Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 17 797
  • 930
  •   1
Отговори
# 720
Много добре си направил и не се подавай на опити да те върнат с мило отношение, извинения и обещания, че нещата ще се променят.  Може да стане за малко и после ще бъде още по-лошо докато станеш сварена жаба (потърси какво е това) и връщане назад няма. Както е при баща и. Добре че нямате деца да те манипулира с тях и да гледаш как растат в токсична обстановка
Познавам подобен случай.  Жената обиждаше мъжа си и забиваше нож в масата

.
Или е тотално куко, или си има основателна причина да ти вика умри, куче, боклук, искам развод...ей така, без нищо, само щото си отишъл да правиш ремонт.

Дори и да е ядосана и да има “причина” това не е начин да разговаряш с брачния си партньор или с който и да е. Говори достатъчно за нея.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 15:20 от marsie

# 721
  • Куциндрел
Някой от вас вече подаде ли молбата за развод?

# 722
Чакам адвоката.

# 723
Тази жена не е наред с главата. Съжалявам, но е така. Не ти трябва такава напаст.
Не ти разбрах плановете за бъдещето, как ще вкарваш още в началото бъдещата си приятелка в правия път. Но не е това темата сега - за момента трябва да се отървеш с най-малко душевни щети.

# 724
И аз съм на мнение, че не е добре психически тя. По-добре не се връщай.

# 725
И аз съм на мнение, че не е добре психически тя. По-добре не се връщай.
Тук имаме, все пак, само едната гледна точка. Не че е мъж, ама нещо не ми се връзва двама млади, образовани, интелигентни хора, които все още нямат деца, имат повече от прилични за България доходи, собствени имоти, живеещи самостоятелно, обичат се, което е най важно,  да изпадат в такива драми и скандали от нищото, или, както прецени авторът, по вина на властни родителки, чак да се шамарят, обиждат, гонят, развеждат....

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 21:38 от Прекрасная Василиса

# 726
  • Куциндрел
Чакам адвоката.
Значи записките по тази трагедия в бг-мама ще продължат.

# 727
  • Пловдив
А-ха. Без заплахи за убийства, но и аз бих била сериозно ядосана, ако моя мъж настоява всяка седмица единия почивен ден да го прекарва нанякъде с приятели. Пък нека да съм ревнива.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 20:25 от Янтра

# 728
  • Далечният изток
Този адвокат по адреси ли ходи?
Дойде ли, какво стана?

# 729
Мен, такъв мъж като автора, ама хич не може да ме спечели.
То жената агресор, то жертва бил,  то го заплашвала с убийство милия,  то защо родителите й купували апартамент, то защо не ка го питали за ремонта, то оххх, ахах. Аууу, аз тоя не бих го издържала.
Айде малко по- мъжки да се държи.
Тогава може и жената и тъщата да погледнат по- иначе на него.

# 730
Авторът още отначало обяснява, че жена му е нервна. И с майка си се разправяше покрай ремонта на жилището в град 2, а той я успокоявал. Вдига скандали, врещи, тук поне авторът е консистентен.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 06:20 от Mandy Bo

# 731
  • Пловдив
Авторът още отначало обяснява, че жена му е нервна. И с майка си се разправяше покрай ремонта на жилището в град 2, а той е успокоявал. Вдига скандали, врещи, тук поне авторът е консистентен.
Срам, не срам - и аз вдигам скандали и врещя. И?

# 732
  • France
Само на мен ли ми идва малко Даскалка вайб тази трагикомедия от няколко части?

# 733
  • Куциндрел
Чакаме сега да намери адвокат, да заведе дело, после да се съберат, после да се разделят и аха да се разведат и ще спре драмата.

# 734
Чакаме сега да намери адвокат, да заведе дело, после да се съберат, после да се разделят и аха да се разведат и ще спре драмата.
Ми ако спре драмата - ОК. Обаче аз поставих ултиматум, тъй като ми звъняха от нейното семейство хора. Ако иска да се съберем - идва в Град 1. Аз знам, че това няма да стане - язък за любовта, продължавам напред, бейби!

Общи условия

Активация на акаунт