Отговори
Чета дори в този форум от големи хора, че ръста е много важен дори от жени по 1,50 имат мъже, или искат мъже по 1,80 минимум слагаш един ток 20 сантиметра и ето ти го.
Е кажете ми как да не мисля за самоубийството?
Вие, ако имате нисък сън пак ли ще му кажете това? Това питане е до ниските жени какво ще кажете на сина си, а?
Дано да се самоубия и да ви отърва от себе си аз замърсявам земята и гена с моя ръст и с моя лош и провален ген. Не заслужавам да живея мъж под 1,80 не е мъж. Не е нужно и да коментирате не съм ви син, нито нищо когато имате син (нисък) и ви дойде на главата не знам, ама за мен все тая колко хубави хора си отидоха дали се самоубия, все тая хора бол с мен без мен все тая именно, даже ще останат повече високи мъже. Дано не се раждат ниски мъже като мен

# 1
По-голям проблем ти е, че не се изразяваш ясно.
Защо си с женско име?

# 2
По-голям проблем ти е, че не се изразяваш ясно.
Защо си с женско име?

Така ми дойде така се написах какво ще промени в ситуацията ми направих си профил да питам за едно морско свинче. Ако иска харвард са съм учил и да съм перфектен пак съм нисък стига жените да не избират някой по писане, или по диплома

# 3
На колко години си?
За нисък ръст, когато се дължи на недостиг на хормони се бият такива в предпубертет. Имам познат, който така расте, все още е нисък, но поне в някаква норма, а е и тийн. Виждала съм/ познавам и други, дори вероятно под 160, но със самочувствие.
Вярно, че жена 155-160 см има по-голям избор от един мъж, но пък миньончета сред жените ги има и не е хармонично дама 150-155 см да си хване гадже, на което ще стига до под мишницата. Много високите жени също имат проблем да си намерят по-висок мъж, че да са хармонична двойка.
Здрав си, учиш или работиш, отиди на психолог и отработи това, което те гризе. Такъв си, какъвто си се родил. Не се занимавай с неподходящи момичета и няма да търпиш разочарования. Бъди търпелив, придирчив и ще срещнеш момичето за теб. Но, ако си комплексиран по повод ръста си няма да я привлечеш. Трябва да излъчваш самочувствие, увереност, стабилност, сигурност. Тогава ще си интересен.
Диего Армандо Марадона е бил "само" 160см. Наполеон също не се е отличавал с ръст или по-скоро е бил нисък на ръст.

# 4
Независимо дали един мъж е нисък, дебел, грозен, плешив, ако успява да компенсира с други качества, не би му се отразило на качеството живот.
Има доста успели ниски мъже, и то с хубави жени до тях.
Не е до ръста, до това в главата ти е.

# 5
На колко години си?
За нисък ръст, когато се дължи на недостиг на хормони се бият такива в предпубертет. Имам познат, който така расте, все още е нисък, но поне в някаква норма, а е и тийн. Виждала съм/ познавам и други, дори вероятно под 160, но със самочувствие.
Вярно, че жена 155-160 см има по-голям избор от един мъж, но пък миньончета сред жените ги има и не е хармонично дама 150-155 см да си хване гадже, на което ще стига до под мишницата. Много високите жени също имат проблем да си намерят по-висок мъж, че да са хармонична двойка.
Здрав си, учиш или работиш, отиди на психолог и отработи това, което те гризе. Такъв си, какъвто си се родил. Не се занимавай с неподходящи момичета и няма да търпиш разочарования. Бъди търпелив, придирчив и ще срещнеш момичето за теб. Но, ако си комплексиран по повод ръста си няма да я привлечеш. Трябва да излъчваш самочувствие, увереност, стабилност, сигурност. Тогава ще си интересен.

На 21 скоро на 22.
На нашите не им пука нищо те не знаят норми много им пука на тях щото. Не е важно самочувствие и такива какво самочувствие виж какво пишат жените в този форум и навсякъде хвалят се с високите си синове казва "ей това е мъж" има си проучвания и всичко високите мъже са по-успешни и тн в училище съм бил тормозен както и повечето ниски, отколкото високи дори повече ниски мъже се самоубиват, стига с лъже самочувствие и такива. Високия какво самочувствие има? Жената му го придава съученик беше лицето на класа питах госпожата защо той не получих отговор! Но, той ми отговори "щото съм красив" и така си беше найстина, а вие говорете самочувствие. Отвори статистиката какво се случва ниските мъже са много надолу.

Диего е известен и богат естествено, че ще е харесван.

Вас правя на морски свинчета, тоест? Напиши каквото имаш да казваш не някакви недомлъвки, Благодаря. Нищо не съм излъгал.

# 6
Dimitrova160
Наполеон Бонапарт - 167 см
Диего Армандо Марадона - 160 см
Дани де Вито - 152 см
Том Круз - 170 см
Наим Сюлейманоглу - 147 см
Йордан Йовчев - 160 см
Списъкът може да бъде продължен. Лесно можеш да намериш информация за ръста на всеки един от тях. Ръстът не им е попречил нито на това да станат световноизвестни, нито да имат жени, които дори са били по-високи от тях.
Огледай се за момичета, които са в категорията "миньонче", ако знаеш какво е това.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 11:07 от Mama Ru

# 7
Най-нежният и внимателен любовник, когото съм имала, беше не само нисък, но и грозен по общоприетите стандарти. Стърчах с половин глава над него и това изобщо не ми пречеше. Съжалявах доста време, че пътищата ни се разделиха и с радост видях след години, че има красива жена и две дечица, изглеждаше наистина щастлив. Така че който както си го направи. Да се вторачваш в един дефект ти пречи да видиш плюсовете си и да ги използваш.

# 8
При теб има два варианта, като гледам и темата с книжката - или си трол и правиш всички на луди тук или наистина ти има нещо и тогава е добре да се консултираш с психолог поне. То и при първия вариант е добре да се консултираш с психолог де.

# 9
Dimitrova160
Наполеон Бонапарт
Диего Армандо Марадона
Дани де Вито
Том Круз
Наим Сюлейманоглу
Йордан Йовчев
Списъкът може да бъде продължен. Лесно можеш да намериш информация за ръста на всеки един от тях. Ръстът не им е попречил нито на това да станат световноизвестни, нито да имат жени, които дори са били по-високи от тях.
Огледай се за момичета, които са в категорията "миньонче", ако знаеш какво е това.

Пак с тези известни и богати хора естествено, че ще са харесвани нали са богати и известни. Не общувам с жени, или те не общуват с мен не знам. Както казах в училище съм бил тормозен и такива. Не вярвам някога да ме хареса някоя без значение пари, коли и такива жените си имат пари, коли и всичко това до кората, които ще кажат за пари нещо. Щом е заради пари с вас значи няма привличане и такива, то не се купува. Височината е едно качество от това и изглежда добре и всичко. Всяка ще вземе висок и грозен, отколкото нисък и красив, ама не съм и красив а, уж нормален. Има цели трендове в тикток как жените не излизат с ниски и се снимат с високия си мъж, всяка казва няма значение, но мъжа ѝ е 1,85 а, тя е 1,55 🤐

Не съм никакъв трол и с нищо не съм излъгал, когато ми стане тъпо и се ядосам взимам да пиша по групите в фб и писах сега тук, щото четох за височината тук в бгмама 120 страници има тема и що да не пиша, иначе да скоро сигурно ще отида на психотерапевт, но не съм сигурен ще помогне ли с нещо

Толкова уникално лошо нещо ли правя? Досега не сте чули някой да има проблем с комуникацията с жени, или че е нисък и му е много гадно? Или нямам право да пиша, щом съм мъж в групата

# 10
Проблем с комуникацията с жени или с мъже не е заради нисък или висок или какъвто и да е ръст. Двете неща са свързани в твоята глава и там, мисля,  е проблемът. А, от друга страна, способността да се изразяват мислите ясно и грамотно, е свързана право пропорционално с добрата комуникация.

# 11
Купи си "асансьор обувки" за мъже. Добавят между 7 и 10 см. Измислени са за хора с такъв проблем. Да не могат да те удължат. Късно е за хормони. Ама си здрав!
 Придобий умения, развий качествата си, бъди успешен. Жените сами ще дойдат.

Николас Джеймс „Ник“ Вуйчич не просто е с нисък ръст - той няма ръце и крака. Ама е успешен. Има красива жена и деца.
Всичко може да е извинение. Ниският ръст ли е твоето?

# 12
Купи си "асансьор обувки" за мъже. Добавят между 7 и 10 см. Измислени са за хора с такъв проблем. Да не могат да те удължат. Късно е за хормони. Ама си здрав!
 Придобий умения, развий качествата си, бъди успешен. Жените сами ще дойдат.

Николас Джеймс „Ник“ Вуйчич не просто е с нисък ръст - той няма ръце и крака. Ама е успешен. Има красива жена и деца.
Всичко може да е извинение. Ниският ръст ли е твоето?

Ако ми се отворени растежните плочки май пак мога да взимам хормони и да порастна, иначе нашите не са ми обърнал внимание като малък, въобще не им пука за нищо раждат едно дете и да се оправя🤐😭😠😞
Ник е милионер ѝ е изключение повечето ниски мъже ще си отидат сами без деца и семейство

# 13
  • Пловдив
Дай ги тез пусти сантиметри да умуваме бе.
Аааа то ги имало в заглавието....ми нищо ти няма

Иначе Неделя е тъп ден за самоубийство....едно такова никакво,  утре да се чуди човек заради теб ли да му е гадно или щото е на работа.

# 14
  • София
Ниският ръст може да се компенсира с поведение и отношение. Но с поведение тип "горкият аз колко съм онеправдан" няма да спечелиш. Ти избираш дали да компенсираш или да се оплакваш.

Общи условия

Активация на акаунт