Защо да не бързаме да се омъжваме.

• 7 534
  • 275
  •   1
Отговори
# 165
Абе вие родителите й вярно за малоумни ги взимате (включително и авторката).
Тя се държала като отвързана пък те видиш ли нищо не са виждали?!
Точно защото са виждали как се държи са я натиснали да остане с мъжът си (доколкото разбираме тя самата е искала този брак, не родителите й).

# 166
Както ще да са я натиснали, точно такива са.

# 167
  • София
Родителите са нормални, моля ви.
Бръщолевенето на авторката само̀ я злепоставя.
Имала вечерен час, ама се спукала да пътува с гаджето и да си спят заедно.
Останалите павета, дет ги мята, няма и да ги коментирам.

Сипе акъл, ама няма свой за пет пари.
Да беше казала искам развод, не мога, сгреших, прощавайте за хилядите левове сватба, помогнете ми. Щяха да си я приберат.
Ама нашата докато не може с единия, та пристанала на другия.
Защо си мислите два месеца са били брожения. И накрая са вдигнали ръце да си чупи главата.

Като умна жена, барем от кумова срама трябваше да зачака края на брака и тогаз да изнася катуна към любовника.

# 168
Да, женитбата ще оправи контрола, който не са успели да наложат. Нито сега, нито преди 20-30 години това е работило в полза на родителите, които женят децата си, само и само да не тръгнат през просото.

# 169
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Оф хайде пак!
Ако беше фанатик щеше да я прати в манастир, момичешки интернат или за по-сигурно в Сибир.
Тук виждаме една доста свободна жена.
Спрял е да й говори, най-вероятно от срам.
А представяш ли си щом е спрял да ѝ говори какво облъчване е било преди това. Няма нужда да я праща в манастир, за да й счупи психиката с набиване на вина, че ако не се ожени е боклук. Самият факт, че е спрял да ѝ говори за нейно решение свързано с нейното щастие, означва, че е еквивалент на религиозен фанатик като вредител.

Спрял да говори на собствената си дъщеря от срам е по-добре от религиозен фанатик, викаш?

Точно с фанатици е най-лесно.
Казва "Господ Бог ми се яви и ми каза да напусна стария, и да отида при новия"

А, да иде да спори с шефа, а ! Wink

# 170
Азбучен истина: ако нечий брак се е счупил, няма само един виновен.

Който не е правил грешни избори, пръв да хвърли камък. Съдейки по диско упс думохвъргачките, имаме шампионки във форума, естествено праведни до върха на маникюра на малкото си пръстче.

# 171
# 172
Къде ви се привиждат камъни, хвъргачи? Авторката не каза да е направила грешен избор, а пусна тема да ни обясни колко е зле бившия и да ни посъветва и ние да си напуснем мъжете спокойно, ако се потят в чаршафите и не сменят крушки и като цяло не можем да ги траем и с чиста съвест да се нанесем в колегата.
Не видях някой да я обвинява, че се е развела (тя и не е де), а че вместо да каже, че е прибързала и сгрешила, тя реши да хвърли цялата вина върху човека, който винаги си е бил такъв и тя доброволно се е омъжила за него. И не видяхте ли, че като я наричате жертва се припознавате в бившия, в баща ѝ или просто сте някакви лели? То ви го написа момичето в прав текст, вие пак - баща ѝ, баба ѝ, комшията, Луната, само тя невинна...

# 173
Всъщност имаше обвинения, че се е развела. Отказала се е от такъв сгоден мъж, видиш ли.

# 174
Не искаш да переш, не искаш да готвиш, не искаш да чистиш! Еми ти каква съпруга си? От всичко което прочетох, се разбира че за всичко е виновен мъжът ти. А ти си света вода не напита? Чудно как моята жена, прави всичко това с желание? Без аз да я карам или да се надявам на нея. И да! готви, пере, чисти и не се оплаква прави го с желание. Аз от друга страна, често и готвя правя и вечери, гледам си децата когато съм вкъщи. Ти дори още нямаш дете камоли деца.  Но по- написаното от теб си личи, че си мързелива. Чудно как си живяла преди това с него, и не ти е правило впечатление. Много жени сте така, набелязвате си чужд мъж. И започвате да си търсите оправдание във собствения. Търсите под вола теле, само и само да си оправдаете изневярата. Най-смешното е, че си започнала да си пишеш с колегата си. И за няколко месеца, вече живеете заедно Grinning е тук ме разби! Боже пази всички мъже от подобни жени!

# 175
Много хора правят нещо (дори да не им е приятно) за други хора, които наистина харесват и уважават, и вярват, че си струва усилията.

# 176
Че съм леля, леля съм, тоест имам достатъчно жизнен опит, на който базирах предишния си пост, да не го цитирам.

ПП. Аз и слюнки усетих през екрана, но това е друга тема.

# 177
  • София
Спирит хубаво обобщи ситуацията.
Съжалявам за подбора на изразни средства, но ситуацията е наср*ан, ама на екран.

Бих посъветвала авторката да е особено внимателна, да спестява пари и да мисли за самостоятелна форма на живот. Защото в момента е особено уязвима, без подкрепа и финанси.
Нека се обичат с любовника, цветя и рози им желая, но да си има едно щурче в главата, че може и по- лошо да стане.

Всъщност имаше обвинения, че се е развела. Отказала се е от такъв сгоден мъж, видиш ли.
Може ли цитат на подобно мнение?

# 178
  • София
Никой не хвърля камъни, нито я обвинява. Тя сама се обвинява, че и оправдава.
Единственият проблем е, че всичко прави в стил 15-годишен тийн бунт.
За всичко бърза да го получи тук и сега, без да мисли за последиците и не си подрежда приоритетите. Вкл.това с нанасянето при нов мъж, без да е приключила напълно с предния. Това обаче говори много и за новия мъж, та затова е добре да има едно на ум.

Антонио, тези неща, а и всичко в брака, се прави от двама.

# 179
Напълно разбирам авторката и според мене е права да търси щастието другаде и то именно сега, а не след три години с дете в ръцете. Трудно се живее с мъж, с когото сте психически несъвместими, нищо че не пие и не пуши. Задушаващо е.
Моят мъж също е скаран с чистотата, в колата му има всевъзможни боклуци, бутилки, одеала и не знам какво още, избягвам да се качвам, освен ако не е наложително. Дразня се и мърморя, а това отравя и двама ни.
Хубаво, че се разделила с този мъж, но избързала веднага да заживее с друг.
И друго ме втрещи - тя е на годините на големия ми син, а вече брак, развод, втора сериозна връзка аут ъф дъ блу. Няма как да ме убеди, че религия и родители са ѝ повлияли. Тя го е искала, сега да си носи последствията.

Общи условия

Активация на акаунт