🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 546
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 335
  • SF
В Ергенът тази година ли?????????

# 1 336
# 1 337
Изгледах последните два епизода заедно и не знам да плача ли, да се смея ли. Лили и Хиени са отвратително прости и затова не могат да си скрият злобата. Да не говорим, че по външност не превъзхождат Виктория грам. Самата Виктория също ме дразни. Нарочно ли се облича с тия безумни дрехи, нарочно ли си прави устата толкова грозна, нарочно ли не се гримира? А че ги провокира да си показват рогата, в това няма съмнение. Дениз, и тя същата. Скандалът с Шермитатора беше напълно умишлен. Със сигурност има основание, защото да живееш с такава мърла, е истинско изпитание, но си беше жестоко от страна на Дениз, защото там силите са много неравни. Шермин, колкото и да се изтъква, в същността си е доста тъпа и всичките аргументи, с които разполага, се клатят разголени под носовете та хората. Габи е на абсолютно същото интелектуално ниво. Как може да изисква и да коментира жестове от мъж? При това мъж, който познава от един месец? Като не си доволна, махай се от него, ама защо се унижаваш така? И с тия английски фрази, с които си замърсява речника, ми е направо отвратителна. От години живея в чужбина, но когато говоря на български, не използвам чужди думи. И на детето си не позволявам да го прави, винаги го карам да се опита да обясни на български дори и специфични английски думи и термини. Шермин също не говори добре английски. Казвам го като упрек не към произношението, а към претенциите и, че го говори перфектно. Единствено съм се смяла на събранието за посудата. Тия хора как може всички да са такива мърлячи? Поне пред хора не се ли стараете да сте малко подредени и чисти?

# 1 338
Добре, само на мен ли е смешна Габриела, как постоянно “говори” на английски? 😂 Тя милата едва знае български език, голяма англичанка е … 😂😂😂😂😂

# 1 339
Това с месенето на езици е индивидуално. При Шерминатора и разни Габита-Мабита си е с умисъл, да се правят на интересни. Аз за съжаление също като говоря подсъзнателно смесвам 4 езика. Започнах да го забелязвам след като в къщи ми казаха, че не ме разбират… и се хванах, че изпитвам трудност да намирам думи на български. Затова и започнах да гледам българска телевизия тази година , чета и коментирам във форуми, итн… Но тези двете определено нямат затруднения, да комуникират изцяло на български.

Изгледах последните два епизода заедно и не знам да плача ли, да се смея ли. Лили и Хиени са отвратително прости и затова не могат да си скрият злобата. Да не говорим, че по външност не превъзхождат Виктория грам. Самата Виктория също ме дразни. Нарочно ли се облича с тия безумни дрехи, нарочно ли си прави устата толкова грозна, нарочно ли не се гримира? А че ги провокира да си показват рогата, в това няма съмнение. Дениз, и тя същата. Скандалът с Шермитатора беше напълно умишлен. Със сигурност има основание, защото да живееш с такава мърла, е истинско изпитание, но си беше жестоко от страна на Дениз, защото там силите са много неравни. Шермин, колкото и да се изтъква, в същността си е доста тъпа и всичките аргументи, с които разполага, се клатят разголени под носовете та хората. Габи е на абсолютно същото интелектуално ниво. Как може да изисква и да коментира жестове от мъж? При това мъж, който познава от един месец? Като не си доволна, махай се от него, ама защо се унижаваш така? И с тия английски фрази, с които си замърсява речника, ми е направо отвратителна. От години живея в чужбина, но когато говоря на български, не използвам чужди думи. И на детето си не позволявам да го прави, винаги го карам да се опита да обясни на български дори и специфични английски думи и термини. Шермин също не говори добре английски. Казвам го като упрек не към произношението, а към претенциите и, че го говори перфектно. Единствено съм се смяла на събранието за посудата. Тия хора как може всички да са такива мърлячи? Поне пред хора не се ли стараете да сте малко подредени и чисти?

# 1 340
Стефан я покани.

# 1 341
Добре, само на мен ли е смешна Габриела, как постоянно “говори” на английски? 😂 Тя милата едва знае български език, голяма англичанка е … 😂😂😂😂😂
Според мен гледа да го ползва, за да не го забрави... все пак и трябва , за да практикъва професията си. За да има по-платени клиенти, чужденци, езика и е приоритет, колкото да владее няколко лафа, все е нещо:laughing:

# 1 342
Габа определено вмъква английски думи, за да се прави на интересна. Обаче е жалка и смешна.

# 1 343
Старата Мадам Дениз и тета Кристина може би имат Дипломи от да речем НБУ или ЮЗУ, но образование, в смисъл компетентност, познания- нямат. Нито Дениз е Психолог- ако беше щеше да има речника, изказа и подхода на такъв.

Кристина още по- малко е истински юрист- не само като изказ, но и поведение, та тя е проста, затова повече мълчи…юрист кой знае как е станала, като Емили сигурно😉

За ГабаБл и английския- сигурно го е учила от ТВ и социални мрежи и си живее в някакви свои филми- мисли, че смесвайки двата езика, е уникална, автентична, запомняща се 😵💫🤮

Огромен проблем на почти всички там е артикулацията, освен ограниченият речник. Артикулират замазано, през зъби, без да включват устните/ ефект от хиалурона там/, “езикът пречи” Пълен потрес😱
Само Кристина, Дениз и донякъде Орлин и Калоян артикулират що годе добре, но последните двама имат проблем с темпото и ритъма на речта си🙃
Кристина има диплома от УНСС. Познавам блестящи юристи от ЮЗУ и функционално неграмотни такива от СУ, така че да не обобщаваме така с лека ръка.
Аз не обобщавам- изразявам лично мнение и отношение. Формирани са на база обществено известни факти: например текущи скандали за купени дипломи в ЮЗУ. Мисля, че учебното заведение се дискредитира само.

# 1 344
Скрит текст:
Старата Мадам Дениз и тета Кристина може би имат Дипломи от да речем НБУ или ЮЗУ, но образование, в смисъл компетентност, познания- нямат. Нито Дениз е Психолог- ако беше щеше да има речника, изказа и подхода на такъв.

Кристина още по- малко е истински юрист- не само като изказ, но и поведение, та тя е проста, затова повече мълчи…юрист кой знае как е станала, като Емили сигурно😉

За ГабаБл и английския- сигурно го е учила от ТВ и социални мрежи и си живее в някакви свои филми- мисли, че смесвайки двата езика, е уникална, автентична, запомняща се 😵💫🤮

Огромен проблем на почти всички там е артикулацията, освен ограниченият речник. Артикулират замазано, през зъби, без да включват устните/ ефект от хиалурона там/, “езикът пречи” Пълен потрес😱
Само Кристина, Дениз и донякъде Орлин и Калоян артикулират що годе добре, но последните двама имат проблем с темпото и ритъма на речта си🙃
Кристина има диплома от УНСС. Познавам блестящи юристи от ЮЗУ и функционално неграмотни такива от СУ, така че да не обобщаваме така с лека ръка.
[/quote]
Аз не обобщавам- изразявам лично мнение и отношение. Формирани са на база обществено известни факти: например текущи скандали за купени дипломи в ЮЗУ. Мисля, че учебното заведение се дискредитира само.
[/quote]
Скандал имаше и за УНСС през лятото, но много бързо го заглушиха Wink "Дискредитираното" учебно заведение (ЮЗУ) има страхотни преподаватели по много специалности, има и гнили ябълки, както много други. Господари на ефира, например, показаха един преподавател, който изпитва в хотелски стаи - не беше преподавател в ЮЗУ. Чувала съм за купени дипломи от къде ли не, така че обобщаването е излишно.

# 1 345
Разбира се , че са безумни тези обобщения , нивото е паднало навсякъде , но няма нужда да се подценява дипломата на някой .😀

# 1 346
Баща ми е лекар, покрай него познавам много негови колеги, които са изключително добри в тяхната област и шокиращо ограничени във всичко извън нея. Не мисля, че е определящо. Кристина може и да си върши добре работата и пак да бъде по-тъпичко моливче в комплекта.

# 1 347
  • Пловдив
За говора и артикулацията не бих направила голяма забележка, нека да не забравяме, че са хора, а не актьори, които да изкарват с това пари. Няма как да са перфектни, друг е въпросът дали говорят правилно и какво излиза от устата им. Често е потрес, особено смесването на английски и български. Аз също като Габи Бижу имам говорен дефект за съжаление, не е приятно, но не ми е толкова дразнещо. Нека не искаме да бъдат перфектни, защото в реалния живот не е така. На мен би ми било приятно да гледам по-истински участници, не изявени инфлуенсърки, плеймейтки, бизнесмени със съмнителен бизнес. Бих им простила дефектите, но настоящите участници наистина в по-голямата си част са доста неприятни.

Габи Бижу, колкото и критики да отнася за пушенето и пасивността й, ми харесва много. Не се излага, няма пиянски изпълнения, не се старае да е център на вниманието.

Видях, че сте захванали и Краси, доста ми е похотлив той, не ми харесва как разговаряше като разгонен тийнейджър с Киара. Тъжно е всъщност, че тя го търпи и дори го харесва. Няма нормални разговори между участниците, тотална липса на обща култура цари, или поне никой не показва такава до сега. Много мозъчни клетки умират при всеки диалог между Киара и Краси, Лили и Хени, Габи и Калоян. Със сигурност някое предизвикателство с елементарни въпроси би показало много, но се съмнявам да измислят такова, гледайки концепцията на сезона.

# 1 348
Представям си преди гласуване ги питат  на 4 очи кой на кого ще дава роза, ако има колизии- трима да подаряват на една жена, се пренасочват елегантно. И накрая се измисля безумния ред, по който ще ги извика 'водещата'. Слагам в кавички, защото не я чувствам като водеща. Няма присъствие. безлична, с тези наизустени реплики, Наум също не си пишеше репликите сам, но него поставям едно стъпало пред нея. Една Маги в "Диви и красиви", по-добре се справи, дебют.

# 1 349
На мен пък все още нищо не ми е по-нелепо от Наум...

Общи условия

Активация на акаунт