Отговори
# 375
Съдбата е такъв заплес, по добре серенада.

# 376
Аа, зависи. Понякога сме ние заплесите. Ако малко се бяхме ослушвали..
то съдбата само побутва😀 вече крачките ние трябва да си ги направим.
 Веднъж се изпуснахме, втория път грабнахме шанса.

# 377
Понеже познавам известен брой такива като този художник - не ти трябват за съжителство. Интересни са, докато не са ти в ежедневието. И е съмнително дали изобщо е имал намерение да идва на срещата, доста по-вероятно ми се струва да предпочита да живее с представата за жената от чата като за един недостижим блян.

# 378
Цитат на: Elizabeth
Жалък донякъде, може би се уплаши в последния момент и не дойде, нито аз отидох, въпреки че бях минала през фризьор, маникюр и бях си накупила дрехи и обувки да го впечатлявам.
Той живее извън Европа, аз тогава бях в България. Отне години докато си станем близки, не сме си говорили чак ежедневно, но да километричен чат и разговори, над 15 години. Изпращал ми е подарък за рожден ден, бил е до мене в трудни моменти.
И аз нямам рационално обяснение защо нищо не се случи.
Минали сте през трудни моменти заедно, да се уплаши тепърва е съмнително, освен ако е такъв самовглъбен романтичен идеалист, че си е нарисувал представа за теб в главата, вкопчил се е в нея и се е скрил в черупката си пред изгледа реалността да му разфокусира образа ти.
Сещам се за пример даден някъде назад из темите, как Яворов едва ли не разлюбил Мина след като чул как ѝ къркорят червата. Рисковете на идеализацията.
Не вярвам да е това. Кофтито е, че всъщност единственото по-лошо от това би било да не е дошъл, защото му се е счупила колата.

Странно е не за друго, а защото в такава среща има голяма символика. Ясно е, че след толкова години писане няма да си скочите един на друг на първа среща. Няма да решите бъдещето си от раз. Вие вече се познавате вероятно по-добре отколкото ви познават доста от близките ви в реала, не се виждате за нещо съдбовно и неизказано досега. Единственото, което заявяваш отивайки е - аз наистина държа на теб. Това е.

А така, както е станало....да не казвам, че е плюл...но като минимум поне е олекотил всичко изписано и съпреживяно заедно.
И дори да се е уплашил искрено и лаишки, ако ти е достатъчно близък после да си е казал, нямаше да гадаеш сега.

(Като разбира се никое дъно не може да се мери със счупена кола като реална причина за невиждането ви.)

пп. вкарваш тази история като пример по темата, не като фокус на обсъждане, което може да не желаеш. Ако е така се извинявам за чепкането ѝ, няма повече. Ако пък си окей бих попитал а ти защо не отиде на срещата? Simple Smile

# 379
  • France
Какви трудни моменти като те не са си виждали очите на живо?!?!

# 380
Няма значение това. Някой може да е до теб дори през звездите.

# 381
  • Обран бостан ;)
Всеки/всяка може да стане от настоящ/а в бивш/а.
Май се забравя това. Wink

Разликата е, че понякога те правят бивш, друг път ти сам се правиш бивш. Wink

Това, което е характерно за повечето жени е, че като ги попиташ какви са мъжете казват:
"Мъжете са гадни, долни използвачи, лъжци и кръшкачи"
По какви мъже си падаш ?
"По лоши момчета"

Ами то ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Еее, стига де! И за тези 15 г не си го засичала някъде случайно, поне едно кафе не сте пили?
Не! А имаше индикации да се получи нещо вероятно за цял живот. Веднъж бяхме на 15 километра един от друг и колата му отказа!
Говорим за много интересна и рядка порода мъж, с безброй цветове в себе си, но и безкрайно хаотичен.
Не вярвам да съумее да е щастлив дългосрочно с една жена до себе си, впрочем.

Или не е бил на 15 км, или не е бил с кола.
Щото, нали, таксита няма. Wink
Ако пък се е изскръндзил за 20 кинта за такси, по-добре, че не е станало нищо.

# 382
Те не са минали през сериозни трудни моменти. Онлайн присъствието не е равностойно на това човек да бъде до теб на живо и да те подкрепя емоционално.

# 383
  • София
Моята огнена натура няма как да се храни от чатчета дълго време, на мен ми трябва действие. Затова и не мога да си представя да съм в такава ситуация. Единственото близко до това ми е било един господин, може би година по-малък беше от мен, който в рамките на години периодично (не беше често в БГ) се сещаше за мен, канеше ме, носеше ми ръчно набрани цветя, оставяше ми бележчици по колата, водеше ме насам-натам. Но на мен ми беше доста... да кажем хаотичен, много се бавеше и замотаваше, а мен това ме побърква Joy Аз все се дърпах, той настоятелен, но така и не стигнахме до нещо по-така, и той най-накрая или е забравил за мен, или нещо друго е станало в живота му. Както писах по-назад, не съжалявам, за мен беше ясно, че няма да стане между нас.

# 384
Защо да не е? Не го гледай като присъствие, а като разбиране, обич и грижа. Ако човекът е такъв спрямо теб има ли значение къде е физически...

# 385
  • София
И аз съм така - ако ще е гарга, да е рошава. Не мога да изтрая "романтично увлечение" на чат, пък дори и да се виждаме веднъж месечно. В главата ми и сърцето ми аз НЕ съм с този мъж. Колкото и да ме "разбира".

# 386
Колкото и красиви да са думите, без физическо присъствие те бързо губят тежест. Не говоря за истинска дистанционна връзка, а за самоизмама, в която някой твърди, че е до теб и те подкрепя, но никога не намира начин да те види.

# 387
Бях чела за една жена, която десет години има онлайн връзка с доктора Боби (истински човек по принцип), който я контролирал онлайн, карал я да си стои вкъщи от ревност, накрая се оказало, че това е нейната първа братовчедка, която се представя за него.

# 388
Не е от местните, тук е огън.

# 389
  • France
Няма значение това. Някой може да е до теб дори през звездите.
По тази логика съм преживяла трудни моменти с половината форум

Общи условия

Активация на акаунт