С какво ви дразнят хората? - тема №3

• 39 332
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Да добавя за брокерите - и неграмотни, дори елементарна бланка не могат да попълнят, а какво остава за друго (99% са такива).

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 22:29 от mauigirl

# 451
Повече от неграмотни, ти му казваш, че искаш 100 кв. чиста жилищна площ, той те води в наполовина и те убеждава, че е толкова, не може четиристаен да е по-малко, а стаите маломерни, като влезеш направо клаустрофобия ще получиш.

# 452
Eдин, като му напомних каква именно квадратура за хола търся, а той ми предлагаше двойно по- малка, направо започна да ми обяснява как точно да го обзаведа и че не ми трябва по- голяма. Joy JoyJoy

# 453
  • София
Мен пък ме дразни, когато мизогиния се употребява за щяло и нещяло. Не, не мразя всички жени, което не изключва да им се казва, когато нещо не е в ред.
Сякаш мъжете не ползват едни такива определения за пълните жени...

И не всички знаят къде да търсят и коя информация е адекватна. Особено за хормоните, които често са водещи при качването на кг.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 19:06 от Cuckoo

# 454
Естествено, ако не знае и попита е едно. Да даваш непоискано мнение или направо констатация за нещо очевидно, е съвсем друго. И не е желано. И води до едни особени реакции и констатиращият започва да се прави на жертва, какво лошо бил казал. И те така.

# 455
  • София
Естествено, ако не знае и попита е едно. Да даваш непоискано мнение или направо констатация за нещо очевидно, е съвсем друго. И не е желано. И води до едни особени реакции и констатиращият започва да се прави на жертва, какво лошо бил казал. И те така.
Точно.
Той/тя може и да има проблем с килограмите, но даващият непоискано мнение има проблем с тактичността и възпитанието. С липсата им.
Говорим за възрастни хора и от двете страни.

# 456
  • Пловдив
Той като е тъп - този съвет няма да му влезе в работа.

# 457
Много ме дразнят хора, които не могат да застанат сериозно, а само се хилят и лигавят за всичко. Визирам големи хора, а не деца и тийнейджъри. Не познавам много такива, може би са няколко (и мъже и жени), но е супер дразнещо, когато му говориш нещо сериозно и той се лензи насреща или ти отвръща с някакъв несериозен тон.

# 458
Много ме дразнят хора, които не могат да застанат сериозно, а само се хилят и лигавят за всичко. Визирам големи хора, а не деца и тийнейджъри. Не познавам много такива, може би са няколко (и мъже и жени), но е супер дразнещо, когато му говориш нещо сериозно и той се лензи насреща или ти отвръща с някакъв несериозен тон.

Уф, това наистина е много дразнещо. 🤮

# 459
  • София
Възклицанието "Уаааау!". Толкова много дефицити на едно място.

# 460
Вбесяват ме неблагодарните хора. Еййййй, направиш му услуга и не може да ти каже едно благодаря

# 461
За какво да благодари, той
/ тя си мисли, че си длъжен.

# 462
  • here and now
Мен пък ме дразнят такива, дето уж ми направили услуга, която не желая и от каквато нямам нужда, а после сърдити, че съм неблагодарна.. Ми и и по-зле от неблагодарна мога да бъда...

# 463
  • Down south
Ти си благословенна, че хората ти правят услуги, от които нямаш нужда.

# 464
  • Down south
Ти си благословенна, че хората ти правят услуги, от които нямаш нужда.

Дразни ме някой от съседите, който пуши М и миризмата се разнася през дворове и поляни.

Общи условия

Активация на акаунт