Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 26 849
  • 809
  •   2
Отговори
# 660
  • Sofia
Брей, от играта с късмети ми се падна:
'Най-хубавото предстои – дъжд от чудеса ще те вали!' - чакам!

# 661
  • На изток от Ада
Излязоха

# 662
  • Sofia
Наси, червеното спрейче на BetterYou, силно ти го препоръчвам.

# 663
  • На изток от Ада
Благодаря! Пръсдщкам един от 1 седмица но ниска доза

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 14:30 от nasito8988

# 664
  • София
Прилагам и моите резултати от хомоцистеин и витамини, които пуснах миналата събота. Изненадах се, че Фолиевата киселина е над горната граница. Спазила съм 2 седмици почивка от хранителните добавки, които съдържат тези витамини. Какво мислите? Тези дни ще запиша час при д-р Тончев за коментар на резултатите най-вече тези от тромбофилията.

# 665
  • На изток от Ада
То как е тромбофилия Нани ?

# 666
  • Sofia
Прилагам и моите резултати от хомоцистеин и витамини, които пуснах миналата събота. Изненадах се, че Фолиевата киселина е над горната граница. Спазила съм 2 седмици почивка от хранителните добавки, които съдържат тези витамини. Какво мислите? Тези дни ще запиша час при д-р Тончев за коментар на резултатите най-вече тези от тромбофилията.

Това е мое лично мнение тъй като не съм доктор, но на мен всичко ми се вижда идеално.
Не мисля, че леко завишената фолиева киселина е сериозен проблем, а хомоцистеина ми се вижда доста добре.
Аз съм носител на MTHFR гена и моят хомоцистеин е над 9.

# 667
  • София
То как е тромбофилия Нани ?
Ето резултатите,

PAI - хетерозигот, ACE - хомозигот, Factor XIII и MTHFR - хетерозигот.
Хубавото е, че отдавна приемам метилирани форми на фолиева киселина и Витамин Б12.

Rouina91 и на мен ми се струват добре витамините. Показах ги на репродуктивната онзи ден нищо не каза.

# 668
  • На изток от Ада
Аха .
Аз съм с аce хетерозигот и mthfer 677

# 669
  • София
Аха .
Аз съм с аce хетерозигот и mthfer 677
Ясно. Следващата седмица ще имам консултация с хематолог.

# 670
  • На изток от Ада
Имс тема за тромбофилия.

# 671
  • София
Имс тема за тромбофилия.
Да, писала съм в нея.

# 672
Страх ме е от това дали ще се получи. Страх ме е, ако отново се провалим. Страх, ме е от чувството, което ще изпитам при неуспех.Същото чувство като при всички вас, предполагам.
Но.. силно вярвам в това, че при всяка от нас ще пристигне онази малка точица, когато нашето детенце най-накрая ни избере за своето семейство❤

Среднощно слънце, като човек който го е страх от игли.. направо не знам как ще си го сложа🤷 Ти някакви странични ефекти имаше ли от Овитрела?
Страховете са нормална част от този трънлив път, но се преодоляват.
На мен клексана с първата бременност ми го слагаше ММ, аз не можех даже да си представя, че е възможно и сама да си ги слагам. После мина аборта, после всички лоши новини покрай моето репродуктивно здраве и психиката ми вече се пречупи. Сега не мога да си представя някой друг да ми ги слага, а наистина от всичко, което съм слагала, овтрела ми е любим. Ще се справиш, важното е да вярваш в положителния резултат!
Странични ефекти не мисля, че съм имала. От някоя от другите инжекции ми се зачервяваше и ме наболяваше, но с овитрела не съм имала драми. Най-много 5 минути докато се разнесе лекарството да го усещаш леко.

# 673
Къде правите ЯМР за аденомиоза ?

# 674
Няма специално изследване за аденомиоза, правиш ЯМР на малък таз просто където ти е удобно. Ендометриоза, аденомиоза, полипи, миоми, кисти, хидросалпингс и така нататък все се виждат на ЯМР. Това е златният стандарт.

Общи условия

Активация на акаунт