Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 26 915
  • 809
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря Rouina! Почвам Б12 на Б9 щв вдигна дозата. Чета сега, че и Б6 трябва да пия, не искам да  чакам тромбофилиите да излязат. Вдигам дозата и на вит Д. Посъветвайте ме, какво желязо да си взема, досега пиех Фортефер Fe+vit.C, но явно няма ефект.

# 496
Желязо са ми казвали да спра преди трансфер. Не е ок първия триместър.

ДНК фрагментацията е бич, важно е да се изследва.

Наси, имунология можеш да пратиш епруветка в Александровска по куриер.

# 497
Монита, В12 ти е критично ниско. Предполагам знаеш че розовия В12 на Натурал факторс е метилиран и вдига най-бързо, както и за вит Д червения на Бетър ю с вит К. Не знам в България кой век ще ги обновят реалните референтни стойности на В12.  Мисля че само в Токуда ги бяха обновили ( ако не греша). Преди забременяване искат да е около 900-1000. Няма шанс да предозираш, защото е водноразтворим.

# 498
  • На изток от Ада
Знам Семира . Аз писах на аг каза пълен имунологичен пакет , обаче в лабораторията пск не знаят кое. Казаха в понеделник да,се обадим... Става въпрос за лаб в Селена Пловдив

# 499
Аз съм имала случай на предозиране с витамини Б и по-точно с Милгама. Получих жестока уртикария и акне. Отне ми около 6-7 месеца да овладея уртикарията, а акнето около 3-4 години. За качените килограми да не говорим. Такъв глад… И стомаха ми отиде на кино.

Аз бих внимавала с вит B12 и приема му. Аз приемах едно спрейче на Betteryou. Бързо вдигнах нивата с него. Вит Д също на тази фирма. Иначе хомоцистеина се влияе от нивата на B12 и B9. Поне при мен съм го засичала.

# 500
За капак ми излезе и микробиологията, няма изолирани бактерии, но пише следното:
“Cytolytic vaginosis – Множество лактобацили, включително делящи форми; умерено левкоцити; цитолиза на епителни клетки – оголени ядра.”

# 501
Монита, без паника, човек като пуска изследвания, нещата никога не са идеални всичките, но ще коригирате, каквото трябва. Консултирай се със Сенкова за микробиологията, ако нямаш оплаквания, може би не са нищо особено тези клетки. Ще коригираш витамините и когато всичко е тип топ, ще направите трансфера.
Направихте ли биопсията?

# 502
С тея левкоцити има нещо. И на мен са ми казвали да не го мисля, но всеки път като съм пускала допълнителни изследвания е имало нещо за лекуване. Ако имаш възможност пусни фемофлор или каквото те посъветва лекарката.

# 503
При мен излезе гарднерела на PCR, когато имах “повишени левкоцити”, ама нищо в микробиологията.
Имала съм и цитолитична вагиноза след лечение на HPV. Не съм я лекувала, мина си сама след 2-3 месеца. Това е свръхпопулация на лактобацили. Понякога изписват разни неща да ги поизтрепе и да върне баланса ама при мен се нормализираха сами.

# 504
Аз да ви се оплача, все така си чакам Ц .... утре ще направя още един тест и ако и другата седмица не ми дойде ще вървя на кръвен, макар че всички ми тестове са отрицателни....  И евентуално и до АГ трябва да стигна да видя какво става....
Аз О така и не успях да хвана, а и опитите ни не бяха толкова активни....
Може и нещо да съм се бъгнала 🤣

P.S. Някоя от Вас, която да е посещавала болницата "Мама и аз" към "Сърце и мозък" (Плевен) 🙃 Чувам много хвалебствия, знам, че се плаща всичко и е частно, но ми е интересно дали някоя от вас има впечатления от там?

# 505
  • На изток от Ада
Белив колко дни ти закъснява?

Тук строят Сърце и мозък. Даже мислех че ще стане до декември и да,раждам там.... ми не е готова

# 506
Вече 5, 6 дни, имайки предвид, че никога не ми е точен....

# 507
Белийв, при всяка жена е възможно поне 1 месец в годината да е ановулаторен. Ако не си я засекла, ако не си имала симптоми, тестове, УЗ може и да не е имало. За такова закъснение тестове щяха да светят. Виж да не е ЗФ. Кога последно ходи на АГ?

П.С. Да питам, тия множество лактобацили откъде ги взимате, как се развиват?

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 21:35 от Salsera

# 508
Април и май бях последно на преглед...
Какви са действията при ЗФ? Да си чакам ли кротко или да заминавам да ми назначават нещо....

# 509
Април и май бях последно на преглед...
И аз смятам, че щеше да отчете теста, предишните бременности на такова закъснение вече ми излизаше 2 чертичка....
Какви са действията при ЗФ? Да си чакам ли кротко или да заминавам да ми назначават нещо....

Общи условия

Активация на акаунт