Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 26 887
  • 809
  •   1
Отговори
# 600
Обадих се на Неовитро, готово е от 27.11, нито са ми го качили, нито са звъняли. Aneuploid, Trisomy 9. Турция ни зове.

# 601
Съжалявам Слънце. Със сигурност не е мозайка, така ли?
На линия съм за съвети за Турция ако искаш.

# 602
Благодаря, Семира!
Скрит текст:

За Турция още се чудя дали да правим още консултации и кой да изберем. За сега имаме възможност директно да стартираме с доц. Орал. Януари ще е, тъй като сега съм в овулация, би трябвало следващ цикъл да ми дойде средата на декември.
Притеснявам се ако и там ни е такава успеваемостта, какъв е шансът да фалираме преди успех.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 11:23 от Среднощно Слънце ☀️

# 603
  • На изток от Ада
Съжалявам слънце!

# 604
Аз определено вярвам, че шансовете там са по-големи. Аз си дадох почивка след стимулациите тук преди опита там. Не помня дали си била на стимулация, но според мен си дай време и избери оптималния вариант.

# 605
Съжалявам Слънце Cry

# 606
  • Be realistic - plan for a miracle.
И аз съжалявам, Слънце Sad Знам, че сама казваше, че не възлагаш кой знае колко надежди на това единично ембрионче, но все пак... разочарование не може да няма. Прегръщам те. Дай си малко време за уравновесяване на всичко и действайте с Турция или където сте решили, смело.

# 607
  • На изток от Ада
Ето и нк клетки

# 608
Съжалявам Слънце!

# 609
Слънце, съжалявам! 🫶

# 610
Е, не, писах, писах на Слънцето и на Наси, и накрая сайтът ми каза, че ми е изтекла сесията и затри всичко Rage .
Слънце, много съжалявам, така се надявах това да е вашето ембрионче.
Но, напред към Турция! Дано там да ви помогнат!
Видях днес, че Тургут също ще прави консултации в МЦ д-р Калчев, но май чак през януари.

Наси, без да разбирам от нк клетки, но твоите са доста завишени. Предполагам, ще ти трябва терапия след + тест.

# 611
Слънце, много съжалявам, минала съм по този път и зная колко е тежко ❤️ Но се събрах за пореден път и сега, както ти разказах на лично, сме с нови надежди в Турция. Аз самата отлагах дълго и се питах - какво пък по-различно правят там. Е, разбрах, че има разлика и за по-сложни случаи като нас, си заслужава да се опита. Подходът наистина е различен. Дай си почивка, събери сили, проучи хубаво и вярвам, че ще се върнете от там с хубави новини ❤️

Наси, явно са доста рабъркани и докторът ще трябва да се произнесе за терапия.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 19:08 от vanesa_georg

# 612
  • На изток от Ада
Благодаря момичета!
Вероятно има общо с коляното.
Ама ми е тъпо

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 19:09 от nasito8988

# 613
Слънце, съжалявам. Дано в Турция ви предложат нещо ново. Иначе моя съвет е почини си поне 2-3 месеца. Защото от опита ми и този на жени покрай мен, мога да ти кажа, че когато се правят нон стоп стимулация, примерно всеки месец или на два месеца, толкова повече мутации излизат. А и може би има причина. Тялото има нужда да си вземе почивката.

Наси, доста са високи НК клетките, мисля че си за сериозни вливки ( нямам предвид интралипид, защото той е от най-слабите) . Ако можеш консултирай се с Михайлова или Великова, защото Русев си върти едно и също на всички.

Аз още си чакам овулацията, вече почвам да се съмнявам, че това което е видяла не е било 21 мм, а по-малко. Или този 21 мм се отказал и чакаме малкия, дето беше 17 мм.

# 614
  • На изток от Ада
А не Русев не. Коя е Великова?

Имах терапия с интралипид от русев и никакъв:ефект

Общи условия

Активация на акаунт