Любители на кучета - 155

• 7 056
  • 246
  •   2
Отговори
# 90
Направо и се възхищавам на прическата Heart Eyes

# 91
Чочо пък много държи да спи на леглото при нас. 🤣🤣🤣
Явно още си мисли, че е дребосъчето, което прибрахме през март, а не е 30кг отгоре.

# 92
  • Бургас
Каня Чочо на гости, за да покаже на Ева колко е яко. Също така да и обясни, че леглата не ядат кучета. Joy

# 93
Каня Чочо на гости, за да покаже на Ева колко е яко. Също така да и обясни, че леглата не ядат кучета. Joy

Никакви проблеми!
Само се пригответе и да бъдете обилно облизани и олигавени, че е грамаден лигльо. 🤣🤣

# 94
  • Бургас
Значи нашата мечта: огромен лигльо, спящ по легла Heart

Млад Пипин и батко му като дете. Пипин си носи пръчка Simple Smile

# 95
  • Бургас
Добре дошъл в кофражната бригада Simple Smile

# 96
  • София
Тази топка няма ли да ми я дадеш вече?!

Малко по-късно:

Игнорирайте разхвърляните играчки. Smiley Топката е вече на парчета.

# 97
Кастиел също може да научи Ева туй-онуй. Той държи да ми спи в скута като съм будна и в леглото, като си легна. Даже вечер, докато се оправям да лягам, той вече е заел позиция в леглото. Ама не вярвам да ти хареса Ева да иска да ти се качва в скута.

# 98
Да направя реклама на способностите на Чочо да копае. 🤣🤣

# 99
Уауууууууу впечатлена съм! Ма той голям майстор - копач! Joy
Като гледам и при вас мистериозно е изчезнала пръстта която е изкопана..................това е магия!

# 100
  • Варна
Направо си е багерист Чочо, взимаме го... работи чисто и без остатък. Реа се заяжда - няма да правим "обратен насип". Ххахаххахаххахахахаха

# 101
И аз това се чудя, къде отива тази пръст, защото купчинки няма никъде. 🤣🤣

# 102
Така е като си имаме "баш майстори"! Обикновено след разкопките има и насип, но при нас НЕ!
mar4ela, да ги съберем тия нашите бандити - копачи ще е много опасно за дворовете ни! Satisfied

# 103
Ще ги събираме само като има нужда да се копае. Ще са безценни помощници. Grinning

# 104
  • Бургас
Хора, ако имате нужда от топлоизолация на строежа, днес изчетках косми за половин куче от куче и за още половин от килима.
И още има.
У вас така ли е? Ужасен космопад.

Общи условия

Активация на акаунт