Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 25 578
  • 1 512
  •   26
Отговори
# 1 350
  • France
Давайки си половината от заплатата + безплатно жилище. Искам и мен някой да ме използва така

# 1 351
Аз продължавам да не вдявам какъв е проблемът, че си е купила апартамент, като и остава една МРЗ на разположение?

Дохода от майчинство достатъчен ли е мацката да си плаща нейната ипотеката? И ако не е , кой точно ще бъде лишен от нейните пари и кой точно трябва да покрие тази разлика , докато тя се прави на независима.

"Лишен от нейните пари" LaughingLaughingLaughing: Човекът с 10 000 лв, които докато се стигне до майчинство може и 11 000 лв да са ще е лишен от нейните 700 лв и той това отсега го мисли. Но иначе иска да вземе тя неговата фамилия "или поне с тиренце".

# 1 352
  • Out of the Mix
В разсъждаването няма лошо, но Екчуълчо да вземе по-малко да бистри, по-малко да се обяснява и да действа със следващата, с тази няма да стане.

Подкрепям жената да си купи и има свое жилище, имот, имоти, още по-добре.

Колкото по-уредена, толкова по-добре, би могла да гледа на един мъж по съвсем различен начин.

А срещне ли равен, или поне нормално уреден, единствено остава да се наслаждават един на друг в чисти отношения без "сметки".

Не подкрепям да е за сметка на мъжа, и то при положение, че родителите я обезпечават допълнително със спокойствие.

Мъжчета путьовци без мнение и характер, и то зрели мъже 40-50+ годишни са ми много жалки.

Имах една бивша, майка й беше господарката на фамилията, баща й безгласна буква. Иначе добър човек, можещ всичко с ръцете си, но подлизурко, никак не ми е мъжко.

Госпоицата си мислеше, че и мен може да ме "врътка". Joy
Нали гледа "модела" баща-майка, казват щерката търси подобие на баща си в бъдещия си мъж.

Пренасочих я към следващ евентуален.

Няма корелация млада/стара 20-40+ годишна с нива на либидо и сексуалност.
Всичко е субективно.
Както има 25-35 годишни необичащи и дървета в кревата, така и 40 и нагоре кралици и богини с невероятни тела.

# 1 353
Да, защото той е придобил апартамента преди да станат съпружета. А тя си е направила сметката - ето, балъка, барем като съм с него, ще има заплата, кой да ми плаща сметките, аз що пък да не си взема едно апартаментче. Страшно го е измислила. Върха на интелекта, да.
Сега, че той е мекушавец, не го оправдава, да не е спал.
//
Фил, разведени ли са вече? Чудесно. Значи всичко е 6.

# 1 354
  • Пловдив
Цитат
"Лишен от нейните пари" LaughingLaughingLaughing: Човекът с 10 000 лв, които докато се стигне до майчинство може и 11 000 лв да са ще е лишен от нейните 700 лв и той това отсега го мисли. Но иначе иска да вземе тя неговата фамилия "или поне с тиренце".

Е то щото взима 10000 дай да го точим до край. Ами утре ако започне да взима 2000 .......мацето се ориентира.

Цитат
Моята жена искаше, усещах го, да вземе фамилията ми. Обаче майка ѝ не позволи. Дори с тиренце. Аз много исках да я вземе, или поне с тиренце. И с това направих компромис. Не го натяквам.

Eто ти думите на ЛГ ,относно фамилията с тиренце

# 1 355
Тя си плаща сметките и разходите, четете темата. Осигурява и безплатно жилище. Нейният принос е по-голям.

# 1 356
Да, защото той е придобил апартамента преди да станат съпружета. А тя си е направила сметката - ето, балъка, барем като съм с него, ще има заплата, кой да ми плаща сметките, аз що пък да не си взема едно апартаментче. Страшно го е измислила. Върха на интелекта, да.

Не, не, историята не е такава. Родителите на момичето са платили засега и самофинансирането, и ремонта на този апартамент, тоест тя има кой да й го плаща. Само кредит са я оставили да тегли, за да плаща поне наужким нещо, колкото да не отива цялата й заплата в семейната сметка с автора, понеже това е следвало. С което са го поствавили в пълен шах и той оттогава плаче в темата.

# 1 357
  • France
Тя също, Бази, го е придобила преди брака. С огромна помощ от родителите. За което аз проблем не виждам. И аз бих направила така.

Въобще не вярвам, че тъщата е виновна за каквото и да било. Просто това е начин за инфантилизиране на жената и извинение за нейното "обучение" към по-добър нейн вариант.

# 1 358
Ако не го уважава, никакъв принос не е.
От малкото прочетено разбирам, че момата си е дупа и гаща с маман и си прави каквото ѝ харесва. Не го отразяват много автора.
Затова са и всичките му стонове. Чувства се буквално с отрязана @ишка.
Чао-чао и кой откъдето е.
Да остави жената и мама ѝ да търсят друг хубавец без топки.

# 1 359
  • Пловдив
Абе наистина ли не виждате в проблем в това да си купиш нещо ГОДИНИ преди да познаваш даден човек и ДНИ преди самата СВАТБА.

Баси морала дето имате или интерес е правилната думичка.

# 1 360
И ЛГ не я уважава. Квит са.
Само че той хленчи за пари, иска да контролира заплатата ѝ и пр. дребнавости.

# 1 361
Бази, лъжат те.
Прочети мненията на автора.

Той е избягал панически, след като се е усетил.
Ял е шамари, последно му  казала "умри, куче".
Той е задействал развода и я е блокирал.
Нищо не плаща момата, живеят сега у апартамент на бабата.
Тук не можем да се разберем мъжът трябва ли да плаща всичко, а жена му да е с 600 лева остатък от кредит, в името на любовта. И докога.

# 1 362
  • France
Не, не виждам. Все е преди сватбата Simple Smile

Joy тя му поиска развод. Това да повтаряш едно нещо 100 пъти не го прави по-вярно

# 1 363
Grinning Жената на ЛГ му поиска развод, а той ѝ поставил условие да се съберат. Не му се плащат сметки самостоятелно.

# 1 364
Абе наистина ли не виждате в проблем в това да си купиш нещо ГОДИНИ преди да познаваш даден човек и ДНИ преди самата СВАТБА.

Баси морала дето имате или интерес е правилната думичка.

Не, наистина не виждам. Да й беше прехвърлил половината от своя апартамент, а тя да вземе своя след брака - тогава окей. Ама просто да каже "ааа моят си е заварено положение, а твоят е откакто се познаваме и ще е грозно да го купиш само за себе си" - това за мен си е жив златотърсач.

Общи условия

Активация на акаунт