КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 753
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Заплатата може и да е мижава, но властта над друг човек също може да е мотиватор.

# 61
И аз мисля, че са повече хората, които гледат. А може и камерите им да са специални, знам ли. Обаче е повече от ясно, че камери на касите има.😉
Само се чудя в моя случай с пакетчето с Нескафе как пък не забелязаха къде в магазина е паднало...😅 А аз на касата на самообслужване бях като дете, на което са му взели любимата играчка.☺️ Гледам в количката, мисля си "Къде ми е пакетчето с кафе?!", даже посягам да го взема, пък него го няма. 100% не изглежда точно така човек, който е скрил някъде въпросното пакетче...😉

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 14:20 от dolce miele

# 62
Абе, глупости, за 20 стотинки ще се излагаш. Да си отчитат дейност го правят.
В съседния К, последния път се развикаха, че им липсват 3 пакета Ариел, с червени етикети. Там съвсем близо до касите им стоят тези намалени артикули.
Защо не са видяли кой ги е взел, а едно пакетче кафе видяха? Айде, холан!

# 63
Здравейте
Имам питане за рибното филе,което е на промоция в момента.... Става ли и как го приготвяне?Също така и дали знаете от каква риба е?

# 64
Ако рибата/филето е прясно,взимай. Иначе замразена/размразена риба е компромис,неприемлив компромис. Но понякога няма избор,(акула,риба тон...)..

# 65
  • София
В някой филиал дали мога да открия тази месомелачка и тези 1000 W позволяват ли да мели месо безпроблемно?

# 66
Каква е изненадата днес? Дава ми грешка и не мога да я отворя.

# 67
  • София
Някакъв сладък "сандвич" - нещо захарно, наподобяващо сандвич с бургер и кашкавал в малка, прозрачна кутийка. От Джъмбо съм вземала за внуците - не го одобриха.

# 68
  • София

Снимката е от обяд. Сега и аз не мога да отворя приложението.

# 69

Като цяло само боклучки.

# 70
Бъгнало се е нещо, не успявам да активирам купони и ми дава, че нямам интернет връзка, което не е вярно.

# 71
Не работи, да. Аз не мога да отворя нито картата, нито купоните се зареждат.
В магазина съм, но повечето неща ще ги оставя.

# 72
  • Mostly in my mind
На мен постоянно ми бъгва приложението. Или няма да ми зареди списъка с отбелязаните от мен неща, или купоните...много е дразнещо.

# 73
Аз пазарувам със скрийншот напоследък, защото не искам още да обновявам приложението. Офертите с Кауфланд кард ми се отчитат нормално.
Тази вечер работеше само една от трите каси на самообслужване, където може да се плаща и в брой. Голяма опашка имаше...Ръцете ми изтръпнаха, защото не бях с количка, а уж "само" с две  кофички кисело мляко и закуски за детето. И от обикновените каси работеше само една, където също имаше опашка, та нямаше смисъл да се местя.
Доскоро имахме четири каси, където можеше да се плаща и в брой. Веднъж, тъкмо се зарадвах, че са ги направили вече пет броя...и се оказа, че четвъртата и петата ще са само за плащания с карта.🤪 Не знам скоро какво ще им хрумне покрай това евро (надявам се да не ги махнат изцяло!).

# 74
Аз пазарувам със скрийншот напоследък, защото не искам още да обновявам приложението. Офертите с Кауфланд кард ми се отчитат нормално.
Тази вечер работеше само една от трите каси на самообслужване, където може да се плаща и в брой. Голяма опашка имаше...Ръцете ми изтръпнаха, защото не бях с количка, а уж "само" с две  кофички кисело мляко и закуски за детето. И от обикновените каси работеше само една, където също имаше опашка, та нямаше смисъл да се местя.
Доскоро имахме четири каси, където можеше да се плаща и в брой. Веднъж, тъкмо се зарадвах, че са ги направили вече пет броя...и се оказа, че четвъртата и петата ще са само за плащания с карта.🤪 Не знам скоро какво ще им хрумне покрай това евро (надявам се да не ги махнат изцяло!).

Само как максимално гледат да пестят от касиери...само и само да не дават заплати .Имам чувството че скоро касите ще си заменят касиерите.Ама поне да даваха едни 10% отстъпка че всичко си маркираме сами Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт