VIP Brother 2 - 9

• 39 880
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 795
ааааа, значи и венета е участвала в конспирация

Да, но нейното, както винаги, не се брои.
Признавам, от Нова са се постарали да и спестят някои унижения, колегиалност...

# 796
  • Шотландия
Склонна съм да повярвам за рейтинга на Горещо. В часовия си пояс сигурно е така. Аз бих го гледала независимо дали харесвам водещата, защото са ми интересни гостите, а не Венета.

Социолог и журналист съм, повярвайте ми, такова нещо като рейтинг в България не се измерва. Дълго е за обяснение, но ако някой се интересува ще обясня.

на мен ми е интересно  Peace
защото имам чувството, че 'рейтинг' е някакво свръх експлоатирано
понятие, а не знам как го 'мерят'.
Отправям специална молба към знаещите да обяснят за рейтинга и как се мери в България - след като свърши live-а, разбира се...  Simple Smile

# 797
  • София
Омръзна ми да слушам 3 лафа на кръст от нея:
1. Била болна цяла седмица
2. Другият лагер имал стратегия и участвал в конспирация
3. Чалгата е непобедима.

Просто вече не знам как да коментирам...

Да, обаче сега много хора ще и повярват  Wink
Ще и повярват друг път!Току що си призна,че и тя е правила конспирация с Азо.

# 798
Ебати тая голяма мърда.....Седя и я гледам и се чудя на кого ми заприличва, ама тя тая овца одрала кожата и нрава на Албена Вулева  бе  Sick

# 799
Малеее тази и като излезе си остава същата злоба. Как я търпи този Тишо?
Сега само глупости и интриги от нея...а като се развихри и по медиите- нямам думи .

# 800
Венета продължава да ме изумява .

# 801
mmm Wenetka i tq bila w ugoworkite

# 802
  • Шотландия
Склонна съм да повярвам за рейтинга на Горещо. В часовия си пояс сигурно е така. Аз бих го гледала независимо дали харесвам водещата, защото са ми интересни гостите, а не Венета.

Социолог и журналист съм, повярвайте ми, такова нещо като рейтинг в България не се измерва. Дълго е за обяснение, но ако някой се интересува ще обясня.

на мен ми е интересно  Peace
защото имам чувството, че 'рейтинг' е някакво свръх експлоатирано
понятие, а не знам как го 'мерят'.

Като си хем социолог, хем журналист, би трябвало да знаеш как се мери рейтинг - чрез телеметрия. А вече има и конкуренция, не са само ТНС-ТВ план, които бяха обвинявани, че са свърани с бТВ, но въпреки това сочат преднина на брадъра пред Мюзик Айдъл.
А на български може ли? Защо да е в друга тема, то си е свързано с тази тема много тясно...

# 803
Хриса не я дишам вече.

# 804
  • София
Ебати тая голяма мърда.....Седя и я гледам и се чудя на кого ми заприличва, ама тя тая овца одрала кожата и нрава на Албена Вулева  бе  Sick
newsm10
Съгласна съм!Вчера даже написах,че за пръв път Вулева ми изглежда като агънце!

# 805
Като гледах Венета как изилза от Къщата, се сетих,че пияното и одумваното Роси си отиде с много повече аплодисменти и на съквартирантите после им бе мъчно и тъпо без нея... Нещо,което сега не виждам, дори и в Шрек...Да сте го видяли с Райкова така да се смее?????

# 806
Като си хем социолог, хем журналист, би трябвало да знаеш как се мери рейтинг - чрез телеметрия. А вече има и конкуренция, не са само ТНС-ТВ план, които бяха обвинявани, че са свърани с бТВ, но въпреки това сочат преднина на брадъра пред Мюзик Айдъл.
Пийпълметрия Диваноу,не мерят телета а пийпъли..Колко хора и кога са пред ТВ-то..

ОК, ОК, пийпълметрия, Сопранов. Но и другото се употребява...
И се прави с представителна извадка, за тези, които не знаят.  

# 807
Хайде да си говорим за ББ, да не намесваме меренето на рейтинги. Че то е сложна работа, особено за непрофесионалисти.
Нищо лично, просто да говорим за каквото сме се събрали.

# 808
Като гледах Венета как изилза от Къщата, се сетих,че пияното и одумваното Роси си отиде с много повече аплодисменти и на съквартирантите после им бе мъчно и тъпо без нея... Нещо,което сега не виждам, дори и в Шрек...Да сте го видяли с Райкова така да се смее?????

Шрек, както и Здръвко са ми фаворити Mr. Green Много точни определения давате, момичета.

# 809
Омръзна ми да слушам 3 лафа на кръст от нея:
1. Била болна цяла седмица
2. Другият лагер имал стратегия и участвал в конспирация
3. Чалгата е непобедима.

Просто вече не знам как да коментирам...

Да, обаче сега много хора ще и повярват  Wink
Ще и повярват друг път!Току що си призна,че и тя е правила конспирация с Азо.

Абе моля те, виж как я посрещнаха-- като герой Сега и с тоя достъп до телевизия... ooooh! Всяко нейно предаване ще е против Виповете Peace

Общи условия

Активация на акаунт