🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 151
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 180
Виктория наистина е тегава за гледане, на няколко пъти отмествах поглед от екрана, като почваше да му се увива, похотливият й шепот е достатъчно кофти. Хлътнала е до уши, случва се, случва се и да се заблудиш за отношението отсреща, но поне минимално женско достойнство! Нито е пийнала, през деня снимат, ми удържай се малко! На човек наистина му става неудобно да гледа как мяука и се гъне, а момчето събира всички сили и възпитание, за да не я пореже.

# 181
Валерия от сезона на Алек си е правила нос. Head Band
Изкривена носна преграда. Съчетала е септопластика с ринопластика. Носът ѝ е деформиран в горната част. На някои снимки успешно прикрито с грим, но на някои ясно се вижда.
Когато не вземеш мерки навреме се стига и до ринопластика.
Влошаването с времето на изкривена носна преграда и невъзможност за дишане води до ежедневно ползване на кортикостероидни спрейове и не само те са проблем, а и други последствия има за здравето.
Чувствителна тема ми е тези месеци, че съм за септопластика и се влоших, а не искам и да чувам. Видях и аз Валерия, че се е подложила на това. Друг е въпросът, че някои се правят на Майкъл Джексън в носовете.

# 182
Фифи е сто процента лъвица, много се блазни от много обожатели, това и четка самочувствието.
Скорпион 😏 като Емануела

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 08:59 от Catfish

# 183
  • SF
Влюбила се била горката Виктория! Науката не познава такава скорост на влюбване от два часа и половина до умопомрачение. И като октопод се увива около това момче. То пък... прекалено възпитано и деликатно ли е по отношение на жените, платено ли му е да я търпи, не знам, ама и неговото търпение е впечатляващо, ако грам не я харесва като жена както се подразбра от коментарите му с другите двама. Във всеки случай ми е тегаво да я гледам нея.

Науката познава и любов от пръв поглед. Описано е в научните книги.
Нейното влюбване е точно такова. Увива му се, за да му каже с езика на тялото това, което няма сила да изрече.
Сърди се предимно на себе си, не на него. Тя беше тази, която се учудваше, че се познават от 10 дни, а се държат като хора с 25-годишни връзки. Ето, тя познава Тихомир от 2 дни, а се държи така, сякаш имат месец зад гърба си и още не са се целували.
Неговото търпение е впечатляващо, защото разбра, че всички са в някакъв мач, онзи 25-годишния, режат новите или им се умилкват за рози.
Той и Радо постъпиха по-разумно, като дадоха рози на необвързани жени и сега поне няма да берат ядове с мъжете им.
Лъчо постъпи смело, но безотговорно и заложи на куция кон. Даде роза на Филипа, която сега е в прегръдките на Йовица.
Йовица не е хубав. Интересен й е с това, че рисува, кеф й прави, че се е влюбил и го демонстрира  и такива ми ти работи. Иначе едва ли я кефи, че Йовица няма зъб.

# 184
Вчера четох отговори на Филипа в инстаграм. Та там, тя казваше, че съжалява, че е влязла. Имаше и въпрос за Лъчезар и ѝ беше добро мнението за него /дори го беше отбелязала/.

# 185
Лъчо заслужава нещо повече от тази лъжлива козметичка. Думите на бившия й от скрийншота постнат тук, са съвсем точни, явно й е системно това поведение. На женското парти се забавляваше с изгонения, после с друг, а сега се чуди как да маже.

Виктория по-добре да не беше влизала, поведението й е повече от жалко. За съжаление не я виждам да си намери някой, дори и навън.
На Тишо според мен му е казано да се върти около нея, за да се развие някаква история, знаят я от продукцията, че е филмарка.

# 186
Аз харесвам Филипа. И не я съдя, че флиртуваше с Лъчо. Но много лошо го отигра после лъжейки и хвърляйки вина на момчето. Можеше да го отиграе далеч по-добре. Да си му каже - да, имаше флирт защото иначе щях да умра от скука. На въпроса дали го харесва можеше да каже, че е симпатично момче. Не е длъжна  да му се отчита и да лъже. Просто се изложи с тия нескопосани лъжи. Жалко.

# 187
Виктория се влюби от пръв поглед и в Алек. Тогава се държеше също толкова неадекватно. Това не са просто съвпадения, а тенденция. Тук можем да ѝ съчувстваме, но това не ѝ помага. Необходимо е да поработи върху себе си.

# 188
  • София
Вчера четох отговори на Филипа в инстаграм. Та там, тя казваше, че съжалява, че е влязла. Имаше и въпрос за Лъчезар и ѝ беше добро мнението за него /дори го беше отбелязала/.
Късно либе за китка, в това, което се излъчва хич не изглежда да е съжалявала, нали там прегръдки, милувки...

Габита и Шерминчета няма какво да се коментират - няма ли да си ходят вече? Довечера ще ви зачета, не вярвам да има нещо много интересно, а скандали изсмукани от пръстите не ми се гледат.

# 189
  • SF
Тя си дава сметка, че хлътва, но много иска да изглежда като игра, като сух договор.
В същото време много ги критикуваше останалите момичета, че също са сключили само договор за розата, а не истинска любов.
Нещо не ги нацелва нещата. Критикува ги, за да ги критикува. Не умее да се аргументира.
Последните 2 дни направи същото, в което разобличаваше участничките - срещна любовта и сключи договор.
Е, много й се иска да се развие първия сюжет, но май ще се примири с втория.
Да се дръпне леко от Тихомир, но не с грозен нападателен фасон, а просто да се заговаря около басейна повече с момичетата, да не му виси в Къщата, да не го чака вечер за целувката за лека нощ. Приятели и нищо повече. Така ще му бъде ако не по-интересна, то поне по-приятна.

# 190
Виктория пръст да и покажеш (може и среден) и е готова да се влюби. Да вземе да поработи с психолог. Тъжна картинка е.

# 191
  • SF
Няма лошо да се влюбва, да се влюбваш и да се влюбваме. Лошото е, когато не е споделено и когато натрапваме любовта си.
Обектът на чувствата ни не гледа на нас с възхита, че сме се влюбили именно с него, а с досада и ни третира като мухи, като лепки.
По-гордо някак трябва да се влюбваме. Но това са качества, с които се раждаме и развиваме заради обстоятелствата.
Ако вечно си отхвърлян и са предпочитали друг пред тебе, почваш да се чудиш как да влизаш в хорското полезрение и да задържаш интереса.
Утре и закуска ще му направи. На момичетата им правят, а в нейната ситуация тя ще прави. Само да не му изпере чорапите!

# 192
Благодаря за новата тема. Защитих Виктория и ми беше жал за нея. Но тя е обсебващ човек. Не знам как Тихомир я трае. Въпрос на време е на Тихомир да му писне и  да я отблъсне по най-грубия начин. Никога не съм се държала така обсебващо с мъжете. Тя не разбира ли, че му е гнус от нея и просто иска да бъде в играта и затова я търпи. В реалния живот няма да има този шанс да го докосне изобщо. Изоцщо няма да я погледне. Жалка е. Никакво достойнство и чест няма. Пълно унижение. Такава жена няма да задържи мъж дори за един ден. Забравила е, че се намира в предаване и всичко това е игра.
Филипа и Дениз още в началото не ми харесват. Още при влизането ме направи впечатление, че са злобни хора. Филипа колко подла е. Ако сега не стане конфронтация между Йовица и Лъчезар. Тя е виновна. Насъска го срещу него. Лъчезар какво е виновен. И не е такава красавица.
Кристина и Дениз с тези капели, е много дразнещо. С тази капела на Дениз я състарява.

# 193
А Киара какво е дръвце. Обратното на Виктория. Ама и двете са патология.

# 194
  • Street of Dreams
Не виня Филипа, че й се играе. Че хем иска да се чувства харесвана от повече от един, хем иска да види колко смел е единият и колко опасен е другият. И кой ще надделее. И двамата са супер първични, единият заградил и пазещ любимата, другият имащ смелост да скочи на обвързана жена и да го конфронтира. Това е гъдел от нейна сртана, типично по женски. И накрая да е гузна и да маже, че е невинна, като я хване страх.
Лъчо обаче ми е супер крийпи с физическия си контакт и постоянното пипане, разтриване, нескопосано слагане на ръце на кръста. Пак повтарям, като психо невиждал жена ми е.

Виктория има патологична нужда от любов... И сега, и в предния сезон и кой знае в колко ситуации в реала. Филмира се, после се чувства предадена. Очевидно не е стабилна. Обаче за мен Тихомир няма никаква емпатия, грозно е как си играе играта, как зад гърба й казва, че тя няма никакъв шанс, а пред нея стиска зъби, макар да вижда че тя преживява нещо ужасно. Не е хубаво, Тихомире.

Общи условия

Активация на акаунт