🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 254
  • 644
  •   1
Отговори
# 60
Поемам защитата:
Той влезе с две обиколки закъснение. Трябва му време да се ориентира. / добре се е ориентирал 😉/.
Благодарен е на Мая, че го вкара, а освен това го придърпа в коалицийката / Колко се е вписал, той/те си знаят, но май е добре, защото никой не го е нарочил 😉…
Но идва време да се активира повече. Не заради нас 😊, а защото другите ще му вдигнат мерника 😉.

Някой спомня ли си за кого гласува на първата си маса?

Е, виж на 1 стр. в основното мнение.
Там има всичко. Simple Smile

Иначе да, има оправдание, че влезе по-късно в играта, а и явно се чувства като в небрано лозе с толкова известни. Логично е да не се набива на очи. Но явно не казва и нищо интересно по синхроните, за да го излъчват.

Паметта ми е като сито по принцип, но Коджабашев беше един от малкото, които си държаха на договорките и съюзите в Острова на 100-те гривни – доста праведен в това отношение.
Някой да ме поправи, ако греша.
В игрите може и да е бил подмолен, уникално хахо на синхрони, ама с който си се беше разбрал си игра с него.

# 61
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако Николов е котлон,то вмомента е на 2 от 6. Или на волейболен език 33% загрял.

# 62
  • София
Спекулация или истина за групирането отвън, съсипа първоначалната тръпка от предаването. Затова аз не определям играта на Бачо за добра, още повече пък на партньорката му.
 В момента ми е забавно да гледам параноидните шизофреници и метаморфозата на Владо, който започна да загрява, досущ като  котлон от едно време. Интересно ми е като нагрее какво ли ще стане Joy
Предварителните съюзи не само съсипват първоначалната тръпка, но и пречат на играта да се развие. Връзват ръцете, блокират мозъка на участниците и хвърлят останалите в хаус. За Бачорски, обаче може да се каже, че не се остави на неговите доверени хора само, а потърси връзки, контакти и с други групи. Превърна един силен противник в най-верен съюзник. Силенв смисъл човек с влияние сред хората.😉

Не знам как може да се избегнат договорките между реалити хайлайфа. Може би да се направи каст с 2, 3 кръга с нещо като изпит, предварителна игра🤔…

И да - ще е интересно развитието на Владо - той не е глупав и самовлюбен и има потенциал да напипа верния път 😂

# 63
Паметта ми е като сито по принцип, но Коджабашев беше един от малкото, които си държаха на договорките и съюзите в Острова на 100-те гривни – доста праведен в това отношение.
Някой да ме поправи, ако греша.
В игрите може и да е бил подмолен, уникално хахо на синхрони, ама с който си се беше разбрал си игра с него.
Аз пък си спомням, че Коджабашев изпързаля точно Мая след една тяхна уговорка Satisfied Тя отиде при него, когато беше останал вече сам, и се договориха кои хора да избере /или да не избере/ за следващата игра. А той направи това, което сметна, че е най-изгодно за него в този момент и то не беше каквото се бяха разбрали. Така че и двамата много добре знаят какво могат да очакват от другия и едва ли си имат кой знае какво доверие, нищо че се правят на добри приятели Wink

# 64
Съгласен съм с ladonnae, че ако имаше такива уговорки, в каквато форма си ги представяте, нито щяха да се съберат въпросните хора в първи епизод на явна коалиция пред камерите, нито щяха да крият как другите се съмняват в Бачорски. И най-важното, понеже така и не получих отговор - какво прави продукцията в тази ситуация? Същата телевизия, която била санкционирала уговорки в Сървайвър, сега гледа, знае и си мълчи, даже праща Карамазов да хвали актьорския талант на Бачорски, така ли?
За мен до момента едни си траят и се пазят взаимно на основа симпатия без да мислят много кой какъв е между тях, други просто са невнятни. Не е някакъв прецедент предател от първи епизод да остане до края.

В момента върви Celebrity Traitors по ББС. 19 играчи, 9 епизода, като вече минаха 6. Спокойно мога да кажа, че е един от най-силните сезони на формата, които съм гледал. Атмосферата, заснемането, нивото на игра, както и водещата са, на наистина топ ниво. Всичките три техни сезона преди това са силни, като особено сезон 2 е класика, но този също върви на там. Горещо препоръчвам, ако някой иска да гледа чужда версия.

Съгласен съм и искам да отбележа нещо, което силно ме впечатли от последния епизод. Бележит интелектуалец и ерудит като сър Стивън Фрай на два пъти каза пред всички "безсмислено е да говорим за стратегии и тактика в тази игра", защото "те просто знаят всичко, а ние не знаем нищо", но аз трябва да слушам какво приказва някой си Саркаст... Animal Chicken

# 65
Благодаря за страхотната тема!

Репликите на АМ към Владо, аз ги отчетох просто за опит да го накара да си изпусне нервите. Използва някои негови думи.

За Бачора и аз писах харесва ми как играе  вътре, но на синхрони също играе и чувствам как и мен се опитва да лъже, което ме затваря към него и не мога да му се радвам.

По анкетата, в момента само Венци Венц ми е истински антипатичен.
Надявам се предателите да рискуват за Оля и да оцелят щит, макар че по-скоро епизода ни водеше към да махнат Даяна и да го отнесе Дани Петканов

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 09:32 от Одри ♡

# 66
Бърди, ти проследи ли дискусията тогава?
Защото аз да, преди да трият. То не е само до това какво казва, а как го казва, аз съм се научила да чета и между редовете, така че за себе си имам мнение, и то не само въз основа на казаното от него.
Но всеки вижда нещата по различен начин, в което няма лошо, аз излагам личната си гледна точка.
За мен Бачо си е “подкован“, поне на единия крак Blush, и продукцията няма нищо общо с това.

И как го каза?

# 67
  • София
Тома участва в подкаста на "уебкафето" - има част за участието му в Предателите. Казва как си бил скрил химикалка - макар да ги ровели по 2 пъти дневно. И че ги пазели даже когато ги събират по 4-5-ма в стая...
Тома за Traitors: Дойдоха да ровят в багажа, обаче си бях скрил една химикалка. Признавам!
https://webcafe.bg/firstpage/toma-za-traitors-doydoha-da-rovyat-v-bagazha.html

# 68
  • София
Тома участва в подкаста на "уебкафето" - има част за участието му в Предателите. Казва как си бил скрил химикалка - макар да ги ровели по 2 пъти дневно. И че ги пазели даже когато ги събират по 4-5-ма в стая...
Тома за Traitors: Дойдоха да ровят в багажа, обаче си бях скрил една химикалка. Признавам!
https://webcafe.bg/firstpage/toma-za-traitors-doydoha-da-rovyat-v-bagazha.html
Уау, значи не може да си водят записки? Е, така хептен ще се овъртолят 😂…
Обаче дамите са с предимство - моливи за очи, тоалетна хартия…😜

# 69
Всичките три техни сезона преди това са силни, като особено сезон 2 е класика, но този също върви на там. Горещо препоръчвам, ако някой иска да гледа чужда версия.

Много станахте любителите на втория британски сезон. На @sea.sea също е любимият. Аз пък го отчитам като най-слабият. Grinning

Скрит текст:
Момчето ги овъртя добре, че не го изгониха цял сезон, но това заблуденото момиченце… все едно да добуташ до финал с Мирела. От една страна, добре го изигра, че си я хвана точно нея най-заблудената до финала да му вярва, но от друга страна, това е най-лесният и без предизвикателство вариант за победа.
А пък и аз по подразбиране съм за праведните, така че повече са ми на сърце сезоните, в които те печелят. JoyJoy

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 13:27 от ztztt

# 70
Здравейте, пуснах си да гледам от няколко дни, но в бтв плюс има качени от 4ти епизод на там. Много ми е любопитно какво е направил Бачорски в началото, че никой няма съмнение в него и е така добре внедрен в ролята

# 71

Много станахте любителите на втория британски сезон. На @sea.sea също е любимият. Аз пък го отчитам като най-слабият. Grinning

Тук съм с теб, най-малко ми допада от английските. Хубаво почна, но след средата бляк.

@ellimio не знам защо са премахнали първите 3. Доскоро ги имаше.

# 72
Бачорски със 151 синхрона, следващият активен участник Глория с повече от два пъти по-малко - 67. Даяна - 19, Йордан - 17. Какво се случва? Възможно ли е тези хора наистина да не изразяват мнения през целия си престой, че чак толкова да няма какво да ни покажат от тях? Разбирам, че предателите са основните герои, но някакси в чуждестранните формати не ни ги набиват толкова в лицата и всичките праведни получат сравнително еднакво ефирно време на излъчените синхрони (не боравя със статистика, но съм с такова усещане, а и в нашия сезон усещането ми съвпада със статистиката).

Няма да коментирам дали АМ подхвана Владо на лична основа, въпреки че и аз имам мнение по темата, но определено ми е по-интересно да гледам и слушам участници като нея, Глория, Ева, Оля, които ясно заявяват позиция и аргументират избора си на кръглата маса ДОРИ и да не са на правилен път, отколкото други, чиито гласове почти не се чуват, или правят съвсем нелогични действия. Венци като праведен да сподели на всеослушание къде има щит. Допускам, че монтажът играе ключова роля, а не че тези участници наистина не изказват своите гледни точки. Допускам и обратното Joy, че ако наистина се скатават, това е защото да си прекалено гласен не е най-подходящата стратегия за спечелване на формата. Но виждаме, че и съвсем да се скатаваш също не е печелившо.

# 73
Приемам играта на скатавките като добра начална стратегия - успяваш да прескочиш мелето в началото на играта и стигаш до към средата. Там, обаче, вече е редно да се заявиш и да започнеш да печелиш повече съюзници вътре и привърженици навън. Все пак си в предаване и е редно да дадеш някакво чувство на удовлетворение и на зрителите, за да не се окажат те излъгани в очакванията си. Цял сезон си играл фикус в ъгъла и накрая да спечелиш, много демотивира гледащите. Или поне мен, де. Най-правилния ход е да си честен на синхроните, както и да играеш. Там да си казваш размислите и стратегията, като правиш зрителя съпричастен с мисловния ти процес и взимането на решения.

# 74
  • До морето
А къде гледате чуждите Трейтърси? Мислех да изчакам нашите да свършат, ама сякаш няма да изтърпя

Общи условия

Активация на акаунт