Любители на кучета - 155

• 6 639
  • 240
  •   1
Отговори
# 75
Аз Гинчето си я представям като собственичката на обекта, или поне жената на собственика - само да идва да си разхожда рокличката и да отмята грива и тропа с лапичка като не хареса какво са направили "майсторите".

# 76
  • София
Здравейте! По молба на другарче идвам да отчета, че с баба Буба сме живи и здрави Simple Smile Тя е най-наспалото се същество вкъщи, макар че свърши нейната с целодневното спане и лежерни разходки из двора - малкото торнадо Виктор сякаш има цел да я подмлади на всяка цена. А напоследък даже и му се получава, защото започна да схваща как да я заиграе и тя (благодарна за всичката изпопадала или поднесена с ръчичка храна) реши да му угажда, та вече всеки ден си имат тяхно време за игра (под надзор, разбира се) Simple Smile
Баба ви е на добавки за панкреаса , но пък ММ откри магията наречена Easy pill и вече никакво хапче или прахче не може да ни стресне!
Ето я нашата (на мен и ММ) най-стара и обична приятелка, снощи ви я снимах специално, макар и да беше изморена от деня Simple Smile

Поздрави на всички, напълних си душата с тези 5 страници с познати четириноги и двуноги! Ако успея, ще гледам да наминавам, че май от такова лекарство имам нужда аз (хоум офис с детето и с ММ идва малко too much понякога) Simple Smile

# 77
Голями сладури сте!Лори ще популяризира обектЪ в чужбинско.Та за рекламата ще отговаряме!😃
    Тони ,спомняш ли си как мечтаеше Вики и Буба да играят заеднно?Липсваше ни това изплезено езиче ,тук!    

Шошко и Ардичка са си прекрасни такива,Илангче да му мисли!

# 78
  • Варна
И ние Тони, и ние си напълнихме душите с красоти и приятни емоции! Ясно е вече - Лори ще е маркетинг мениджър за Европа, а Буба и Нъки ще се грижат за обгрижването на малките, че там им е силата. Сега предлагам Макс и Вива да са охрана, като най-респектиращи с осанките си, а към тях "бебето" на Ре да е на обучение - и той е достатъчно впечатляващ /въпреки, че не съм го виждала, а само по разкази без картинки/ Simple Smile Мунчо да е нощна охрана, предлагам, защото си има естествена "камуфлажна" униформа и ще се слива с околността. Тайра ще носи пълната отговорност за обедната почивка  на персИОнала, като за целта ще занесем фотьОл - за шефката.

Хайде, Реа, давай локация на обекта и да идваме, че да свършим набързо и да отиваме на плажа - и това си е отговорна задача!

Благодаря ви за сутрешната разведрявка, драги ми съкучнички! Flowers Bouquet

# 79
А някакво местенце за Гери ще се намери ли?
Обяснявам й, че всички кученца отиват да работят на един обект и е време и тя да започва да работи. Защото който не работи, не трябва да яде, но  нещо хич не се впечатли от думите ми.

# 80
  • sf
Хич не те е отразила 😃 сладурана

# 81
  • Враца
Моля, строителните дейности да започват към обяд, защото Вачи до тогава спи!

# 82
Eха, кака Буба се яви..., че се бяхме затъжили за изплезеното ѝ езиче Heart Exl И много ѝ завиждаме, че си има с кой да си играе...
Аз Гинчето си я представям като собственичката на обекта, или поне жената на собственика - само да идва да си разхожда рокличката и да отмята грива и тропа с лапичка като не хареса какво са направили "майсторите".
Тук се задавих от смях..., но много правилно сте я преценили. С уточнението, че ѝ пискливо ще ги облайва и ще ги коригира...И ролята на жената на собственика, много ще ѝ пасне....но, мъж си няма, горката( не, че сме търсили, то няма и защо, ама да споделим)!

# 83
  • Варна
Гери е напълно адекватна с новото време: Който не работи, той яде повече... само гдето на нея не й личи - доста стройна фигура има Stuck Out Tongue
И Гинчето е умница, мъж не й трябва...В тия времена не е сигурно дали ще е истински, току виж станал конкуренция на роклите и тогава....

Вачко е пич, истински предприемач - спи си докогато иска, храни се където иска, глезят го както му е кеф и накрая озарява простосмъртните с присъствието си като благоволение.Satisfied А, сега видях Попи - ще го обикаля и обдушва на обекта, като че е слънцето изгряло току що, къмто 12 на обед  Joy

Ох, не мога, големи образи сте всички Heart Eyes

# 84
  • София
Арчи на каква позиция ще го сложите? Мислих, но нищо не измислих за него. Освен да позира като манекен и да гони топка, ако някой има неблагоразумието да я изпусне от поглед. Smile
Радвам се да видя Буба! Heart

# 85
  • Sofia
Тъкмо може да събира изпопадалите строителни материали и да ги съхранява - нещо като началник склад!

# 86
Ехее, много се радвам, че ни навести Буба 😍

Идаа с охраната аз, ама по-респектиращия днес е извън строя 😁, ама пък е с чисти зъби и без едно топче от лапата.

Вивата по принуда днес е съпричастна с него и тя е без храна и вода (имаше прозорец в който е имала време да се напои и нагости). Даже сутринта като вдигнахме купите и двамата бяха в очакване кой ще е прецакания 🤣

# 87
  • Варна
Милите те, добричка Вива, но... това е да си двойка в живота - солидарност в глада. Кофти, но и при нас е така, а на мен ми е много гузно... Но се налага.
Междувременно, понеже цял ден си се забавлявам мислено, се сетих, че след усилена трудова дейност се полага разпускане и развлечение. Ева да е по културно-масовата програма. Смятам ще се съгласите, че е най-кипрата мома - като за танцьорка в кабаре. А Пипин да е миротворецът на бандата - от такива има най-много нужда в разгара на купона Laughing

Оставям ви усмихната, до утре Hug

# 88
  • София
Ксена ще е надзирател на цялата менажерия. Simple Smile Ще следи някой да не кръшка от работа и ще наказва, като му изяжда храната. Simple Smile

# 89
  • Бургас
Ние наскоро си взехме селска къщура. Съответно ринем тонове стари вещи и занемарен двор. Успяхме да я вкараме в час и миналата седмица взехме Ева и детето с нас. Хитро реших, че няма да и взема легло, за да спи с нас….. Е, няма такава проклетия! Аз я каня на огромна спалня с матрак от мемори пяна, тя спи на кашон??? Какво не и е наред на тая фитка да му се невиди?

Оказа се, че в мазето на къщата има мишоци и се качват до една от стаите на първия етаж. Ева е виден мишерадар. Показа всички входове на мишоците към стаята. Застава на мястото където ги чува или надушва и показва. Запълнихме дупките и сега е страж на етажа.
За първи път видя кокошки и сигурно 2 часа дряма на прозореца да ги гледа.

Общо взето селка идилия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт