BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 522
  • 1 198
  •   2
Отговори
# 270
  • Bayern
Давид ми е сред фаворитите, но това за тостера ме наведе на мисълта, че най-вероятно баба му го е подучила да набляга на това как са мизерували с Насето. Още от времето на тризначките българската публика дава наградата там, където смята , че има най-много нужда. Вярвам, че има е било трудно, но в БГ магазини за техника 2 употреба няма ли? Да не говорим, че ако беше писал в някоя от групите във Фейса, хората щяха да му подарят... Дано не залага на тази стратегия, че по-скоро ще отблъсне феновете си. Все още смятам, че заслужава точно той да спечели Sparkling Heart  Някой знае ли дали има фейсбук или ИГ , не го намирам никъде в нета?

# 271
Не вярвам баба му да го е подучила Давид, а просто е попил пасивния ѝ пример на поведение.

# 272
Или е видял от Марио миналата година Stuck Out Tongue Winking Eye

# 273
  • София
... Писна му на човека. Тя мрънка за какво ли не, в същото време цял ден стои с мъжа, който го нарича “п**ка” заплашва го с бой и т.н., и Стоянов трябва да е ок с това, така ли?
Придобила е мутренското отношение на психото и абсолютно същите изрази..

Какво му е чудното, че Давид няма пари. Двамата току що са завършили училище, дори и да работят няма да е кой знае каква заплатата им. Може и да учат и сами да си плащат образованието. Може само единия да учи или да са задочно. За кое по напред..за храна, за сметки, за някоя дрешка?? На него му вярвам, за разлика от Марио, който беше над 30 и работеше и то в негов салон с развит бизнес.

# 274
  • Bayern
В коя Вселена  Кърлеж Сияна минава за умна Disappointed  Да наречеш някого женски полов орган в национален ефир е изключително просташко! Стоянов колко е доволен, че трябва да спазват 1метър дистанция жалко, че за толкова кратко време.

# 275
Придобила е мутренското отношение на психото и абсолютно същите изрази..
Щом даже елементарните Ебру и Мина се опитват (с право) да ѝ обяснят защо това, което прави, не е ок, значи положението е зле. Няма акъл тази Въшка, но много иска да си начеше егото и някой мъж да лапне по нея.

За Давид съм съгласна също - може да си има причина да нямат пари и са преценили, че тостер не е стока от първа необходимост. Според мен обаче на него ще му потръгне след предаването. Дори да не спечели, все някой ще го наеме като пекар.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 11:40 от Lilly_85

# 276
Няма такава опция. Давид ще е победител. ОчевАдно е .

# 277
  • Сф
Какво значи току що завършили? Изобщо не е рядкост в наши дни деца да работят  от 16г. докато учат. Познавам такива. И по принуда има доста. Той не е ли учил в Германия? Тя тук? Родители нещо има ли , къде са? Къде са тръгнали заедно да живеят като не могат да се издържат? Ами всичко с времето си в крайна сметка. Честно ви казвам , не се заяждам това изказване с тостера и само боб и някаква мизерия май дочух изобщо не го разбрах. На всичко отгоре мечти за собствена пекарна без да имаш ден работен стаж и някакъв работен опит. А гаджето сега там в Германия да работи ли била ? Много странно. То той ако там е учил си имат професионално насочване от училище още. Точно имам познат завърши и в ресторант почна веднага. А майката е израснала в приемно семейство и разнасяше пици. Та Давид сигурно във Владая е мизерствал незнайно защо. А как с тоя български е завършил тук евентуално..останах с впечатление ,че се пише първо немец. Дано ни разкрият повече от историята му. Дописвам, там, каза за бала 3 ма човека били доколкото помня. Ами сега нищо ли не прави? Не чух какви планове има и къде, в случай че не спечели. Ще учи ли, ще работи ли, какви умения има. Любовта и мечтите - ясно че ги има

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 13:19 от PureLove

# 278
Доколкото разбрах се е преместил в България след като е завършил, значи около година и нещо.

# 279
  • София
На Запад е известно, че когато навършат 18 и завършат училище ги сиктердосват, да си живеят сами и да се борят със живота. Нито знаем какви са неговите родители, нито нейните, за да си правим заключения къде са... Има хора без големи възможности, които не могат да помагат, може да са разведени и т.н. Двамата се издържат с трудности, но точно такива несгоди ще ги сплотят още повече, защото най-лесното е тате да носи и мама да меси... Да им подарят джуки, сиси и някое порше пък ще е перфектно.

# 280
Промото - https://www.facebook.com/share/v/17Cv7jGrvi/?mibextid=wwXIfr

Голямо рИванИ…. както всеки ден Cry

# 281
Тази мисия е дадена защото зрителите избрахме трудна и напрегната седмица, но не изключвам брадъра да иска да гони повече от един на седмица вече, че така да е направил условията.В момента са 11 човека, в събота на лайфа като си замине още някой и остават 10.Ако си тръгват само на редовни номинации то предаването ще се проточи най-късно до седмицата от 8-ми декември, а не ми се вярва да продължи толкова време. Знаем ли точна дата за финала и колко души ще останат до самия му край? Много тегави станаха вече взаимоотношенията между Стоянов и Сияна. Докато тя изпитва силни чувства и се е вкопчила със зъби и нокти, при него не е ясно точно какво изпитва. Така или иначе обаче той си вкара голям автогол с този сюжет ако наистина не таи истински емоции към нея. Обаче е плах и внимателен да приключи нещата, защото знае ли човек съквартирантите могат да го нападнат като лешояди, видиш ли наранил горкото момиченце. Ако пък си остане свободна единица ще може да покаже много повече от самия него си и евентуално да има шанс да се бори с Давид на финала. За момента изостава значително последните 2 седмици от хлебаря откъм активност и нещо за което зрителите да се хванат да получи повече положителен вот. Елена я слагам във финалната тройка откъм харесване, защото определено се отличава мисловно от голяма част от хората там. Играе играта и доста работи ги нацелва в десетката. Единствено й убягна факта, че Калин е харесван от публиката. В първата седмица да, но след това по-скоро е недолюбван, та затова си използва и имунитета, защото самият той според мен го усеща и само приятелството му с Давид донякъде крепи  хубав образ в него. Правилно сте отбелязали, че Елена за да й провървят стратегиите, трябва да се насочи към отстраняване на Стоянов и Давид, а не Калин, който би бил изгонен от зрителите ако е на номинации с всеки от Ебру, Мина, Котов, Сияна. Само с параномалният и Иван би се спасил. Искам Иван да си тръгне възможно най-скоро, за да видим на лайфа как Каспър оревава света и гледаме повторение на реакцията от миналата година когато Бебо искаше да си тръгне на мястото на Беба😂😂😂

# 282
Вчера доста се разочаровах от фаворита си Стоянов. Убеди се, че Въшка е хлътнала яко и сега се възползва по гаден начин от нея. Измъчва я умишлено. Грозно е това поведение.
Въшка е мъдро момиче. Много ми е миличка и умничка. Стоянов не е прав.
Това не може да е реален коментар! Joy Сияна е ужасен пример за младо момиче във всеки един аспект. След като вчера започна да обижда Стоянов по този грозен начин, направо се срина с дъното. Тази седмица ако е номинирана, ще си ходи.

# 283
Една мъдрост струи..от една въшка...Joy

# 284
Въшка не е много умна, трудно ми е да я слушам като започне да му се обяснява и да се изясняват. Но не изключвам и вероятността Стоянов да я наказва с това си поведение. Той не изразява много емоциите си и е логично точно така  да се дистанцира и затвори, ако е обиден от нейното държане.

Общи условия

Активация на акаунт