Овнета и Телета се задават, през АПРИЛ те радост ще създават!

• 15 281
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Веселина по-добре е да се мери само на едно място детето или поне да си следиш теглото само по единия кантар. Теди я мерят в Токуда на електлонна везна и то само в определен кабинет.

# 151
veselina miteva какви са ви първите впечатления от клиника Вела, и ние сме решили да са абонираме за услугите им? Доволни ли сте?

# 152
доволни сме от вела

# 153
  • Пловдив
И ние се абонирахме за една година във Вела. При самото записване ми направиха много приятно впечетление(аз съм съпруга на Benitta). Още на другия ден (т.е. днес) ни посети педиатъра. Все още е рано, но мисля че са хора които много добре осъзнават, че единствено могат да спечелят от клиентите си и се грижат те да са доволни.

# 154
Здравейте,
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЙКИ С НОВОРОДЕНИ БЕБЕТА! МНОГО ДА СА ВИ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ! НА ВАС БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МНОГО МНОГО РАОДСТИ

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower  Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Rose  Flowers Four Leaf Clover

Видях на първа страничка, че отбора нараства стремглаво Simple Smile

Сега и аз да се похваля, и отчета. В четвъртък, на 12ти се роди сина ни Борис 3080 гр. и 49 см.. Името е избор на таткото.  тръгна да излиза 10 преди термин, но чвно си беше рещил че 12ти по му харесдва от 11ти. Вече сме си в къщи, и след малко ще се къпем. Таткото беше с мен през цялото време, и вчера някой ме пита дали боляло много раждането. Та кой отговори - таткото, вика, тя май забрави болките, но аз нямя да забравя какво беше, и казва, че за нищо на света не би искал да го пропусне. Истината е , че е прав, колкото и да боли, в момента в който ми дадоха Борис, мокър, син, и леко ревящ, единственото чувство беше огромна радост. Даже не попитахме дали е момче или момиче. А след около минута акушерката ни запита, дали знаем дъщеря или син имаме. На нас май ни беше все едно, след около 21  часа раждане, от както ми почнаха редовните контракции, и малко висок пулс на бебо накрая, всичко беше наред, беше ми на гърдите Simple Smile Мериха го на 3тия час, прз което време беше при мен, голичък, завиха ни с одеало, и ни оставиха тримата на саме да свикнем един с друг.

Ще се опитам да ви наспомгна на писането и да ви изчета тия дни.
На майките с кореми, пожелавам леко раждане, всичко да е наред, и въпреки че боли, му се насладете максимално.

# 155
  • БГ
честито newsm30 newsm30 на elku - ЕЛЕНА smile3525 и на Aleksi    smile3525,  да са здрави и щастливи бебчетата!  bouquet  bouquet  bouquet

намерих това за столчетата за кола-http://www.kiddicare.com/invt/cssilvcrsventblosl?No=0&N=379

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 20:42 от tevolere

# 156
Здравейте мили бъдещи и настоящи мами !
Искам да ви пожелая леко и приятно раждане на красиви и здрави бебенца !
Особено искам да поздравя stassy и да й кажа, че й стискаме палци, аз, малкия Дани и Румен и й изпращаме много целувки !

# 157
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Mомичета да ви се похваля с нашата дунда, вече е почти 3,970 кг., но аз трябва да минавам на сериозна диета поне докато стане на 4-5 месеца, че е с алергия.

# 158
Ягодка, и аз записах Елизара във Вела за мое спокойствие, защото са на разположение 24 часа и в събота и неделя, а и вече имат домашни посещения при нужда. Преди 5 години бях записала баткото, но като стана на 3 години се отказах, защото започнахме да се лекуваме с хомеопатия. Това което не ми харесва е, че всеки път попадаш на различен доктор и всеки си има собствено мнение относно лечението.  Но за малко бебоче мисля, че е удобно и по-спокойно.

# 159
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ELKU-ELENA И АLEKSI !!!
Много, много да са здрави и безкрайно да радват мама и тати

ДейзиГ, как разбрахте, че малката има алергия и към какво? Питам, защото Ивайло направи алергия към морковите, но се прояви чак след 1 год., когато спрях да го  кърмя. Сега ми казаха, че с Елизара трябва много да внимавам, да не  бързам със захранването и да следя за признаци на алергична реакция.

# 160
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Честито бебче Георги на мама Мария Н!
Честити бебета и на другите мами!
С Марийчето говарих още сутринта , ама чак сега се прибирам в къщи та не можах да ви предам поздравите и . Спомена , че раждането и хич не е било леко , но важното , че е приключило добре.
Тя всъщност ми каза и за Дейзито , че е вече по нощница и всеки момент ще  я вкарат в операционната за секцио. Много странно т. к. за нея нямаше такива индикации пък защо се е наложило ще разберем по-натам.
Толкова от мен .

# 161
  • Попово
Някъде бях чела за специални непромукаеми превръзки с които можеш да се къпеш newsm78, някой да знае нещо по въпроса?
има такива силиконови превръзки различна големина са, по аптеките

# 162
  • Пловдив
Здравейте!
Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави бебчетата!   bouquet

Аз откакто писах последния път се тръшнах болна с температура - 39.5 - три дена. Успявах само да се надигна и да кърмя Аделина и после с 300 зора да се доизцедя, а при мен, поне засега, кърма - бол: от гърда по половин контейнер на Авент през 3 часа, а сутрин - по цял. Оказа се, че температурата ми била от възпаление на някоя от млечните жлези и хич не било хубаво, че съм кърмила, защото бебето можело да се инфектира и т.н. Сега съм на антибиотик и трябва поне 2 дена да нямам температура, за да почна пак да кърмя.

Сега ще се опитам да изчета всичко, което съм пропуснала.

# 163
  • Пловдив
Аз откакто писах последния път се тръшнах болна с температура - 39.5 - три дена. Успявах само да се надигна и да кърмя Аделина и после с 300 зора да се доизцедя, а при мен, поне засега, кърма - бол: от гърда по половин контейнер на Авент през 3 часа, а сутрин - по цял. Оказа се, че температурата ми била от възпаление на някоя от млечните жлези и хич не било хубаво, че съм кърмила, защото бебето можело да се инфектира и т.н. Сега съм на антибиотик и трябва поне 2 дена да нямам температура, за да почна пак да кърмя.

А аз се чудех къде се загуби. Дано да се оправяш бързо, че малката Ади има нужда от мама  Peace
А тя как се чувства? Казаха ли защо се е получило това възпаление?

# 164
  • Пловдив
Успях да кача снимките от болницата и изписването.

Бенита, не ми казаха. Дори не се знаело със сигурност дали е от това, но за да се разбере се взимала проба от кърмата и към 5-6 дена се чака резултата - така че било по-хубаво да си почвам антибиотиците, за да ми пада температурата, пък и те действали на всякакви възпаления т.е. и от друго да ми е температурата - ще ми помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт