VIP Brother 2 - 9

• 39 872
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 810
Какво отговори Христина? Че детето май се беше облегнало на микрофона и нищо не чух.

# 811
Браво на Маги -кратко ясно и искрено.

# 812
Хайде да си говорим за ББ, да не намесваме меренето на рейтинги. Че то е сложна работа, особено за непрофесионалисти. Нищо лично, просто да говорим за каквото сме се събрали.

ох, извинявай, но  теорията на относителността на айнщайн е максимум 2 страници.

егати и професионалистите сте, като не можете да обясните с думи прости как се мери рейтинг  ooooh! ooooh! ooooh!

нищо лично, чисто непрофесионално мнение.

# 813
  • Варна
Какво отговори Христина? Че детето май се беше облегнало на микрофона и нищо не чух.
доколкото аз чух, тя каза, че й благодари на маги защото това са най-добрите аргументи, които е чула до момента

# 814
  • София
Склонна съм да повярвам за рейтинга на Горещо. В часовия си пояс сигурно е така. Аз бих го гледала независимо дали харесвам водещата, защото са ми интересни гостите, а не Венета.

Социолог и журналист съм, повярвайте ми, такова нещо като рейтинг в България не се измерва. Дълго е за обяснение, но ако някой се интересува ще обясня.

на мен ми е интересно  Peace
защото имам чувството, че 'рейтинг' е някакво свръх експлоатирано
понятие, а не знам как го 'мерят'.

Като си хем социолог, хем журналист, би трябвало да знаеш как се мери рейтинг - чрез телеметрия. А вече има и конкуренция, не са само ТНС-ТВ план, които бяха обвинявани, че са свърани с бТВ, но въпреки това сочат преднина на брадъра пред Мюзик Айдъл.

Ще ме прощава Сопрано, но това има бегла връзка с темата. Никоя от тези фирми няма връзка с научните постановки по въпроса. Кутиите за България трябва да са около 2000, а нито една фирма няма толкова. Друг е въпроса и как трябва да са разпределени, за да покриват всички възрастови, социални и тн групи. Не е проблема в Бтв, а в принципа. Има интереси, които няма да позволят и не позволяват рейтингите да се измерват обективно. Ако започнат да се измерват "свобода на словото", например, няма да е просто израз, а факт. Друг е въпроса и дали рекламодателите ще останат възторжено на рекламния пазар ако разберат за какво става въпрос. Край на спама ако има интерес създайте тема и ще си лафим. Сопрано  е готин и, както обикновено, вероятно е и прав.

# 815
Не, не, не...Това ми дойде в повече!

В.за Катето "Номинирала е Тихомир!?! Ще й извадя очите!!!"
После "Ние с Тихомир сме много честно семейство,не сме се наговаряли,но виж как сме си улучили номинациите"

# 816
"Ние с Тихомир сме много честно семейство,не сме се наговаряли,но виж как сме си улучили номинациите"

Да бе, да! Ние тука мухи лапаме!

# 817
  • Варна
браво на катето   bouquet

# 818
  • София
Ей, на Катето не й издържаха нервите....

# 819
Защо реве Деси,че изпуснах?

# 820
Сопрано  е готин и, както обикновено, вероятно е и прав.
Браво на само за снимка    bouquet

# 821
Крайно време беше Катето да си изпусне нервите! Заставам изцяло на нейна страна Peace

# 822
Катето защо искаше да си смени номинациите и кого искаше да номинира? Пак изтървах  Simple Smile

# 823
Ей, какво стана с номинациите на Катето и Тишо?
(Който много спами, изпуска най-важното)
Извинете, ама кажете какво стана, че и Деси плаче

# 824
Защо реве Деси,че изпуснах?
от пренапрежение , така си мисля ...

Общи условия

Активация на акаунт