Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 26 306
  • 1 547
  •   16
Отговори
# 1 260
  • Пловдив
Неее, от 8 до 5 и после готвих.

# 1 261
  • София
Финансовите рестрикции са отговора и авторово решение да заяви себе си.
Няма опит, не знае как се прави.

Пак е дал отпор, макар и глупав за повечето. Важното е, че му е дал нужните отговори.

# 1 262
За мен беше достатъчно да прочета, че човек-  (избягвам нарочно пола ), взимащ 10к  прави сметка,  какво и колко давал другият с 1500. Грозно, смешно и много показателно за човека.
Независимо мъж или жена.

# 1 263
  • София
За мен е показателно докъде могат да ескалират нещата от недаване.
Свършиха баламите.

# 1 264
Никоя жена не заслужава живот с такъв мъж.

# 1 265
  • France
Финансовите рестрикции са отговора и авторово решение да заяви себе си.
Няма опит, не знае как се прави.

Пак е дал отпор, макар и глупав за повечето. Важното е, че му е дал нужните отговори.
Само че това е насилие. Да, насилие. Колкото и последвалите ругатни и шамар. Не може да отстояваш себе си по този начин. Освен ако не си на 3. И това, че няма опит не е оправдание

# 1 266
  • София
Така е. Да не реве сега по телефона и да кара мама да звъни.
Да си намери голямата любов, която ще си дава парите до стотинка, ще ѝ търпи обсесиите, ще ги слуша за тапетите и ще слуша да го кълнат ❤

Фил, така е. Това е неговият отговор, за друг няма капацитет.

# 1 267
  • София
Тя вероятно върши домакинската работа предвид патриархалната настройка на мъжа, въпреки това му спестява наем и дава от нейната заплата (за това не е толкова патриархално настроен), и инвестира в кариера, за да увеличи дохода си. Яка златотърсачка Joy Много неща може да не са ок в отношението на авторката, но финансовата част не е от тях.

# 1 268
  • Пловдив
Да си намери голямата любов, която ще си дава парите до стотинка, ще ѝ търпи обсесиите, ще ги слуша за тапетите и ще слуша да го кълнат ❤
Аз го намерих. Не ми се е налагало да го кълна, нямаше нужда. Ама основната разлика е, че моя ме е взел защото ме обича. И не си е правил дребнави сметки и нямаше опити да се налага.

# 1 269
Едва ли върши тя  домакинската работа, той си стои в къщи и подлежи на скандал за  измитите съдове, изхвърлянето на боклука и целостта на порцелана, така че не я виждам да го е освободила от домакинството, по скоро напротив.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 20:34 от Iris04

# 1 270
  • София
Янтре, твоят те е взел, защото си точно нищо от изброеното.
Дала си своята лепта за семейството ви, мъжа ти също.

За тяхното домакинство не мисля, че мадам кариера се е чупила за семейния уют.

# 1 271
  • Пловдив
Ама СЕГА. Преди това ме взе и аз останах вкъщи да се размножавам, чувала съм за себе си "роди три деца за да не работи". 11 години ме е издържал и плащал всичко. ВСИЧКО. И ме е глезил - той не караше ски, за мен имаше екипировка и пари за лифт, автора само да прегледа какви суми са и ще му се доплаче. Когато купи нова кола, чисто нова, той взе да кара старата, новата за мен. И когато казах, че не мога да живея със свекърите на долния етаж - дойде с мен, смени града, автора кога ще го направи?

# 1 272
  • France
Не е ревала по телефона. Нека да се придържаме към написаното. Нормално е да се плаче, и аз съм плакала след раздяла. Но не защото (пу-пу) съм искала бившия обратно.
Цитат
Фил, така е. Това е неговият отговор, за друг няма капацитет.
Пак го казвам, това не е извинение. Пак ще напомня, че хронологично той първи започва с тормоза. Защото да изискваш 50% от заплатата на някой, докато ти вкарваш 15% е тормоз.

# 1 273
Едно е да издържаш жена си докато гледа общите ви деца и съвсем друго, докато тя влага ресурс в дом за майка си и баща си.

# 1 274
  • France
Той не я издържа. Тя дава половината от заплатата си и безплатно жилище. Това ако е издържане... леле-мале

Общи условия

Активация на акаунт