🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 556
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 60
Въх, козирог мъж е токсична връзка. Ще има засегнати, знам 😁
Йовица не го знам каква зодия в.

# 61
Скаридагейт…

# 62
  • София
Въх, козирог мъж е токсична връзка. Ще има засегнати, знам 😁
Йовица не го знам каква зодия в.
Половинката ми е Козирог.. шашави са, ама не е скучно.

Страшна простотия е този епизод, пуснах си го от 10 минути е .. връх, безумно.

# 63
Stoyanova. A, половината ми рода е козирози 😁

Айде, чакат Джани да ги спасява 😁

# 64
Виктория с това червило прилича точно на някоя от махалата. Радо ми е Валентин номер 2.

# 65
Габриелата готви цяла вечер скариди, подмазва се, унижава се пред Радо и като не я огря, реши пак да настройва всички, да заплашва, да налита на бой 😏 Отвратителна!
Да, Виктория е голям криндж, чак ми дожаля за Тихомир от това усукване

# 66
Виктория е много отчаяна....

# 67
  • Street of Dreams
Макар и козирог, този Лъчо гледа с поглед на психопат, който за първи път вижда жена. Изтръпвам от него.

# 68
Тишо - статуята на отчаянието. Навел главица, скръстил ръчички ... А Вики напира ли, напира.

# 69
Ай простаците изядоха храната на Шармина...как си го позволиха?!

Къде е Джани да ги респектира? Щото Калата само маука...

# 70
  • Варна
Поредният муден епизод?

# 71
Ама Виктория наистина му се навря в леглото.
И сега го пита дали било само игра, уж заради другите, ама то се вижда, че е отчаяна. Ужас...
Няма шанс да играе толкова влюбена, защото беше такава и в предишния сезон. И кой би искал да си създаде такъв имидж в нац. ефир?

# 72
Тишо - статуята на отчаянието. Навел главица, скръстил ръчички ... А Вики напира ли, напира.
Статуята на отчаянието 😂😂 Точно 👌

# 73
Тишо не смее ни да се съблече, ни да легне , че не знае дали няма да се наложи да се отбранява Sad

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 15:13 от pandorina

# 74
Макар и козирог, този Лъчо гледа с поглед на психопат, който за първи път вижда жена. Изтръпвам от него.
За мен просто има нетипична физиономия Лъчо. Даже някак не ми прилича на българин, като изключим така масовите брада и прическа. Наистина е като Джим Кери, като някой американец.
Само да му бяха и зъбите като на американец, само по тях се познава, че не е янки. На Фифи й е писано да я харесват мъже с кофти зъби явно... Laughing

За погледа - да странен е, но Виктор за мен има много по-психопатски поглед. Начинът, по който гледаше Орлин беше направо смразяващ. И е с излъчване на жесток човек.

Общи условия

Активация на акаунт