Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 12 949
  • 435
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Soulshock, аз пък си мисля,ч е точно на нас дъртите е време по един комплект да ни дойде до Коледа. Да бъде! Пожелавам на всички дето висят тук до Коледа да видят положителен тест!

# 31
rave ❤️

Anigo, лек остатък и сладичък финал ❤️

Шанталче, аз трайно си пратих фолиевата в космоса с Инофолик няколко месеца. От тогава го спрях и проверявах 2 пъти и все е над референтните. Не зная как чак така се получи Simple Smile

Слънце, стискам палци да извадите 3 прекрасни яйцеклетки и да не се налагат никакви турски срещи ❤️

Salsera, когато ме скове невралгия, няколко дни невробекс ме спасява. Но нямам идея ковидната колко е проклета.

Наси, честит нов дом, да го изпълните с детски смях Simple Smile Ще пуснете и изследванията, едно по едно.

Браво на момичетата с минус килограми, цигари - ние сме сила и можем да постигнем всичко!

Стиснати палци темата да е най-бебеносната досега и на Коледа да има много чудеса❤️

# 32
shantall, б12 си е супер, да. Моето беше 900 последно и никой не го отбеляза като проблем. Даже мисля че в референтните на Токуда е до 1000. За фолиевата бързо ще наваксаш.
Semirra, благодаря за споделянето! Аз нямам големи очаквания, предполагам, че ще ми свалят звезди, но още не сме се организирали за Турция и реших поне с него срещата да отметнем, че и без това съм по-скоро навита за други двама.
Regenbogenherz, може би 14 дни след О да направиш пиклив тест и тогава да спреш дуфастона?
Мая, добре дошла и успех!
Салсера, дано да се оправи тази ужасна невралгия Sad
Наси, пожелавам скоро да приоритизирате имунологичните и да ги пуснеш!
Миракъл, Соул, браво за прекрасните резултати! Само така.
Believe, съжалявам за неуспеха, дано нямате спънки по време на следващите 4 пункции и съберете здрави ембриончета бързо-бързо.
Ванеса, благодаря, успех и на теб!
Нареждам се и аз за съвети от Аниго как да не изгубим себе си, че трудна се оказа тази работа. Мисля днес пак да си запиша час за психолог.
И да рантна малко, новата аптека, с която работят Неовитро в мола са супер неподготвени още. Жената в Неоклиник ми липсва. Миналия месец ми продадоха 14!!! инжекции декапептил (ако на някой му трябва да пише), а вчера нямаха спринцовки и игли за Мериоферта. Купих си от нашата аптека, но понеже нямаха идея за какво им говоря, ми бяха дали по-къса игла и не можах да изтегля разтвора. Мъжът ми тича по спешност да търси по-дълга игла.

# 33
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ъъъ, това е неприятно с аптеката. Коя е новата аптека, Слънце, че още не ми се е налагало?

# 34
Слънце, да, и аз подходих по подобен начин. Разбира се трябва да се възползваме от тези безплатни консултации като ни идват на крак хората. За кои други двама се колебаеш?

# 35
Preggo Aптека „Субра“ в  Мол България, уж трябваше да поддържат всичко необходимо и да работят в партньорство с Неовитро. Може би защото скоро го обявиха - на 9ти Октомври и не са се подготвили с всичко.

# 36
Да, Субра в мола. Проблемът е и че работят доста хора в тази аптека, ще им отнеме време да свикнат с лекарствата и кое какво изисква. Дано бързо да се научат, не са чак толкова много инжекциите покрай инвитро според мен.
Относно Турция - Бетюл Калай и проф. Зия Калем.

# 37
  • София
Слънце, Ремедиум, която е на Каблешков също е добре заредена и почти винаги има разни лекарства за инвитро процедури.

# 38
Записвам се и аз в новата темичка, благодарности на Рейв и на Аниго за прекрасното орисване. Много харесвам такива истории, когато измежду инвитро процедурите, бебето се появи по естествен начин. Лек остатък от бременността!
Слънце, стискам палци за повечко късмет този месец. Излязоха ли с нов план или ще се решава според фоликулите, как да подходите?
Иначе и аз вчера се ядосвах с тази аптека, че и с всички останали. Реших този месец поне да помоля за стмулация с клостил, така и така нямам още подкрепа за инвитро. Вчера се видяха че са тръгнали 3 фоликула в единствения ми функциониращ яйчник и докторката каза да отида в сряда пак и да си взема овитрел или хориомон, че да не остане някой задържан. Хубаво, ама нито едни лекарство го няма не само в Субрата, а никъде по складовете. Прозвънях сума ти и аптеки и накрая се намери в Щерев само. Къде са тези лекарства, реекспорт ли им правят, възмутена съм.
Ремедиум на Каблешков ми дава, че може би имат бройка, ама не намерих телефон да ги питам, дали наистина е така. Но полезна информация, мерси Шантал.

Салсера, мисля, че е добре да включиш хубав витамин Б комплекс.
Белийв, много ми харесва нагласата ти, и аз осъзнавам, че с бързане нищо не постигам, освен че се стресирам само още повече. Успех при новата докторка и новия подход, дано имаш само хубави новини оттук нататък.
Наси, пожелавам ти този дом скоро да се изпълни с бебешки аромат. Действай си с изследванията.
Отъм, успех, дано да се похвалиш този месец с положителен резултат.

Момичета, откъде го вадите този позитивизъм, възхищавам ви се. Искам и аз да съм по-оптимистично настроена, да се надявам, че и на мен ще се случи чудото, ама не мога. Вече ми се струва като непостижима мечта.
 За финал на това дълго включване, пожелавам да всички момичета, които не успях да спомена, също много бебеносен месец. Наистина напоследък сякаш при всички са се закучили нещата и имаме нужда от нова порция чудеса.

# 39
  • На изток от Ада
Благодаря момичета!  
Ох дано пусна имунологичните скоро.  Че все ги мисля.
Тирамису, разбирам те !

Соул браво.  Е не сме дърти..Макар и аз да мисля за това...
Иначе за темата аз много се привързах към вас , та не бързам да излизам.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 12:38 от nasito8988

# 40
Чак дърти не, но нямам време за още 2 бременности. В този дух ми беше размишлението над желанията на малкия. Въпреки, че като споделих на ендокринолога си, че винаги съм мечтала за породени, но първо че второто стана трудно, а след това и аборта, той каза ето сега е момента второто и третото да са породени 😁😁😁

# 41
  • На изток от Ада
Е защо да нямаме?  37 не е 47. Но зависи с каква разлика 2 бременности.
Според мен ще стане по -бързо пти теб сега.  Покрай инсулина мисля ,че са станали бавно нещата.

Аз ако забременея и родя. Ще се пробваме за второ . Аз съм едно дете и бих искала две . Но ако е пак  аборт след раждането,  ще се откажем...

# 42
Абе хора, аз на пресни 37 бях убедена, че до 41-42 ще сколасам за тройка кебапчета Grinning Как ще сте стари?! Grinning

# 43
Кенди, Цветков трябва май едни близнаци да ти направи, за да сколасаш с тоя план и да им докажеш на момичетата, че наистина не са стари Smiley .

# 44
  • Be realistic - plan for a miracle.
И аз планирам три, преателки. Изобщо не ме спира, че наближавам 40-те. Даже предпочитам да са повече точно заради възрастта ми - искам да се имат едни други доживот, каквото и да стане с мен. Но ще ги отгледам, категорично.
Това е моят делулу оптимизъм, на който разчитам напоследък и съм убедена, че ще ми се отблагодари, защото Бог чува именно тия мисли Heart
Напоследък чета доста из редит аз също така и там има групи на майки над 40 - толкова се е разпространило вече, че като че ли е започнало да става новото нормално. Не казвам, че е нещо, към което човек да се стреми (даже смятам обратното), но сякаш толкова често започна да се случва, че отношението се обръща към позитивно, а на мнозинството такива мацки грам не им дреме за възрастта им.

Общи условия

Активация на акаунт