С какво ви дразнят хората? - тема №3

• 39 384
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
На хората масово не им се гледат деца просто. Направили са ги, хранят ги, издържат ги - стига толкова.

# 316
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имам момче, но приятели с дъщеричка, оказа се със синехия, два пъти ходиха да я "разлепват". Сега не съм разпитвала дали и двамата са били в кабинета...

# 317
  • Пловдив
Не съм конкретизирала, че е единичен случай. Ако беше така изобщо нямаше да го споменавам. Чакалнята е пълна с бебешки колички, тичащи деца, вкл. момченца. Със синехии може да се справи и педиатър.

# 318
  • София
По моловете е ясно. То е направо задължително. Но! Кажете ми, за Бога, какво дирят мъж, жена и бебе/ дете в АГ медицински център. Влизат на гинекологичен преглед заедно. 😳😳😳🫣. Докато чаках, гледах и не вярвах на очите си. Съпругът ми никога, ама никога не е посещавал гинеколог с мен, какво остава да отидем тримата, с дъщеря ми. Някаква пълна шизофрения е. 🙄🙄🙄 Може да ме придружи, но с мен, в чакалнята, в кабинета. Не!
И на мен ми е блио странно! Доста съм повисяла пред кабинети и все съм била сама! ( Не визирам със бебе и бремнна дама)

# 319
И аз имам приятелка, която всеки път предлага да ходим на разходка в ИКЕА с децата. Да ги бутаме с количките и да си говорим на топло. Не е моето.

С ММ на толкова прегледи сме ходили заедно при АГ и репродуктивни, че ми е най-нормалното нещо на света. Все пак и него го засяга, и той иска да участва, иска да види бебето, а и няма да види нищо по-различно от това вкъщи. Чак шизофрения...

# 320
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Като няма на кого да оставиш детето/децата - влачиш ги с теб. И на зъболекар съм ги вземала, и на мамолог. На гинеколог не съм ги вземала, че доктора работи до късно.
Би ме дразнило, ако децата пречат и врещят безконтролно.
Но, уви - така ни тече живота по някога, че нямаш избор.

По темата:
Дразнят ме хора, които си пазят "занаята", които не отказват да обучават нови хора на работа на шефовете, но обучаемия всъщност бива претупан и не му се обръща внимание. Не е честно - спецификата на работата не позволява на новият да се само-обучава и да напредва.
Да - трудно е. Изискващо е, ама нали после този човек ще върши работа на равно с теб. Какъв е тоя зор да си стискаш знанието като светия граал, сакън някой нещо да не научи от теб.

# 321
  • Пловдив
С бебето пак ли ще ходите заедно? Може би бебето да види нещо, което не е виждало? Не си представям съпругът ми да наднича докато ми взимат цитонамазка, ама ....Когато си сама с детето, не коментирам. Коментирах всички заедно в чакалнята. Какво пречи бащата да чака около лечебното заведение, на въздух, с детето? Ясна бях! На гинеколог цялото семейство с деца/бебета. Не ме дразни, не влизат на моя преглед, но не ми е понятно.

# 322
И с бебе съм ходила. И с приятелка съм ходила, когато съм имала нужда някой да ми държи ръката.
Доста невъзпитано да се коментират толкова грубо ситуации, които не познаваш.

# 323
  • Пловдив
Няма нужда от излишни вопли. И аз съм минала през проблемно забременявате, та неподготвена не съм. Жена, партньор и бебе. Момченце. На преглед. Заедно. Кое не е ясно?

# 324
  • София
На нас ни е ясно, че на теб, това, не ти влиза в работата.

# 325
  • Пловдив
Заглавието на темата не е какво ти влиза в работата, а какво те дразни. Четете ги тия заглавия. 🤣🤣🤣🤣 А, че някакви господа заемат седалките в чакалнята докато бременни стоят прави ме дразнят повече от чанти и багаж по седалките. 🤯

# 326
Добре, че не ходя в Икея.Преди години в строителен хипермаркет нещо беше паднало върху дете и го уби.Забелязала съм, че масово родители наистина просто се разхождат с малки деца в  големите магазините и с гордост ги гледат как правят калабалък.Това не са пазаруващи хора и защо не си държат децата за ръка, а ги оставят да вилнеят, пищят и пречат на другите клиенти?Сигурно, защото са крале и кралици, на всички децата им са принцове и принцеси. В столицата са повече от тези в Саудитска Арабия.В една реклама детски глас заявява: мога да стана какъвто си искам!Не, не можеш.Защо е тази заблуда?Ще видим с какви ментални проблеми  ще се сблъска това поколение, когато трябва да поеме живота в свои ръце.

# 327
Аз обичам конфигурацията: мъж, жена, баба, дядо + 1-2-3 деца. Всички вървящи "на хоро" в супермаркет и лежерно побутвайки количката, спирайки се да си побъбрят на всеки 2 метра. Наистина не разбирам какво удоволствие им доставя да ги побутват и да ги питат през 2 секунди дали може да ги разминат. Толкова ли е трудно един или двама да влязат и да напазаруват, без процесия на родата до девето коляно.

# 328
Ние понякога ходим с една баба и мога да ти кажа защо - бабата няма кола и ако иска да си напазарува повече неща някой трябва да я кара. А с половинката винаги пазаруваме заедно. Ако и бабата и дядото са така, ето ти обяснение. Досадно е, ама нали затова са магазините. Аз пък на такива явно не съм попадала, ама се дразня на онези бавните на касата (затова вече не плащам на каса), особено като почнат да събират стотинки, не дай си боже и ваучери, пък чак след като свършат с парите почват да си събират покупките...

# 329
Хората масово ги мързи да си гледат собствените деца. Някои и не са добри в това. Като невидели се врат в климатизирани помещения. A невъзпитаните деца не са никак приятни - това са бъдещи единици в обществото и не е шега работа, че ги оставят да се катерят и врякат, където не им е работата. Половината според мен ги възпитават да са инфлуенсъри.
https://www.vesti.bg/bulgaria/bylgariia-otnovo-e-na-dynoto-v-kla … nite-v-es-6224719
И така, резултатът от лошата преценка на тези възрастни.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 13:08 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт