Ясновидци - тема 49

• 13 208
  • 202
  •   2
Отговори
# 135
Ами мой познат ходи при нея, той ми я хвали. Нямам лични впечатления, нито контакти.

# 136
Ходила съм няколко пъти при Здравка, има попадения, но не е нещо уау (поне за мен). За здраве е много добра. Гледала ми е няколко пъти, както на мен, така и на моя приятелка, но сеанса продължава 15-20 Мин и не може да се гледа за друг, ако нямате отношения с него.

# 137
Е точно за здраве е била най-точна.
Ходила съм няколко пъти при Здравка, има попадения, но не е нещо уау (поне за мен). За здраве е много добра. Гледала ми е няколко пъти, както на мен, така и на моя приятелка, но сеанса продължава 15-20 Мин и не може да се гледа за друг, ако нямате отношения с него.

# 138
Някой консултирал ли се е със Стефан Енев? Познава ли,колко взима?
Напоследък ми излизат в Ютюб негови видеа и звучат като небивалици,но знае ли човек.

# 139
Muldar, не, нито една от тези две жени не е Светлана от Сухата река. Ето я:

# 140
Благодаря, сега остава и да разберем какво се е случило с нея и защо няма никаква информация при положение че толкова много хора са я познавали и са ходили при нея.

# 141
Може ли да помоля някой  да ме препоръча на Валентин Начев ,защото той не гледал без препоръки ,ще бъда благодарен .

# 142
Може ли да помоля някой  да ме препоръча на Валентин Начев ,защото той не гледал без препоръки ,ще бъда благодарен .
Имам му вайбъра, но едва ли ще ме помни отпреди толкова години.

# 143
Ходила съм при жената в шемшево, не ми позна особено, ходила съм и при една жена в Горна, горе долу добре, сега искам да отида при тази здравка, интересува ме главно за здраве

# 144
Търся някой да ми лее куршум в Габрово или околията. Моля за насоки 🎄

# 145
Аз лично посещавах Яким от Русе ,но за съжалиние не е м/у нас вече няколко години и съжалявам за него!

Преди много теми назад беше редом с името на Яким ,един екземпляр Ники от Провадия ,който е взимал пари, пари и след това е прекъсвал всякаква връзка с хората /глава го боляла ,не можел сега ,а давал час за консултации.

Незная до каква степен Николай от Провадия е добър ясновидец , но Яким от Русе беше уникално точен. Яким не задаваше въпроси ,а директо говореше ,когато те приеме в офиса и това ,което казваше беше мега точен.

# 146
https://nova.bg/news/view/2025/11/21/518322/%D1%80%D0%BE%D0%B4%D … 1%83%D0%B0%D0%BB/

Фатален край след ритуал по екзорсизъм, воден от известна в района гледачка, предлагаща ясновидски и други услуги.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 10:33 от Iva1111

# 147
https://nova.bg/news/view/2025/11/21/518322/%D1%80%D0%BE%D0%B4%D … 1%83%D0%B0%D0%BB/

Фатален край след ритуал по екзорсизъм, воден от известна в района гледачка, предлагаща ясновидски и други услуги.

Аз го казах преди не отдавна,че всеки стана ясновидец и пророк.  Напълни се с какви ли не .....

# 148
И коя е тази известна ясновидка?

# 149
Скрит текст:

Жалко за жената, само на 35, но за първи път чувам за някакви такива масови сбирки, че и с пиене на течности. Но човек като е притиснат явно забравя самосъхранението.

Общи условия

Активация на акаунт