Ето отговарям ти.
Да бих го посъветвал точно това , което казваш , но все пак се надявам да нямам такива хора около мен , които го биха направили това 2 дни преди сватбата си. Защото знам вече не един и два случая, в които жени си хващат любовник , избушват мъжът от неговото жилище и той отива да живее под моста.Както и по напред бях написал. Времето , в което живеем е много различно. Нито мъжете , нито жените са същите от онези преди 20-30 години и недейте казвайте неща валидни от преди време или от това в какъв брак сте.
Някъде опитвали ли сте да погледнете и от другата гледна точка. Не дали е мъж , не дали е жена .........всеки е ЧОВЕК на първо място.
И това клише ли? Тя ги ражда , те са си нейни .........неговото участие стига дотам да свърши в нея и да плаща.
Очаквах повече
Не е клише, а биологичен факт. От който следват много рискове и неудобства, включително финансови, които жената поема.
Иначе правилно ще го посъветваш. И за жената трябва да важи същото. И не е само раждането, в случая посочих и възрастта. Икономическото положение също не е равно в случая, но на мъжа то му е изгодно, защото на икономически равна няма да може да тарторства. Обаче това значи жената да няма собственост на свое име, поне не преди той да е решил, че моментът е подходящ.