BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 522
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 285
Тази Елена ... не знам. Има нещо много антипатично и отблъскващо в нея. Не говоря на външен вид, а като характер.

# 286
Тази мисия е дадена защото зрителите избрахме трудна и напрегната седмица, но не изключвам брадъра да иска да гони повече от един на седмица вече, че така да е направил условията.В момента са 11 човека, в събота на лайфа като си замине още някой и остават 10.Ако си тръгват само на редовни номинации то предаването ще се проточи най-късно до седмицата от 8-ми декември, а не ми се вярва да продължи толкова време. Знаем ли точна дата за финала и колко души ще останат до самия му край?
Финалът е на 15.11, наистина трябва да си тръгват повече хора.
За мен е странно защо не оставиха Михаела да си тръгне, но това да не отменя отпадането на Лена.
Калин е харесван от публиката и то от една специфична публика. И ако другите се разделят между това дали да харесват Давид, Стоянов, Валентин или Елена, онзи електорат се съсредоточава върху Калин. Виждам го на финал с Давид, където разбира се да изгуби.

# 287
Аз не разбирам, какво толкова се прехласвате по Давид. На мен ми е много тъжно , за това дете. Всеки живеещ в германия, знае, че "Berufschule ", както ни представиха за Давид, се завършва с профил, в неговия случай пекар. т.н. "Аусбилдунг". По време на обучението си получава   месечна сума от работодател, при който прави практиката си. Няма да пиша колко е, за де не се стресирате. Тавана е 1300 евро, може и повече месечно.
За мен момчето има ADHS диагноза, тикове, държание, освен това ми изглежда отгледан, само от майка си и баба си, Без таткова подкрепа, затова и се лепна за Калин. Бг деца - родени и расли в германия, няма от къде да научат  думи като "кенефу", за WC , това си е стара бабешка дума. И още нещо, ако баба му, наистина е диабетик, последното нещо, от което се нуждае е Хляб.

# 288
Нещо лошо видели ли сме от Давид? Всичко написано дотук са предразсъдъци. Момчето ясно обясни във визитката, че като баба му се е разболяла, не е можело да яде хляб от магазина и се е наложило той да меси такъв, какъвто тя може да яде.

# 289
  • София
Всички в тая къща са със синдроми.. И психото.. и паранормалния.. и Давид.. и въшка. Кой с хиперактивност, кой с биполярност, други са с поведенчески разстройства..
На мен не ми пречи дори и да е хиперактивен.

# 290
Много ми харесва как Стоянов държи дистанция от Въшка.Дано успее да я изстърже от себе си.Къде се  видя мъдрост в нея?! Мама ми казала, хвани си мъж!А аз кво? П.......
  Толкоз.
   Давид ми е най-симпатичен, но Елена най-добре играе играта за сега.

# 291
Аз харесвам играта на Елена, трябва да има и такива участници, за да се поддържа интересът. Иначе какво ще гледаме?

# 292
На мен пък Елена ми е твърде слаба откъм стратегия. Повтарянето на думата "стратегически" не означава, че действа така. Ето вчера например смяташе, че Калин е правилния избор, при положение, че Давид е далеч по-харесван.
Калин беше обявен за любимен първия ден, в който ги видяхме за 15 минути между визитките. Докато за Давид инфото от външния свят е най-прясно, тъй като видеото му спечели и той получи наградата. Дори мисля, че бяха казали бройката лайкове на първите трима и той водеше с голяма преднина.

# 293
Въшка не е много умна, трудно ми е да я слушам като започне да му се обяснява и да се изясняват. Но не изключвам и вероятността Стоянов да я наказва с това си поведение. Той не изразява много емоциите си и е логично точно така  да се дистанцира и затвори, ако е обиден от нейното държане.
Не само. От самото начало Стоянов си каза, че наскоро е приключил сериозна връзка, че по тази причина иска иска да го карат бавно и ще му трябва повече време. Но Въшка постоянно му намила, че очаква повече от отношенията им. Предупреди си я момчето, а тя сега се прави на обидена и му мрънка… Нормално е това да го отблъсне.

# 294
Освен това още в самото начало, когато тя се лензеше почти на всекиго, той й каза в прав текст, че е наясно, че тя го баламосва, и че това не му допада. Сега гледам в промото е пуснала и тежката артилерия, вече го била обичала. Значи е ходила с мъж, който е упражнявал физическо насилие над нея, Стоянов обаче бил женски полов орган, ама тя много го харесвала. И тук аз започвам да се чудя какво по дяволите иска тази жена. А пък с демонстративното си отиване при Иван да си гукат съвсем отиде в трета глуха.

# 295
Да, още на втория ден му каза, че го обича и той отговори “Лъжеш! Кой те научи да лъжеш така? Не е хубаво.” 😂 Голям смях. Наистина ли си мисли, че мъжете се връзват на такива номера? Може би през 1825-та, но не и през 2025-та. Такива като Сияна под път и над път… Жалко, че е хубаво момиче, но определено не е дорасла за сериозна връзка. Дано с годините поумнее и разбере, че не се стига далеч в живота с цупене и дребни манипулации.

# 296
Според мен един от проблемите на Сияна в отношението й към мъжете е, че тя е много лесна и дори сама отиде да се предложи на всеки в къщата. Не мисля, че мъжете много харесват лесни жени и заради това Стоянов бързо изгуби интерес. Иван явно е с голям нагон и при него това, че е лесна, само щеше да е плюс. Като нищо отношенията им да бяха прераснали до "сексът в Къщата не е мираж".

# 297
Значи мисията не е приключила…

# 298
Калин ме изкърти как взе салама, докато имаха ББ алерт хахаха!

# 299
Лицемерката Мина, отново в действие

Общи условия

Активация на акаунт