КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 844
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
От салфетките няма с коледни мотиви.
Кроасан купих.

# 616
Някой може ли да пусне скрийншот с кодовете на купоните за кроасани и за салфетки?🙂 Понякога купоните не важат за всички разновидности на кроасаните.
Благодаря на тези, които ми пратиха купони! По-късно ще ходя до магазина.🙂

# 617
  • София
Някой може ли да пусне скрийншот с кодовете на купоните за кроасани и за салфетки?🙂 Понякога купоните не важат за всички разновидности на кроасаните.
Благодаря на тези, които ми пратиха купони! По-късно ще ходя до магазина.🙂
Късно ли е? Имам само за салфетките. Кроасаните ги взех и купоните изчезнаха.

Иначе всички кроасани на марката са включени. 5 вида са - нар и боровинки, нар и крем, шоколад и крем, шоколад и лешник, шоколад и вафла.

# 618
Ето това са кодовете за кроасани те и салфетките:
Скрит текст:

# 619
Благодаря на всички за скрийншотовете с кодовете!🤗🤗
Пилешкото бонфиле от витрината става ли? Пилешкото филе от гърди го харесваме (купувам обаче само през първата половина на седмицата- после или няма, или съм попадала на едно, което беше с твърде голям размер и някак различно беше и като вкус).

# 620
Кроасанът е ужасен, глетав, безвкусен. Добра антиреклама му направиха, никога няма да повторя.

# 621
Кроасанът е ужасен, глетав, безвкусен. Добра антиреклама му направиха, никога няма да повторя.
Тези IQ редовно ги пробутват на купони за по 1-2 ст. Може да стават поне за кроасани с крем карамел, който обича.

Скрит текст:
Лидл-ската марка кроасани, обаче, са топ. Не намирам никаква разлика с тези на 7 days

# 622
Между другото, кроасаните К класик също не ги харесват вкъщи. Бях купила веднъж (мислейки, че са идентични с лидълските кроасани, т.е. хубави), но детето изобщо не ги хареса. Тя и кроасаните от сегашния купон не ги харесва всичките видове (много са и' сладки), поръча ми да взема само с ванилия, боровинки и нар и с бял и какаов крем. В нашия филиал имаше само от втория вид /от тези два вида, които харесва/ и взех с ванилия и какаов крем. Пак благодаря за купоните!🙂
Аз купих непредвидено и бяла, червена и черна ряпа по около 60-70 стотинки/кг и тиква Матилда по 19 стотинки/кг. А от Лидъл месо, намалено с 50%. Само за кроасаните отидох уж.😃

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 11:26 от dolce miele

# 623
  • София
Ако има неизползвани купони за кроасан, приемам с удоволствие. Моят син много ги харесва и хапва. 🥐

# 624
Имам свободен купон за кроасан, ако някой ще ходи днес. подарен

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 10:33 от alllllimei

# 625
Аз ще ходя до КФ днес. Ако някой няма да си ползв купона за кроасан,бих го ползвала, ако има наличност разбира се 🤷

# 626
Френските петлета от предстоящата седмица дали са хубави?
Имат ли месо по тях и лесно ли се сваряват?
Как са на вкус?

# 627
  • София
и аз приемам купони за кроасан, ако има свободни

# 628
кроасана е отврат, въпреки че умирах от глад едвам се насилих до 1/2 да изям и го оставих! Ако някой иска днешния за нивеа и вчерашния за майо да пише на лс

# 629
Ние вкъщи харесваме тези кроасани. Ако някой има купон и няма намерения да го използва, бих се радвала да ми прати 🫶

Общи условия

Активация на акаунт