🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 348
  • 644
  •   1
Отговори
# 180
Изгледах Маските падат и Надкаст с Антон един след друг и ще пиша с прясна емоция въпреки причиненото главоболие.
Не разбирам защо не проумява, че това наистина е игра и че никой не си вади заключения какъв човек си като купиш цяла улица на Монополи и прецакаш приятелите си или пък бутнеш пионката на някого на стъпка преди финала на Не се сърди човече.

И аз мислех така, докато не изгледах първия сезон на американския вариант и втория на британския. И в двата сезона печелят предатели, и двамата си закарват до финала по един праведен, който е доверчив и наивен, с който са станали много близки и им е повярвал изцяло и когото много тънко манипулират, като се кълнат в искреността си и до последно го водят за носа, за да приеме да дели с тях парите. Не смятам, че успешните предатели са лоши хора, но в последната фаза на играта емоциите са много изострени и трябва да си го носиш това - да си манипулативен и да можеш да лъжеш многократно в очите без да трепнеш и без да ти пука, че можеш да нараниш някого. Финалните епизоди на двата чуждестранни сезона, за които споменах, са истинска човешка драма за излъгано доверие и предателство, без преувеличение... В нашето шоу още не личи колко могат да загрубеят нещата - само в последния епизод на Бачорски започна да му личи, че плаща някаква емоционална цена.

Иначе за Антон съм съгласна, че морализаторства и демагогства, а всъщност просто не харесва Неве, докато сипе комплименти на Бачорски за същото, за което упреква нея.

# 181
На мен пък ето какви ми прави впечатление още в първите няколко минути от гостуването на Антон в "Надкаст" (от 08:27):

Цитат
"Човек, който не държи на думата си, при условие, че е имал някакви договорки с участници преди предаването и не ги изпълни вътре в предаването, за мен този човек е предател и в живота, и в играта. Всеки да го разбира, както реши."

То все едно някой ще го разбере другояче, при положение, че коментираха Неве преди и след това, даже не нужно да се чете между редовете Sunglasses

Така че вече е ясно чия уговорка визираше Антон, тезата ми бързо се доказа. Остава само да разберем дали е бил част от нея или Гъмов в огорчението си му е споделил.

# 182
  • България
Хаха, аз се посмях доста с господин А. С. Неве му е забранила да ѝ казва цялото име.
Съфорумците са преразказали подкаста. Много е горд от това, че е имал предаване в телевизия Пайнер, че е списвал за жълти вестници, че е работил при Гала и че е бил поканен от Кеворкян за "Всяка неделя". LaughingLaughingLaughingLaughing Знае си, че никой не го харесва. Единственото приятно беше, че ми припомни филма Me Before You.

# 183
  • Другата България
Скрит текст:
Изгледах Маските падат и Надкаст с Антон един след друг и ще пиша с прясна емоция въпреки причиненото главоболие.
Не разбирам защо не проумява, че това наистина е игра и че никой не си вади заключения какъв човек си като купиш цяла улица на Монополи и прецакаш приятелите си или пък бутнеш пионката на някого на стъпка преди финала на Не се сърди човече.

И аз мислех така, докато не изгледах първия сезон на американския вариант и втория на британския. И в двата сезона печелят предатели, и двамата си закарват до финала по един праведен, който е доверчив и наивен, с който са станали много близки и им е повярвал изцяло и когото много тънко манипулират, като се кълнат в искреността си и до последно го водят за носа, за да приеме да дели с тях парите. Не смятам, че успешните предатели са лоши хора, но в последната фаза на играта емоциите са много изострени и трябва да си го носиш това - да си манипулативен и да можеш да лъжеш многократно в очите без да трепнеш и без да ти пука, че можеш да нараниш някого. Финалните епизоди на двата чуждестранни сезона, за които споменах, са истинска човешка драма за излъгано доверие и предателство, без преувеличение... В нашето шоу още не личи колко могат да загрубеят нещата - само в последния епизод на Бачорски започна да му личи, че плаща някаква емоционална цена.
Иначе за Антон съм съгласна, че морализаторства и демагогства, а всъщност просто не харесва Неве, докато сипе комплименти на Бачорски за същото, за което упреква нея.
Ама много не я харесва, и не го крие - поне затова е искрен.
Приписва ѝ всякакви “грехове“, дори после се позачетох в коментарите под подкаста, в началото нали разказа как си седял сам на бара и Неве минала и казала, че мисли, че Гъмов е предател....а някой от зрителите припомни, че всъщност са излъчили как той пита Неве преди това " Ти как мислиш, Гъмов може ли да е предател? Съмняваш ли се? " и тя му казала, че има съмнение за всички тук. Аз си признавам, че не си спомням момента.
Прави си съчинения по картинка, в които мадам Н е от черна по-черна, намесва личен живот, професионална кариера....чудя се дори как не я вкара в договорките и уговорките, за които намеква. Директно, с име, направо да я посочи. Вероятно това е следващата му “стъпка“, засега само загадъчно го раздава - думам ти дъще, сещай се, снахо. /ама и аз там, в същия кюп, в заведението на Бачорски...../.
Докато същевременно се е навел пред Бачо, ама много се е навел, чак грозно.Sunglasses

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 19:47 от Merri_An

# 184
Причиних си и аз подкаста с Антон. Повечето сте го обобщили, ама това, което ме втрещи, и оттогава ме хванаха диви бесове, беше как човекът си казва в прав текст, че изобщо не е влязъл заради играта, а „от журналистическа гледна точка“, да видел как е. Абе, чакай малко, за какво тогава влизаш и заемаш мястото на някой, който наистина би играл?! Дори Мирела е по-стойностен играч от теб, пак е по-добре от това „наблюдателно участие“. Просто потрес.
Неудобно ми беше да го слушам, хвана ме срам. Истински криндж. В един момент пък започна да ми става жал, защото си личи, че човекът изобщо не е щастлив.
И друго, как Антон каза, че бил препоръчал няколко човека за следващия сезон и че всеки от текущия, включително и той, бил „дал нещо“ на играта. И си викам, какво си дал ти, бе, Антоне? Какво?! Искрено се надявам тези, които е препоръчал, изобщо да не ги вземат.
А за договорката, според мен става въпрос точно за такава между Неве, Гъмов и може би Силвия. Неве сама си каза в Надкаст, че с Юруков са на „добър ден“, т.е. не са чак толкова близки. Евентуално и Антон да е бил включен, ама не ми се вярва. Сигурно Гъмов е бълвал змии и гущери, след като Неве не се застъпи за него и това допълнително е подпалило Антон, който явно си има и нещо лично против нея.

# 185
  • Другата България
Това иска Антон да си мислим, аз затова се изненадах, че директно не я вкара във въпросните уговорки, ами шикалкави и задава гатанки за “в живота и играта“.
То и Бачо предател, може някой точно него да е прецакал, нали само дето не легна да направи мост Бачо да мине по него....
Силвия /поне аз/ някак не мога да си я представя в каквито и да е договорки и уговорки.
Няма потенциал за това.

# 186
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък разбирам Антон. Честен е,човек на принципи и инатливост.

Кое не се разбира? Неве е била в уговорка с актьорите (+ евентуално още 2-3-ма) и Антон се е присламчил към тях. Неве обаче е част от убийството на актьорите един след друг и това е основната причина той да не я харесва и да е толкова зле настроен срещу нея. Затова я питаше какво ще си помислят колегите й за нея?! Защото това "предателство" ще се обсъжда от уста на уста в актьорските среди.
Сега, Неве срещу 2-ма други Предатели нямаше много думата,но все пак можеше да настоява да не се убиват актьори. За Гъмов и вота й,наистина вината е изцяло нейна.

И той първи наистина фокусира над Бачорски,но за съжаление всички,с които е опитал да говори по въпроса са му казали,че няма как Бачорски да е той и да забрави за тази си идея.

Според мен,всеки от участниците малко или много е дал на предаването.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 00:19 от Moderator3

# 187
  • софия
За мен лично е грубо да използваш медията в която работиш за да очерняш хора на които не можеш да простиш, че са те нарекли "оня"...в игра.
 Да си толкова отмъстителен и дребнав, че да се вторачиш в даден човек и да използваш всяка изява за да се опитваш да го принизиш до собственото си ниво.
 Да си толкова страхлив, че да се нахвърляш с такава злост на по-безобидния, а на власт имащия, който прави абсолютно същото, че и по-брутално да се спукваш да му ближеш задника.
 Честност и принципи? Човекът, който до тук сам каза, че е пробвал предварително да се свърже с поне 5 човека и всички са го отрязали. И за да се измъкне някак реши да натопи и останалите "моля, другарко, не съм само аз. Сашко и той така прави". Днес в Надкаст излъга без да му мигне окото, лошото е, че не сме късопаметни.
 С две думи, даже съм мека и обрана по отношение на подобни индивиди.

# 188
Ами изслушах и "Маските падат", Деси готино го провокира Антон. Ако чете тук му препоръчвам да провери психологическа проекция какво е.

# 189
Жалко, че Деси не му зададе въпроса: "Антоне, ти нали беше на 100% убеден, че Данчо Фокусника е предател, какво стана сега"?

Той наистина беше толкова сигурен, че чак щеше да ми е интересно Данчо да беше отпаднал преди него, да каже "аз съм праведен" и да му видя физиономията.   В надкаст не знам дали са го питали за Данчо, слушах първите 15 мин. И пак започна с това, на кои хора е звънял, на Искра, на Дани Петканов, на Тома...

В началото на подкаста ме издразни, че веднага след шапката не изчака  водещите да открият (както е редно), Туджарката да си каже "Барабум барабум" след шапката, Неделчо да отговори "Мубараб мубараб" и тогава да започне и той да говори, а веднага захапа...

# 190
  • Другата България
Излъга, да.
Ама така описателно го разказа, така подробно, че такива като мен, които не помнят всичко в детайли направо биха се вързали.
Добре, че има зрители, които обръщат внимание на детайла и услужливо преразказаха действителната ситуация.

Дори и да е вярно това, което се опитва да внуши за Невена, Гъмов и други хора, част от някаква предварителна уговорка /не знам ако наистина е така дали си дава сметка, че злепоставя и Гъмов, който надали гори от желание “националното богатство“ да се замесва в подобни манипулации, мисля самия той нищо не е споменал по въпроса/, той къде е в цялата схема? Обиден, защото не е бил поканен? Обиден, защото се е опитал да се самопокани и не е бил приет? Обиден, защото е харесвал Гъмов, пък Невена го “предала“ и в играта, и в живота? Обиден, защото...и той не знае защо?
Какво удовлетворение, или полза, или някаква друга емоция му носи да разкрива чужди схеми, освен наистина “моля, другарко, не съм само аз, то и другите са в кюпа..“
Много принципен, честен и откровен човек, спор няма.

# 191
Излъга, да.
Ама така описателно го разказа, така подробно, че такива като мен, които не помнят всичко в детайли направо биха се вързали.
Добре, че има зрители, които обръщат внимание на детайла и услужливо преразказаха действителната ситуация.

Дори и да е вярно това, което се опитва да внуши за Невена, Гъмов и други хора, част от някаква предварителна уговорка /не знам ако наистина е така дали си дава сметка, че злепоставя и Гъмов, който надали гори от желание “националното богатство“ да се замесва в подобни манипулации, мисля самия той нищо не е споменал по въпроса/, той къде е в цялата схема? Обиден, защото не е бил поканен? Обиден, защото се е опитал да се самопокани и не е бил приет? Обиден, защото е харесвал Гъмов, пък Невена го “предала“ и в играта, и в живота? Обиден, защото...и той не знае защо?
Какво удовлетворение, или полза, или някаква друга емоция му носи да разкрива чужди схеми, освен наистина “моля, другарко, не съм само аз, то и другите са в кюпа..“
Айде да ходи да предложи пак брак на Меглена Ангелова! Тая май паак е свободна!

# 192
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Излъга, да.

Айде да ходи да предложи пак брак на Меглена Ангелова! Тая май паак е свободна!
Тя после много добре го нареди и прозря що за човек е. Със същите гръмки и популистки изказвания Антон влезе в Брадъра, но отпадна безславно, както стана и тук.

# 193
Неве при брадатите каза, че тя наистина е получила писмо, когато Глория получи. Ама нещо не беше убедителна. Незнам защо да лъже в подкасти, ама нещо не е както трябва.

# 194
  • София
Ако бях на мястото на Неве, след убийството на Силвия, щях да убеждавам другите, че актьор не може да бъде предател и да премахва бекграунда си 😉. Но ако бях аз… акълът щеше да ми дойде “след дъжд качулка” 😂

Междудругото Глория и Ева бяха в Кой да знае?. Впечатлена съм от Глория - има познания, добре разсъждава, умно дете 😘

Общи условия

Активация на акаунт