🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz

• 24 589
  • 703
  •   2
Отговори
# 675
Здравейте, Черноморски момичета!

Дойде деня, в който ще се запознаем с Илве, близначката на Гезеп

и най- накрая ще видим коя майка е довел Оруч на срещата.

Онче, писали сме заедно. Доколкото разбрах май в момента снимат епизод 9.
Честно и аз искам да знам какво ще стане напред, но по-често не познавам.
Аз решавам/си въобразявам, че Елени иска да замине за Гърция, заради сватбата на Оруч, предателството му и тази "война", която с всеки ден придобива все по-големи размери. А и Мика може да я е убедил и да е извикал Мелина.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 11:07 от cvetansk

# 676
# 677

и най- накрая ще видим коя майка е довел Оруч на срещата.

Струва ми се, че на тая снимка и самият Оруч е изненадан от появяващата се. Thinking
Да ни би онези тримата да са му скроили и на него номер?

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 14:09 от Katya_I

# 678
Кате, разсмя ме! Joy
Момичета, разбира се, че си пишем ей така, после сценаристите ни изненадват. Grinning А фенските теории са много, то това и значи колко много хора са заинтригувани от историята.

Пуснаха откъс от 7 серия- преживяванията на Адил. Великолепен Улаш! Hands Clap

Няма нужда от превод. Heart

# 679
Катя, и ние ще се изненадаме като Оруч.
Надолу от лентата, която ни донесе ИВ има "журналистическо" изследване
Кочари или Фуртуна?

https://www.youtube.com/shorts/BmG2l5WPu6I?feature=share

Скоро не бях проверявала дали има нови качени песни.
Това е най-новия клип, който са ни пуснали.

Уау, страхотен откъс. Вече нямам търпение за довечера.

# 680
Онче, разсмях те, ама ако снимката касае точно момента на появата на "майката", ще си посипя главата с пепел, щото го дисквалифицирах предварително. Правилно VAL предупреждаваше да не бързаме с оценките. Close
Манипулативните способности на Шериф и сие са неограничени. Има вероятност да поставят  Оруч пред свършен факт.

# 681
За съжаление няма да ни изненадат- в откъса се вижда Хиджран как се качва по стълбите след Адил. За какво е хукнала след него, мътните да я вземат! Rage
Няма да показвам неин скрин, в знак на протест. Smiley
Ето тази секунда накрая на откъса направо ме просълзи- Ели приседнала очаква Адил, който вътре се мята между надеждата и съмнението.

Вай, каква снимка пусна админът на страницата! Heart Eyes То беше голямо врънкане от феновете, какво да прави човекът. Grinning

# 682
  • Кърджали
Улаш ми взе здравето дори само с този откъс. Довечера на парчета ще ме направи явно. Като добавим и другите ... Ще трябва да се заредя солидно със всичко необходимо за оцеляване на този  епизод

# 683
Здравейте, момичета!
И аз нямам търпение за довечера, но ще започна да гледам малко по-късно.
(дано да има опция за връщане)

Откъса е Уау! Heart

# 684
Леле, момичета, очаква ни невероятен епизод 💖

Много ви благодаря за всичко споделено ✨💖

От откъса настръхнах цялата, много силно ми подейства...От друга страна ми е интересно да видя и историята на Газеп

# 685
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Най-сетне е петък! Нашият ден!

Много ви благодаря за новините и откъса с Улаш Туна Астепе! Емоциите ми преливат като Черно море!

Малко снимки с актьорите:

Линк за гледане с руски превод в ефир:
https://vk.com/turkdizi.online

# 686
Ако има някъде превод онлайн, сигнализирайте! Simple Smile

# 687
# 688
Видях аз какво стана накрая, пак следих в мрежата.
Туитър кипи. Лошото е, че кипи в негативна посока. Има много коментари на разочаровани зрители- заради клишето, пишат, че са гледали празен епизод, че сериалът е заприличал на ежедневен с такива сцинарни решения. Вярно е, че е голямо клише. Вярно, че се използва много, но нали в този сериал има магия, нали е различен и затова привлича, не очакваха хората толкова изтъркан подход.
Трябва бързо да го оправят, ще загубят зрители. Голямо е недоволството, поне това, което аз виждам. Не заради резултата от теста, а заради изтъркания подход.

# 689
И аз съм с такова впечатление, Онче - много страсти, почти нищо като съдържание. И лошотията в непоносими количества.

Общи условия

Активация на акаунт