Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 17 397
  • 929
  •   4
Отговори
# 795
  • Пловдив
Програма максимум - не я бия, значи всичко е наред и проблеми нямаме. И после - аз съм добър. Страхотно.

# 796
Ама то звучи абсурдно:
Жената: махай се, ще те убия, искам развод!
Авторът: Добре, ама ако се прибереш с мен в неремонтирания студен апартамент и зарежеш стажа (или каквото и да е там) съм съгласен да сме заедно.

Авторът: Тя решила точно сега да купува и ремонтира и ми уврежда общия бюджет, що пък да не започна да ремонтирам и аз сега, нищо че години наред нищо не съм пипнал..

# 797
Не пропускайте най-важното - "аз съм добър човек".

# 798
  • Пловдив
Не пропускайте най-важното - "аз съм добър човек".
А това като ми го кажат.... 99% не е. Слагам 1% за принципа, защото не познавам всички хора, но тези които познавам и се представят като "Аз съм добър човек" не са.

# 799
Авторе, има някаква много голяма грешка в изборите ти.
Според мен, има причина до такава степен да не преценяваш хората - извинявай за искреността ми.
Първата е била мързелана и откровено те е използвала, за да я отглеждаш. Сума пари си потрошил, вместо да си оправиш апартамента.
Втората - не знам как да я определя, злобарка или истеричкз. От любов как така на магия се стигна до "умри, куче"? Това е съвсем психопатско от нейна страна.
Ти самият как си го обясняваш?
Ако не разбереш себе си, не виждам и как ще се коригираш.
Няма нужда от извинение, съгласен съм с това - и други хора са ми го казвали. Аз от добро, от да помогна, и накрая пак разочарован. Втората - някаква истерия има. Някой наскоро ми каза, че ѝ е прекалено хубаво за да е истина и преживява раздялата преди да се случи и затова агресира. Е, случи се... Но ние реално проблеми нямаме. Нали говорим си - ремонт тук, ремонт там. Аз съм недоволен от някои работи, но не я бия, казвам да умре и т.н. Чувствам се освободен...

Ох да, айде пак със старата плоча, всичко от доброта правиш. Даже знаеш ли, най-големият ти кусур е колко си добър. 🥲

# 800
Някой наскоро ми каза, че ѝ е прекалено хубаво за да е истина и преживява раздялата преди да се случи и затова агресира. Е, случи се... Но ние реално проблеми нямаме. Нали говорим си - ремонт тук, ремонт там. Аз съм недоволен от някои работи, но не я бия, казвам да умре и т.н. Чувствам се освободен...

Ти наистина ли се утешаваш с тези мнения на познати и приятели? Ами давай все така и ще повтаряш едни и същи грешки. Изводът, който явно си си направил от цялата работа е, че си твърде добър - което явно е било и изводът от връзката с предишната приятелка. Жалко, просто жалко.

ПП: То не че няма такова психосъстояние, но ти гарантирам, че дори в самото начало на жената не й е било "твърде хубаво, за да е истина".

# 801
  • France
Просто си представям цялата тумба пичове, включително и брата на кумеца, съседа на братчеда и тн, как го утешават, че той бил тоооооолкова добър, пък му искали развод JoyJoyJoy

# 802
  • Далечният изток
Всички изоставени и разведени мъже реват колко са били добри, как давали всичко за жените и за връзката, а неблагодарниците ги оставили.
Кой бяга от хубавото питам...

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 08:32 от AIDA_N

# 803
  • Пловдив
Цитат

Този който си мисли ,че ей там зад ъгъла има и по хубаво и му се полага точно , единствено и само на него.

Ce la vie............

# 804
Е то точно за да се обясни особеният феномен "да бягаш от хубавото" е развита новата теория на приятелите му, че тя е била уплашена, че всичко е твърде хубаво, за да е истина и това я е довело до истерия. Явно и обкръжението се е видяло в чудо от толкова разкази за доброта и компромиси и са развили хората особена изобретателност в тълкуванията.

Уж се пускат теми във форума, за да се чуят обективни и безпристрастни странични мнения, но като се чуят - все пак хората предпочитат да слушат приятелите си. Smiley Странно...

# 805
Цитат

Този който си мисли ,че ей там зад ъгъла има и по хубаво и му се полага точно , единствено и само на него.

Ce la vie............
@Sun2000

Ами не съм съгласна, всъщност това което пишеш е напълно различно и в реалност никой не бяга от хубавото. Значи не е било толкова хубаво.

# 806
  • Далечният изток
Цитат

Ce la vie............
Изключено ли е да намери нещо по-хубаво?
Thinking

# 807
  • Пловдив
Цитат
Ами не съм съгласна, всъщност това което пишеш е напълно различно и в реалност никой не бяга от хубавото. Значи не е било толкова хубаво
.

Ама то хубавото никога не е достатъчно.Живота , бракът , връзките  не са 24 часа купон и парти.Не всеки ден са пеперуди в стомаха , трепети , вълнения и всички ония неща , дето карат мозъкът ти е да в като каша и въпреки това да ти е хубаво.

За нея е хубаво град 2 и кафето с мама , за него е хубаво град 1 и те семейство.

Някой са бедни на хляб , други са бедни на самолет.

Цитат
Изключено ли е да намери нещо по-хубаво?

Разбира се ,че не е .............навън е пълно с мъже , който с удоволствие биха е издържали , плащали, съобразявали с нея и нейните желания  и насреща да получават унижение.Щото автора може и да не и е обърнал носа , ама някой друг ще го направи още първият път когато си позволи да му каже " Ти не си никакъв мъж"  щото видиш ли счупил една чаша.
Моето мнение е ,че въпросната мацка не знае какво да прави в такива отношения. Тя е виждала драмата в нейното семейство , виждала е баща си как стой и мълчи за всичко и очаква и в нейното да се случва така .........ама нъцки и войната е насреща. Тя повтаря модела на майка си .............толкова си може! В нейната глава проблем няма , ще го има след години като се учуди защо следващият и мъж си хване любовница и е остави. Никой нормален човек не търпи такова отношение години наред. Времената са различни , мъжете са различни , жените са различни.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 08:45 от Sun2000

# 808
Надали ще намери по-добър от авторът… 🥲😄

# 809
Реално и двамата не стават, затова и са се събрали. Ако тя е истеричка кой нормален и не потиснат мъж ще я търпи? А той е неадекватен.

Общи условия

Активация на акаунт