринозин като малка, но тя беше и с АБКМ. На по-късен етап, може би след 6-7 годишна възраст, вече го понасяше нормално, но и като цяло отшумяха всичките алергични реакции. Аз съм го пила 2 месеца по други причини  - CIN1, за това може би не помогна особено, но пък после поне 2 години вирус не ме ловеше Simple Smile
Моята девойка днес май е по-добре, няма Т засега и я мъча да хапне нещо. След 3 дни почти без храна, а и тази Т 39.5 вчера, не можеше да се държи на краката си и сериозно се бях изплашила.

# 508
Моето дете е пило Изопринозин няколко пъти, също беше под 2 години тогава. За по-сериозни вируси е ок, помага на организма да се пребори...Пил го е при ужасен ларингит след вирус, при RSV вирус с лоша кашлица...не е имало странични ефекти.

# 509
Моето на тази възраст нямаше 10кг и не ни го изписаха. За пръв път го пи на 2г за респираторен вирус някакъв. Добре се повлия. За чревни не ни е изписван, дразни много стомаха и раздрисква.

Общи условия

Активация на акаунт