Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 28 379
  • 1 617
  •   5
Отговори
# 1 605
  • France
Неин е бил избора, защо да я съжаляваме.
В това всички сме съгласни Simple Smile

Но както каза Емма, да не загряваме излишно, защото казусът е фейк

# 1 606
Неин е бил избора, защо да я съжаляваме.
В това всички сме съгласни Simple Smile

Но както каза Емма, да не загряваме излишно, защото казусът е фейк

Фейк, фейк, ама навъртя 107 страници и 1600 мнения Smiley
Някои така се вживяха, сякаш им е в къщата Smiley

# 1 607
  • София
Хич и не се вживявам, ама подобно нещо се развива пред очите ми. Със сигурност авторът не е моя познат, ама същите тъпотии гледам. И дори и да е съвсем реален, се опитвам да му обясня, че вината не е само в мама и щерка, а и в самия него.

Защо казвам, че и парите са отношение. 22-ро число е към края на месеца, той свършил парите, а тя? Нейните са по-малко, тоест е логично и те да са свършили. За мен такова поставяне пред свършен факт и пред заплата, на касата в магазина е неуважение, съжалявам. Ако още от вкъщи ми каже половинът, че сме поизхарчили запасите и се налага да направим по-скоромен пазар, че искаме да видим кой какво има останало и да се нагодим - ОК. Да, може да се случи и ще измислим какво да се прави. Така де, в края на месеца, когато вероятно и аз съм на червено, да се очаква да се сетя на касата ми е малко... нали.

Вратичката. За да се викне чичото - аз поне не мога да си представя колко пъти е повторено. Той каза, че са ходили на екскурзия и там каквото, заради нейни неща се е забавил. Ама той е хоум офис, дето се вика в обедната ще я направи ако наистина е важно, това е отношение. Ще дам пример - като бяхме с моя съпруг в процес на свалки и гаджосване, аз му звъннах, че ще се забарвя за една среща, защото ми е гръмнал сешоара, а на майка ми е по-маломощен и ще ми трябва повече време да се изсуша. Той каза да му го донеса. На другата сутрин, в 9 сутринта ми го донесе поправен, без да съм го искала, макар че се прибрахме след 22 часа. Ето, това е отношение, което показва, че му е важно. Сега се надявам, че ме разбирате.

А къртенето в град 1, е чиста демонстрация, защото да се покажем как може спокойно и с усмивка да се прави ремонт. Отново е отношение, защото подсъзнателно иса да внуши, че аз не се справям с ремонта на моя апартамент и имам нуждата от показано, ако и да не му искам ни пари ни нищо.

Моят познат и той така - обяснява колко е добър и недооценен. Ама не е баш... ама той така си мисли и вярва и прави грешка след грешка.

# 1 608
Що ли си мисля, че авторът вече се е прибрал при госпожата...

# 1 609

Изобщо няма да се изненадам. Повечето такива теми не завършват никога с развод. Изпусна парата и сега сигурно си гукат в апартамента, а тъщата им прави бюджета за следващият месец, за да не викат на автора пак "умри куче".

# 1 610

Аз изобщо не вярвам да се развеждат..

# 1 611

Изобщо няма да се изненадам. Повечето такива теми не завършват никога с развод. Изпусна парата и сега сигурно си гукат в апартамента, а тъщата им прави бюджета за следващият месец, за да не викат на автора пак "умри куче".
🤣 падам, но и аз мисля същото...

# 1 612

Тц. Не съм я виждал от уикенда, в който ме напсува. Чувствам се по-добре.

# 1 613
Спокойно, няма такъв реален казус Simple Smile
Иначе в реала мъжете, които търсят жена за превъзпитание, никога не налитат на амбициозни моми със здрава връзка с родители и реалност. Те търсят такива с ниско самочувствие, които си мрат да се доказват и се правят на маймуни заради едно "браво, ти си мъжко момиче". Издиша сценарият, по много точки, нищо, че някои се писаха очевидци на боя.
И
Не ми се иска да споделям лични неща, но бившия ми на 37 години, а аз на 24 години и двамата с адекватно образование, но аз бях тепърва развиваща се кариерно.
Та няколко дни след сватбата чух следното: " - Аз  съм по - голям и по - умен, с изграден характер. Ако някой ще се променя - това ще си ти и трябва да ме слушаш..."
Абе оуууу, баща ми не ми е говорил така!
Е, не му казах така, а трябваше.
Агонията на един предизвестен развод продължи седемнадесет години само заради моето търпение или по - скоро извисяване над нещата, уж.

# 1 614
  • Out of the Mix
Ако по-зрелият партньор, мъжът не се декларира, покаже с поведение, действия и отношение, че е авторитет, няма как "малката, но сладката" да го възприеме, като такъв. Оттам и проблемите.

Особено пък, ако е надувка и глезана на мама и тати, още повече.

Не е до професия, пари, власт, влияние, колкото и да са "афродизиак" и магнит за голямата част от жените.
Там има други "отклонения".

Наскоро с приятел си трампихме колите.
Аз съм практичен човек и не обичам да парадирам, живея скромно.
Той кара чернилка джипара с брутален мотор, мутренска, "респектираща" кола.
Моментът, в който се качих, ден, два разцъках, се отвори друг свят, видях пошлост, натегачество, слагачество и всякакви глупости на самопредлагане. Не, че търся, имам си, от каквото имам нужда.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 08:30 от Revoker

# 1 615
Иначе в реала мъжете, които търсят жена за превъзпитание, никога не налитат на амбициозни моми със здрава връзка с родители и реалност. Те търсят такива с ниско самочувствие, които си мрат да се доказват и се правят на маймуни заради едно "браво, ти си мъжко момиче". Издиша сценарият, по много точки, нищо, че някои се писаха очевидци на боя.
И
Не ми се иска да споделям лични неща, но бившия ми на 37 години, а аз на 24 години и двамата с адекватно образование, но аз бях тепърва развиваща се кариерно.
Скрит текст:
Та няколко дни след сватбата чух следното: " - Аз  съм по - голям и по - умен, с изграден характер. Ако някой ще се променя - това ще си ти и трябва да ме слушаш..."
Агонията на един предизвестен развод продължи седемнадесет години само заради моето търпение или по - скоро извисяване над нещата, уж.

Не е до образование, нали това казвам.
И аз имам примери за високообразовани, реализирани, и от двата пола, които не успяват да влязат в друго освен дисфункционални връзки, с десетилетия. За необразовани също. Образованието дава достъп до различна среда, до социалния асансьор, дава перспективи и т.н., но от човека зависи как ще използва тези възможности.

# 1 616
И

То и тука развода е бил предизвестен (ако въобще се случи).
Много му се е искало на автора да й стъпи на врата, ама добре че майка й се е намесила.
Представям си с две малки деца как един такъв й изтърсва, че в края на месеца е без пари защото не си е правил сметката.
Бас държа, че и следващата жена ще е "меркантилна кучка" защото едва ли някоя друга ще се навие да му плаща половината масраф с 1500 лева заплата.

# 1 617
  • France
Наистина съжалявам за времето, което си прекарала с този. Има една порода мъже, които съвсем съзнателно си търсят по-млади момичета за да ги оформят по свой образ и подобие. А то образът и подобието им са жалки и смотани. Един истински зрял мъж никога няма и да си помисли подобно нещо. Напротив, ще направи всичко възможно за да половинката му да живее добре. Нещо, което в казуса липсва тотално

Общи условия

Активация на акаунт