🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz

• 24 602
  • 703
  •   1
Отговори
# 615
Цвети, Онче, Flowers Hibiscus абсолютно съм сигурна, че Адил по логичен път ще стигне до същото заключение като Оруч.

Затова му е трудно да повярва на фалшивата майка, която довежда Оруч.

Есме ще се появи пред тях и ще даде съвет за нов ДНК тест в друга лаборатория.

Адил започна да се съмнява в Есме, когато забеляза начина, по който тя гледа Елени - като хипнотизирана. После във фрага се вижда как си спомня, че Есме е искала да му сподели нещо, преди да го арестуват.

Желанието му за независим тест за бащинство е заради всички подмолни действия на Фуртунци.

Елени ще трябва да учи Адил как се прощава, ако иска освен баща, да си има и майчица!

# 616
Из Туитър бродят теории, че Шериф пак ще успее - ще смени теста. Добре бе, този Летящият Холандец ли е?! Знам, че гледаме сериал, но някак е нереалистично все да успява да осуети истината. Пък и доколкото разбрах, Илве ще даде теста някъде другаде.
На края на трейлар Адил беше бесен но си мисля, че е заради яда на Фуртуна. Ели го погали, дали е погалила баща си или тъжния Адил...
Ох, не знам. Може пък да има логика и в това- първо Адил да разбере, че е имал дете, пък след това да разбере, че е живо. Първо ще има ураган срещу Есме, че е скрила, после обща болка, а след това- неземно общо щастие.  Може и така да стане.
Скрит текст:
И аз видях тримата с колата, имаше снимки и на гробищата. Може Есме да ги е завела на гроба на детето.

# 617
Елени ще трябва да учи Адил как се прощава, ако иска освен баща, да си има и майчица!

Мира, много си права. Той Адил като разбере, че е баща на Елени, няма да позволи на Есме да се доближи до нея.
А тази сватба на Оруч и Севджан дали Оруч я е поискал или майка му на "смъртния" си одър. Макар че то такова зло като нея  не умира така лесно.

# 618
  • Кърджали
Като гледам Оруч не примира да се жени за Севджан. Или е изнуден от "милата си" майка, или нещо друго го принуждава да си наложи да стои далеч от Елени.

# 619
Момичета, малко ви изпуснах, бях до Истанбул за няколко дни.
Сега си пускам серията от петък и после ще се върна да ви прочета.

# 620
Аз от сега се закахърих, че може резултата от ДНК теста за бащинство да го чакаме не до този петък, а чак до следващия.
Мисля, че този тест няма да бъде подменен. Адил ще разбере, че Елени му е дъщеря и ще си имаме Елени Кочари.
Прекалено много хора знаят, че Адил и Есме са родителите. Няма да остане скрито, а то и няма други възможности.

# 621
Почти съм сигурна, че съобщаването на резултата от ДНК теста, ще е накрая и истината ще я оставят за следващия път, след още няколко бели косъма 🙃

Все си мисля, че е твърде жесто и непростимо Оруч директно да доведе лъже майка. Може би от колата ще слезе някой, който просто ще твърди, че знае истината и за това Есме предлага тест.

Нищо чудно сватбата да е заради някое изнудване, то там им е навик така да постигат целите си.
Но Оруч май иска помощ от Елени за майка си.

# 622
Според мен, доколкото може да се разбере от фрага, Оруч каза за майка си на Елени и очакваше от нея някаква реакция.  Едва ли е очаквал помощ- ако наистина е инсулт, там специалисти трябва да действат.
Но Ели го подмина като малка гара, той се ядоса и обяви сватбата. Също както обяви годежа- след като изревнува. Импулсивен е като тийнейджър.
Това разбрах от фрагмана.
Още туитърски теории- че Зарифе се преструва на болна, за да манипулира синовете си. Това е някак нереалистично- видяхме я на ЯМР. Знам ли, ако злодеите могат да изманипулират ДНК тест, може и други резултати да могат.
Може заради майка си да се появи и третият син.
Основният въпрос на следващата серия е дали теста за бащинство на Адил ще е верен или злите сили са успели да го подменят. Дано го научим в тази серия, че направо... Може и да го научим, накрая когато Адил казва на Есме онези ядни думи, може би е след резултата. А и нейното разстроено лице...

Ето ги лицата и на двамата. Струва ми се, че изглеждат разстроени, което за съжаление означава, че тестът е сменен.

Наистина е ужасно- да се появи надежда за нещо прекрасно и тя да се окаже напразна.
Сега Адил ще узнае за бременността. Ще отидат на гробчето на детето- тримата. И в следващите серии ще разберат всичко. Много ми се искаше още в следващата серия вече да разберат, но явно ще е стъпка по стъпка.

# 623
Благодаря за фрага и превода!
Най- правилното решение и най- истинското доказателство е ДНК- то.
Без кой какво казал, кой какво скрил, излъгал... Браво на Есме , душата ѝ гори, знае каква буря я очаква, но смело предлага да направят тест, от който да научат истината.
Разбира се, че Адил е ядосан, скрита бременност, продадено е неговото дете! Не е лесно, но когато разбере истината за Есме, ще прости... защото и тя е жертва като Елени...

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 22:54 от Lilims

# 624
ExKely, Flowers Hibiscus имам друго предчувствие.

Мисля, че Оруч ще доведе Хиджран. Реакцията на Елени, ДНК теста, който Оруч дава и Елени изтървава, думите от първия фраг, че той е направил ДНК тест и Хиджран е майката на Елени.

Може би, Адил ще реагира, а кой е бащата. Тогава Есме се усмихва щастливо, защото разбира, че са я излъгали за отношенията между Адил и Хиджран. Есме ги съветва да направят нов тест в проверена лаборатория, защото си познава "роднините".

Мисля, че дават разбъркано сцените, защото Есме е със спусната коса в първия фраг, когато Адил я пита дали е била бременна, когато са тръгнали да бягат. Във втория фраг, Есме пак е със спусната коса, когато Адил я пита: "Да изгорим ли този свят?".

Много ми хареса този коментар:
"Есме, която копнееше за детето си с години. Есме, която ходеше на гроба му всеки ден и спеше до него в ледената пръст. Есме, чието сърце беше твърде изтощено, за да каже дори „Обичам те“ на мъжа, когото обичаше. Есме, която се опитваше да скрие миналото си и да го осмисли от страх да не го нарани. Есме, която имаше малко момиченце, което дори семейството ѝ не обичаше. Но някак си всички се отнасяха с нея, сякаш всичко е нейна вина. Може би трабва да я загубиш и тогава да разбереш нейната стойност. Тя няма друг живот, който да губи..."

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 22:59 от Mira07

# 625
За Елени не знам, но ако Хиджран слезе от колата, аз няма да му простя на Оруч, пък тя ако ще 😎  Но нали я имат на запис, как предупреждава леля си, че Кочари разпитват за продаденото бебе. Защо ще продава собственото си дете. Ако стане така, ще е слабост в сценария. Дано с нещо ни изненадат.

# 626
  • Кърджали
Но пък сега се замислям, че Оруч нарочно може да заведе някоя "майка" за която няма вероятност Адил да повярва... Понеже знае, че е твърдо решен да открие майката на Елени и ако не повярва в майката, която Оруч "води",  то ще продължи да рови и да стигне до истината...

# 627
За Елени не знам, но ако Хиджран слезе от колата, аз няма да му простя на Оруч, пък тя ако ще 😎  Но нали я имат на запис, как предупреждава леля си, че Кочари разпитват за продаденото бебе. Защо ще продава собственото си дете. Ако стане така, ще е слабост в сценария. Дано с нещо ни изненадат.

ExKely, Flowers Hibiscus може Хиджран да твърди, че е било нежелано бебе и тя не го е искала. Логично е да се обърне към своя близка за помощ.

Засега само Оруч знае, че Шериф е получил 50 хил. евра за бебето, които е дал на Есме. Много голям злодей е Шериф, с нищо не мога да извиня действията му! Направо тръпки ме побиват от злините, които тепърва ще причинява!

Алекс, Flowers Hibiscus съгласна съм с теб за действията на Оруч, но не мога да му простя лъжата. Знам, че иска да спаси майка си, но е твърде жестоко към изстрадалите Есме, Елени и Адил.

Хареса ми това мнение за Адил:
"Адил, който не беше извършил никакво престъпление. Адил, от когото всичко беше скрито. Адил, който никога нямаше да узнае за детето си, дори и да бяха казали, че бебето се е родило живо. Адил, който беше предаден, който носеше болката по жената, която обичаше. Есме не му вярваше, без да му казва нищо. Всеки в тази история е виновен за нещо. Адил е най-невинният."

# 628
Но пък сега се замислям, че Оруч нарочно може да заведе някоя "майка" за която няма вероятност Адил да повярва... Понеже знае, че е твърдо решен да открие майката на Елени и ако не повярва в майката, която Оруч "води",  то ще продължи да рови и да стигне до истината...
Алекс, искаш да каеш, че това може да е ход на Оруч да ги накара да търсят истината? От една страна, защитава майка си. От друга страна ги подтиква към следващи действия?

# 629
Ако от колата слезе Хиджран ще е не достоверно, макар и аз да си мислех това по едно време. Все някой я е виждал Хиджран по онова време или най-малкото Есме я е виждала и знаят, че не е била бременна. Не едва ли ще е Хиджран, друг/а ще слезе от тази кола.
Селото е твърде малко, за да не се знае кои жени са бременни. За Есме са измислили нещо и са я покрили, но едва ли има още такива случаи на скрити бременни.

Общи условия

Активация на акаунт