НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 37 884
  • 586
  •   2
Отговори
# 375
Хейт заради помощите за архитектура не е имало. Освен, че лично на мен ми писна от обсъждането им, но се и радвам, че това са основните проблеми на младежите. Все така да е.
Аз не вярвам някой студент сам да е търсил какви помощи може да получи... Надали изобщо са знаели, че могат да получават помощи. Поне така си мисля като наблюдавам моя отвеян студент какви неща го вълнуват.
Това са проблеми на родителите.

# 376
  • Някъде в Европа...
Хейт заради помощите за архитектура не е имало. Освен, че лично на мен ми писна от обсъждането им, но се и радвам, че това са основните проблеми на младежите. Все така да е.
Аз не вярвам някой студент сам да е търсил какви помощи може да получи... Надали изобщо са знаели, че могат да получават помощи. Поне така си мисля като наблюдавам моя отвеян студент какви неща го вълнуват.
Това са проблеми на родителите.
Споделям мнението ти!

На 22 и 23 си учат, после и от 05.01 до 09.01. Сесията им почва от 12.01..Това го разбрах от сайта на унито току-що 🤣, да не мислите, че той ми е казал 🤣..Щял да има 1 изпит само - по МАТ..кога?..когато наближал, щял да научи ..Вълнували го много по-интересни неща...
Договорил се е да не работи от 24.12 до 01.01, смята да си идва, но не и да се задържа много в града ни през това време...

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 20:22 от AIR

# 377
AIR, и изпитите ги има в сайта🤗
Моят ще има Мат и Физика към 20 януари, но е друга специалност.

# 378
  • Някъде в Европа...
AIR, и изпитите ги има в сайта🤗
Моят ще има Мат и Физика към 20 януари, но е друга специалност.
Ама на свободен достъп ли? Аз не му знам ни профил, ни пароли..Чакай да търся 😀, ей така от клюкарска гледна точка 🤣
П.С. Намерих ги 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 20:29 от AIR

# 379
Тъкмо щях да ти пращам линк😉

# 380
  • Между гори и планини
И аз от сайта на ВТУ разбрах кога са изпитите на моя. Той не благоволи да ми каже, каза само - знам.
Вчера когато ми каза, че тая седмица нямат лекции, пак погледнах - да не се е объркал, че ми се стори странно днес и утре да няма нищо. Но е факт - коледна ваканция - тази седмица.
Само оценките му знам от него, има ги в е студент, но там той си е сложил пароли и т. н.

# 381
Какво ли са правили нашите майки като по тяхно време не е имало интернет страници, на които да проверяват кога са ни изпитите, какви са ни оценките, имаме ли лекции?!

# 382
  • Между гори и планини
Питай ги!

# 383
# 384
  • Някъде в Европа...
Те (майките ни) не знаеха, ама ние (студентите) знаехме 😀, а сега е обратното 🤣🤣🤣 и студентския отговор е "споко, споко" 🤣🤣🤣,  и пустичко - получава им се, без притеснения, денонощно четене и треперене преди изпит...😀. Ми, завиждам им на спокойствието и как са "над нещата"...

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 22:51 от AIR

# 385
# 386
Аз питах кога са изпитите под предлог да знам кога да стискам палци. Отговори ми се: "Споко, ще ги убия всичките."
Това ми стига. Не съм ровила в сайта. Аз съм от тези майки, които оставят синовете си да се оправят както намерят за добре. Като не казвам, че това е правилното. Ако го контролирах и натисках, сигурно сега щеше да учи в Кеймбридж или в Харвард 😂

# 387
  • Някъде в Европа...
Аз питах кога са изпитите под предлог да знам кога да стискам палци. Отговори ми се: "Споко, ще ги убия всичките."
Това ми стига. Не съм ровила в сайта. Аз съм от тези майки, които оставят синовете си да се оправят както намерят за добре. Като не казвам, че това е правилното. Ако го контролирах и натисках, сигурно сега щеше да учи в Кеймбридж или в Харвард 😂
То затова не знаем 😁, щото не контролираме, не разпитваме ако не ни кажат сами и вярваме на " ще им разкажа играта"  и  чуваме после "мамо, усссс"...Това обикновено по телефона, защото и почти не се виждаме като се прибере 😀
Ама пусто клюкарско женско любопитство 🤣🤣🤣, как да не отвориш да видиш като го имало написано някъде 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 21:37 от AIR

# 388
  • у дома...
Какво ли са правили нашите майки като по тяхно време не е имало интернет страници, на които да проверяват кога са ни изпитите, какви са ни оценките, имаме ли лекции?!
Ти представяш ли си??? Нашите дори не знаеха, че въобще ще кандидаствам. Чак когато се записах им казах.
В УНСС дори хартиени книжки нямат. Няма какво да увековеча в рамка.🤣 И заверки нямат, въобще нищо за идните поколения.🤣 Всичко е електронно.
Семестърът завърши, във ваканция са и от началото на януари са в сесия.

# 389
  • Между гори и планини
Майките ни са имали съвсем различен живот от нас. Моята и на родителска среща не е ходила в гимназията, а доста тук бяха с двата крака в образователният процес до последно. Така че, иронични въпроси за майките ни - хайде няма нужда!
Аз съм заинтересована от това как върви студентския живот на сина ми в рамките на нормалното - не виждам нищо прекалено в това да знам кога е ваканция или кога са му изпитите. Обратното - да не знам почти нищо , ми е много по странно .

Общи условия

Активация на акаунт