Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
След загуба на бебе е важно да изчакате поне 6 месеца, преди да опитате нова бременност. Това позволява на тялото да се възстанови и подготви за следващата бременност. Препоръките за бременността включват водене на здравословен начин на живот, редовни прегледи при лекар и изследвания. За да се справим позитивно след загуба на бебе, е важно да обсъждаме чувствата си, да търсим подкрепа от близките си и да се съсредоточим върху бъдещите възможности.
-
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
-
Какви са препоръките след аборт поради инфекция?
-
Какви са емоционалните последици от загубата на бебе и как да се справим с тях?
значи са ми изплатили и другите болнични, но сега не знам дали това са болничните за януари, февруари и март, или март само до половината, защото последния болничен е от 15 март до 15април.То така много гадно, не можеш да си засечеш какви пари получаваш, как ти ги смятат...но поне имам някакви преведени пари, че ми беше писнало. Дрешките са от Рени мода, мисля че е варненски производител, ще дам адреса на двата магазина так, като се прибера, че сега съм на работа. То било много уморително да се ходена работа, особено както бях отвикнала. Сега все съм уморена и недоспала. А има и един магазин във Велико Търново, а в София е на Пиротска, в малкия ЦУМ. 
Прегръщам те, миличка 
, вдигни щората, за да мога да го виждам на небето...