КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 739
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема!
В нашия филиал тъпчат кутията като за световно, почти до невъзможност да я затворят, а после я завиват във фолио да не се разтича.
Не казваш ли колко грама искаш?
Аз винаги казвам колко да ми сложат, но обикновено когато взимам голяма кутия даже аз ги моля да я напълнят възможно най-много, поне да минимизирам разхода за амбалажа. Simple Smile
Много се радвам ако наистина вече ще има опция и за отказ от кутиите.

# 16
Грамове никога не съм казвала. Само уточнявам вида на кутията, малка, средна, голяма.

# 17
при нас ги отцеждат преди да ги сложат в кутията.

# 18
при нас ги отцеждат преди да ги сложат в кутията.
И при нас така правят. Кой служител доколко отцежда е друг въпрос, но не съм виждала никой да отцежда след слагането на маслините в кутията...
И аз съм доволна да чуя, че вече може и в пликче да ги слагат.

# 19
Те ги вземат с решетъчна лъжица. Обаче бързат и все остава саламура. Като е в кутия, накланят кутията и през процепа отцеждат останалата саламура. После затварят. В пликчетата пак така може, настрани се изцежда и се завързва да не ти тече в чантата.

# 20
При нас отцеждат от кутията, щедро наливат саламура в нея. Казаха, че от плик не могат, не са факири.

# 21
Дева, при нас явно не бързат чак толкова с отцеждането (или няма значение дали ще остане и малко саламура в кутията). Не съм виждала да отцеждат през кутията.
Мен на кутиите ме дразни, че напоследък са толкова тънки, че супер лесно се деформират.

# 22
Бая си остава, Долче, в голяма кутия. Виждам като изливат.

# 23
  • Sofia
В халите не може в пликче, но поне днес ми отцедиха кутията и я фолираха, че предния път си омазах и панталона със саламура. Но мен ме дразни цялото това разхищение на найлончета и пластмаса. Маслини таджеска вземах, не са най-доброто, на което съм попадала, но стават.
Вчера имаше само един огромен агнешки бут и агнешко с кост в окаяно състояние. Днес обаче имаше и котлетчета много хубави и месо с кост, та взех и от двете.

# 24
  • Mostly in my mind
Много бързат наистина. Особено касиерите в Лидл. Като някакви роботи са ми. Много често имам примерно и стотинки да дам, за да ми върнат кръгло, но те гледат едва ли не обвинително и се отказвам. Много е неприятно.

# 25
Нямате ли каси на самообслужване, Лоли? В Лидл не помня кога за последно съм била на нормална каса.

# 26
  • Sofia
Ох, на касите им на самообслужване в Халите вчера беше кошмар. Забиват на всеки втори продукт, висят хора на блокирани каси, идва служителка  - оправя една каса и отива на някъде. Две съседни каси чакаме. Пак идва, после пак блокират. Почва да ни се кара, че допираме касите с количките, имало сензори. Да сме ходели на нормални каси...  Изнервих се яко. В Лидъл чак такива проблеми нямам на тези каси.

# 27
  • Mostly in my mind
Нямате ли каси на самообслужване, Лоли? В Лидл не помня кога за последно съм била на нормална каса.
Не, за съжаление. Само в К имаме.

# 28

От серията Яж и бягай...

# 29
Не разбирам последната снимка.

Общи условия

Активация на акаунт