Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 19 201
  • 1 035
  •   2
Отговори
# 525
На мен пък ми е любопитно момата какво специализира 5-6 години, в град, голям почти колкото оригиналния? Сърдечна, детска или неврохирургия, съдия, нотариус, ЧСИ?

# 526
Уточнението е защото избирам да не съм насилник нито вербално, нито физически. И ако бях лош човек, щеше да е друго и тежко. Но не съм и никога няма да бъда.

Между другото, прочетох ей сега една съседна тема "Твърде ревнив ли е" - където момиче споделя за ревнивия си приятел. Е, почти все едно моя случай, абе някои работи сякаш аз съм ги писал - моята жена е много ревнива, доста подобно на момичето разказа с приятеля ѝ. Е, там един не се намери да я критикува...

Хайде да ви предложа нещо, което май не видях никъде да е казано.
През седмицата си живейте и работете всеки в дома си и се виждайте само за уикендите, защото за мен това е по - логичното от твоето желание да я оставяш за почивните дни.
Така, както ми се виждат нещата тя е на около 24 - 25 години, а ти си над 35 години. И двамата сте с изградени характери.

# 527
  • Далечният изток
Само да вметна, понеже няколко пъти се писа, жената със сигурност не е съдия - току-що дипломирал се юрист, да кажем издържала е конкурса за младши съдии, но първо, младшите съдии са в окръжните съдилища, тоест в областен град, и второ там е длъжен да работи 2 години. Не младши, а и редови съдия в районен съд не е, защото за там при първоначално назначаване се иска стаж поне 3 години. За ЧСИ и нотариус също има конкурси, на които за да те допуснат, също е нужен юридически стаж. Най-вероятно е някаква медицинска професия според мен.

# 528
Не знам дали не се бъркам, защото се изписаха доста страници, но според мен ставаше въпрос за професия свързана с медицина или стоматология.

# 529
  • Далечният изток
Това бяха предположения пак.

# 530
То, по селските болници, в които и лекари, няма, се ходи за специализация, по сърдечна и неврохирургия, които траят по 5-6 години. Пиша това, защото авторът може и да е прав, момата просто иска да остане да живее там, а това за стажа, и как свекърите после ще ходят там, пък те ще се приберат в оригиналния град, да е претекст. Иначе защо не иска да ходи с него в родния си град, където са нейните родители, от което уж толкова много се влияе.
Просто ми е чудно тоя професия, за която ти трябват 5-6 години стаж в малък град

Може пък за кмет да са я избрали...

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 00:40 от Прекрасная Василиса

# 531
30 страници се пише за материални неща и колко не го слуша жена му, колко е крива тъщата, ама сега е много влюбен… добре

Добре, защо един път не ми отговори на това

30 страници и обясняваме, че мъжът и е идиот и е тормози и я бие , обаче тя си го обичала  .Защо това се приема като възможна причина таз жена да си стои при идиота

А в конкретния случай не се приема?

Темата е изключително показателна в каква ситуация са днешните свестни мъже.Просто нямат полезен ход ....виновни са и това е!
Този е свестен?
Мъжът трябвало да се уважава защото е мъж?
Мъжът може да се уважава.
Ако е в състояние да оправя дребни проблеми в дома, ако колата му е в изрядно състояние, ако е в състояние да покрива финансовите нужди на семейството си, ако има достатъчно добра работа, ако има поддържан външен вид, ако води жена си на почивки, ако й купува хубави подаръци, ако поне веднъж седмично излизат да вечерят навън.
Времето, в което мъжът е уважаван
просто така мина преди век.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 14:05 от FB590525BGM

# 532
Не защото е мъж....а защото ти е партньор, защо си го взел иначе? Да не си сама пред обществото, да плаща почивките?

# 533
Тази тема като онези теми, които започват със заглавие и начални постове как мъжът харесва снимки на чужди жени в социалните мрежи или не подарява цветя за Осми март и някъде към стр.10 на темата се оказва, че пие и бие жена си. Но това, разбира се, не е големият проблем. По-важното е, че харесва снимки на други жени. Та и тук така, удряла го, ама не е кой знае какво. Може да по разсъждава 2-3 години дали да я зареже.

# 534
Ако иска.
Тя е с него само докато не намери нещо по-добро.
И стига с това, че търсенела някой, който да изневерява и бие.
Не, тя не търси по-лош, а по-добър.
Самото имане на нейн апартамент и стремеж за кариера, показват, че знае, че този не е на ниво.
Той също го знае.

# 535
FB.., изброяваш само разни неща какво ти предоставя. Човек бива уважаван заради това, което е, като постъпки, характер и личност. Готова ли си да се поставиш в позиция да те уважават само докато си млада, поддържана и фертилна? Защото с тези приказки явно така мислиш.

# 536
Авторът защо уважава жена си?
Постъпките, характера и личността имах материално изражение.
Не е оправил вратичката навреме - липса на грижа, не могат да излязат навън - не може да покрива нуждите на семейството, колата му се разваля просто така  - не може да осигури сигурност, било прието жената да последва мъжа си  - надценява се.
Иначе да, важен е характера, но не на думи.
То, с думите се справя добре, но отдавна трябваше да се докаже с действия.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 14:37 от FB590525BGM

# 537
Не я уважава, нито тя - него. Написах го по-назад. Влюбен е, но няма уважение. Той я мисли за използвачка, неоправна, манипулирана от майка си, без мнение.

Това няма нищо общо с това, че мъжът трябвало да се уважава, ако има поддържан външен вид и колата му е чиста.

# 538
А тя го търпи докато намери по-добър.

# 539
Авторе, кой настояла за сватбата?

Общи условия

Активация на акаунт