Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 19 160
  • 1 034
  •   2
Отговори
# 990
  • София
Цитат
Иначе виждам, че удобно избягваш да отговориш на въпроса ми какво би посъветвал мъж в обратната ситуация. За мен е ясно, че го правиш, защото много добре знаеш, че няма да посъветваш мъж без имот да се ожени и да рискува да остане без нищо при раздяла. Но жената може.

Ето отговарям ти.

Да бих го посъветвал точно това , което казваш , но все пак се надявам да нямам такива хора около мен , които го биха направили това 2 дни преди сватбата си. Защото знам вече не един и два случая, в които жени си хващат любовник , избушват мъжът от неговото жилище и той отива да живее под моста.Както и по напред бях написал. Времето , в което живеем е много различно. Нито мъжете , нито жените са същите от онези преди 20-30 години и недейте казвайте неща валидни от преди време или от това в какъв брак сте.

Някъде опитвали ли сте да погледнете и от другата гледна точка. Не дали е мъж , не дали е жена .........всеки е ЧОВЕК на първо място.

Цитат
И какво е равенство, когато мъжът не ражда?

И това клише ли? Тя ги ражда , те са си нейни .........неговото участие стига дотам да свърши в нея и да плаща.
Очаквах повече

Не е клише, а биологичен факт. От който следват много рискове и неудобства, включително финансови, които жената поема.

Иначе правилно ще го посъветваш. И за жената трябва да важи същото. И не е само раждането, в случая посочих и възрастта. Икономическото положение също не е равно в случая, но на мъжа то му е изгодно, защото на икономически равна няма да може да тарторства. Обаче това значи жената да няма собственост на свое име, поне не преди той да е решил, че моментът е подходящ.

# 991
  • София
Е, живее, където иска тя и плаща, каквото иска тя. Какво още? Laughing
Е КАК?!?!? Да не мрънка!
Той или тя? Laughing

# 992
@Sun2000 ама защо непременно само закъсали и ч*киджии ще я търсят? Това е младо момиче, целият й живот е пред нея, това че не се е получило с авторът нищо не означава.

# 993
  • Пловдив
Е, живее, където иска тя и плаща, каквото иска тя. Какво още? Laughing
Е КАК?!?!? Да не мрънка!
Той или тя? Laughing
Гордж, не внимаваш!!! Той - естествено!

# 994
Да й е халал на новата. Стиснат сметкаджия и мрънкач. Че и дървен философ с претенции.
Хем прави сметка как този апартамент един ден ще остане за техните деца, хем да не се мине нещо... Тя вкарва 700 лева в семейния бюджет, а той - цееели 1500..
Че то на мен само кучето този месец ми излезе поне 1000 лева,  едно спа за няколко дни семейно 2000, пък не взимам близо 10 бона. Представям си как прави сметка кога да имат деца, първо жена му да почне да изкарва поне 4- 5 бона...

# 995
  • София
Така, де. Обясняваха ѝ, как може да живее скромно с остатъка. То, това си е мизерно, ама нейсе.

Янтре, взимам си бележка.

# 996
  • Пловдив
Цитат
Иначе правилно ще го посъветваш. И за жената трябва да важи същото. И не е само раждането, в случая посочих и възрастта. Икономическото положение също не е равно в случая, но на мъжа то му е изгодно, защото на икономически равна няма да може да тарторства. Обаче това значи жената да няма собственост на свое име, поне не преди той да е решил, че моментът е подходящ.

Ама нали лично автора го написа ..........като дойде момента и 5 апартамента да си купи. Според него сега не е правилният момент, нали са СЕМЕЙСТВО , правилният момент се уточнява от ДВАМАТА В СЕМЕЙСТВОТО , не се уточнява с МАМА зад гърба ...... Като започне да взима пари (ако започне) да си плаща.

# 997
Ами тя си плаща, ти не разбра ли? Или мислиш, че той й плаща нещо?

# 998
Кой е той, че ще определя кога тя да се сдобие с апартамент?
Той ли плаща , та да има думата?

# 999
  • Пловдив
Кой е той, че ще определя кога тя да се сдобие с апартамент?
Той ли плаща , та да има думата?
Очевидно не плаща, ама много му се иска да има думата.

# 1 000
  • София
Как с 1500 лв (май ѝ по- малко) се плаща ипотека и се върти семейство?
Моля някой да ми обясни 🥹

# 1 001
  • Пловдив
Как с 1500 лв (май ѝ по- малко) се плаща ипотека и се върти семейство?
Моля някой да ми обясни 🥹
Е нали автора е с близо до 10 к заплата. ЕДИН келепир да има от него. Да върти семейството. ТЯ ипотеката сама ще си я плаща. И не, не ми казвай как на един мъж разходите за домакинството са по-малки от на една жена, тия ядат като коне, не насмогвам.

# 1 002
Семейство се върти от двама.

# 1 003
  • Далечният изток
На нея ѝ остават 600, той каза, че дава от неговите 1500 за семейството. С 2100 ще си го въртят. Двама човека са. Наем не плащат, той си е вкъщи, няма разходи всеки ден да ходи до офис и да плаща транспорт. На кино не ходят, на заведения не ходят, на екскурзии не ходят. Въртят някак..
Въртели са по-точно, ако авторът наистина си е тръгнал.

# 1 004
  • Пловдив
Цитат
ЕДИН келепир да има от него

Е то това му е основният проблем. Поне да има келепир от него ама и да не го бият и унижават.

Общи условия

Активация на акаунт