🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz

• 24 602
  • 703
  •   2
Отговори
# 600
Пазарлъкът може да е имал за цел да постави и Адил и Кочари пред  невъзможен избор. Нещо като - аз не мога да избера истината, ама и вие сте като мен. Обаче... Кочари не се поколебаха. Хем не знаят все още, че Елени е тяхно дете. Blush
За мен пазарлъкът някак отмина като проблем. Лъжата с доведената майка (а тя става очевидна във фрага) е тежкият прболем на Оруч. Нищо, че в разговора на лодката Елени все още не знае за нея.
И да си кажа - в такава ситуация вероятно ще избера самата аз да защитя родното си. Ама това съвсем не означава, че отказвам да приема кой е правилният избор в случая. И кой носи отговорност за моя избор... Ще си бия главата с него. Head Band

# 601
Във ФБ срещнах спойлер, ако искате , ще го копирам.  Защото има има фенове, които не желаят предварително да знаят какво ще се случи...

# 602
  • Дубай
Лили, слагай ги в спойлер (скрит текст) така, който иска ще чете, който не, няма.

# 603
Спойлер, не гарантирам достоверност Grinning

Копирано от група във ФБ

Скрит текст:
Всичко за турските сериали
Мариана Пехливанова
 ·
Модератор

·
Спойлер‼️
Морето.
Кое ще излезе истина не се знае😀
Оруч води грешната майка Хижран
Тя ще спечели омразата на Елени в следващите епизоди.
Адил няма да спази обещанията които даде на Уруч.
Адил няма да повярва в номинирата майка.
Адил ще се съмнява в Есме но тя ще каже че бебето им с Шериф е мъртво.Той обаче няма да се откаже да търси.
Есме ще успее да направи ДНк тест и ще разбере че Елени и е дъщеря.
Адил обаче няма да научи до края на сезона.
Есме ще каже истината на Елени но с условие да не казва на Адил,тъй като той ще разруши семейството и ако разбере.

# 604
Прочетох спойлера, ако дори може да се нарече спойлер, защото това са си фенски предположения, които и ние правим въз основа на фрагментите или личните си фантазии. Но въпреки всичко ми бе интересно да прочета, мислено да се съглася с някое, а други направо да отхвърля като вероятност.

# 605
  • Кърджали
Да, това са повече фенски сценарии и предположения.
В Туитър всеки може да напише каквото иска, уж информация. То усилено се пишеше (тръгна от една девойка дето уж работела в болницата, където снимали), че Есме ще направи ДНК тест, който Шериф ще подмени. Е, опита да направи теста и не успя дори

# 606
# 607
Че в турските сериали не се стараят много да подбират актьори и актриси,които да си приличат като сестри,братя,майка и деца,или баща и деца е ясно
Ама да подбереш три съвършено различни по визия актриси за сестри на Есме си е направо майсторлък:satisfied:
Че и майка им не си прилича с нито една..

# 608
Всичко беше много хубаво, докато Оруч не почна да се пазари. Надявам се лъжите му да не са напразни, а направени с цел Кочари сами да разкрият истината, за да не бъде той предател на своите.

В началото, в самолета, малко в шеги и закачки, но много истини си казаха Адил и Оруч. Харесва ми взаимното уважение, което показаха един към друг.

Есме, ах Есме. "Това, което не ни убива, ни прави по-силни" е най-омразната ми мантра. Човешко е да се подкрепяме и помагаме, вместо до очакваме, че като вълк единак ще минем през живота. А тя милата от никъде помощ и подкрепа не получава. Дано поне тази ѝ сестричка е винаги до нея, че майка ѝ и Севджан само за собственото си благо мислят.

Кой ден излизаше втория фраг, че този не ми подсказва нищо съдбовно, а мисля че е време за такива разкрития.

# 609
В понеделник досега излизаше втория фраг.

Допълвам поста с една сладурска снимка. И да пожелаем в сериала Ели да си има братче или сестриче, а може и двете. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 22:35 от oncee

# 610
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Вторият фраг излезе и с нетърпение чакам превода!

# 611
# 612
Малееее, какъв фраг! Misc Bomb
Алекс, много благодаря за превода! Flowers Rose
Сега вече ще прелее това море! Ще има голямо сърдене от Адил на Есме, че е скрила за бременността. Нищо, знаем вече- ни на моето, ни на твоето погребение, всяка серия по няколко пъти го повтарят. Joy
Най-важното е, че и тримата знаят истината. Сега вече ще е още по-интересно.

Каква картина!

А Оруч направи поредната глупост. За какво се разсърди и обяви сватбата? Защото Елени не обърна внимание на оплакванията? Ами естествено, той е свикнал винаги да е добра и прощаваща. Свърши вече, имаме си млада Кочари. Grinning Hands Muscle

Отивам да гледам за десети път фрага. Grinning

# 613
Алекс, Flowers Hibiscus много ти благодаря за бързия превод!

Явно след представянето на фалшивата майка от Оруч, Есме се появява и дава съвет:

Адил ще прави само тест за бащинство в лабораторията на близначката на Гезеп. На въпроса на Елени, дали е възможно да е неин баща, Адил отговаря:

Думите на Адил към Есме:

Дано като разбере, че и тя е жертва като него, ѝ прости!

Предстоящо:
Скрит текст:
Видях кадри от снимки на Есме, Елени и Адил на гробището, където е гробчето. Тя ще им разкаже как двадесет години също е плакала.

# 614
Алекс, благодаря за превода!
Страхотен фраг. Дали наистина разбраха, че те са родителите. Нямаше нищо конкретно, освен думите на Адил

Близначката на Гезеп е усмихната и мила като него.

Общи условия

Активация на акаунт