BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 827
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 840
  • Между гори и планини
Дано с него и Стефка си замине!
Вие представяте ли си, ако пред толкова много камери, знаейки, че зад огледалото има охрана, този е толкова агресивен, какъв е вън? В някоя дискотека, ще го погледне според него някой на криво и той ще е скочил. Пази боже, такъв да има жена, деца... Пази Боже!

# 841
Ама защо да го е провокирал Стоянов? Жените това имаха предвид или бъркам? Ааа, той и Калин казва, че го е провокирал.

# 842
Вижте сега, това е игра и според мен Стоянов освен, че играе играта, на него му и писна да бъде заплашван, да крещи по него и да го обижда по най-долен начин. Вижда го, че е лабилен, ами защо да не се изхили. Иван едно на ръка, че е смешен, а и е още по-смешно, че мъж на близо 40 години с претенции до тавана не може ГРАМ да се владее.

# 843
Иван остане ли и следващата седмица, този сезон няма да го догледам. Изключително погнусена съм, че продукцията толерира такъв тип животинско поведение. Не гледаме Съдби на кръстопът, м*мка му! Продукцията изобщо наясно ли са над какъв формат работят?

Още по-гнусното е, че има подрастващи момчета, а дори и вече изградени мъже, които подражават на такива човекоподобни като Иван и дори биха го оправдали!

# 844
Трябва да го изгонят сега служебно , че да си изгоним спокойно и Калин.
Да си вземе и това което има в гащите . Не са топки , Стефчо е

# 845
Най-добре сега от изповедалнята директно вън. Без чао, без нищо.

А дано, ама надали.

# 846
Сто процента знае какво прави Стоянов. Натиска му бутоните постоянно.
Единственото което не е мъжко е, че накрая върти очи и вика "ма аз кво съм направил".

# 847
Ми той ВанЮ му избухна и за цигарите.. той пак мълча.
Сега даже не знам какво значи провокирал го е? Зададе му въпрос - защо все на него казва ли или квото беше, тоз къв е,че да не му задават въпроси? За какъв се има?

# 848
Имам теория, че Иван е вече вън от Къщата, просто не ни го показаха сега, за да има повече съспенс за лайфа утре.

# 849
  • Сф
Сериозно ли няма да го изгонят сега?
Трябва да го изгонят. Хората по социалните мрежи се възмущават с право. Някой ще се самосезира според мен. Хората вътре в къщата също се чувстват застрашени. Това не е нормално да се излъчва и да се случва.
Не мога да повярвам, че някой смята че е провокиран. Насилието не трябва да се оправдава по никакъв начин!

# 850
На такива казват, че им липсва дрогата там и затова изпадат в такива състояния. Склонна съм да го вярвам.

# 851
Още на втория път когато прояви вербална агресия трябваше да е вън.Всички като шушумиги му се слагат и го дундуркат. И Калин бетер махленска клюкарка подпалвачка."Видях, ама не му казах на него, а на Стефан 🤣🤣🤣🤣.Ами то същото-едната половина на мозъка ще предаде на другата.
Иван захапа Стоянов пак за нищо.И не, той не го провокира-просто му писна.Както трябваше да им писне и на останалите още преди няколко седмици.
Ако го оставят жална ни майка на всички:всеки недорасъл, малоумен пикльо, ще ни напада по улиците само защото не му харесва как дишаме примерно.

# 852
  • Между гори и планини
Оня ден четох че Нова са глобени от СЕМ заради Мути и поведението му към Цецо. Сега със сигурност ще изядат още една глоба!
Този ненормалник , трябваше отдавна да е вън!

# 853
Тук изобщо не става дума за Стоянов - че си играе играта и е хитър, факт, но това изобщо не влиза в картинката. Както написах и по-рано, сега е Стоянов, утре, вече навън, ще е друг. Добре че са в къщата на ББ и наистина не може да стане нищо, но даже мен, пред екрана, ме хвана шок и леко притеснение от поведението му, камо ли ако се случи на живо, без камери, на улицата. Този човек трябва да бъде изгонен моментално и да се лекува, защото си е наистина риск за обществото!

# 854
Сто процента знае какво прави Стоянов. Натиска му бутоните постоянно.
Единственото което не е мъжко е, че накрая върти очи и вика "ма аз кво съм направил".
Да бе , като срещнеш психар , ще го питаш как да дишаш ли , че да не го подразниш. Много ...дамско мнение

Общи условия

Активация на акаунт