Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 26 913
  • 809
  •   1
Отговори
# 510
Веднъж при преглед са ми установявали задържан фоликул. Дойде си ми навреме. Особено ако си с нередовен цикъл може да изчакаш още преди да отидеш на лекар.

# 511
Ако е ЗФ, може само да го констатират. Обикновено ти казват за чакаш Ц, пък когато дойде.

# 512
Ами не е крайно редовен... Тази сутрин направих още един, категоричен отрицателен.... ще си почакам... случвало ми се е и преди да ми закъснее с над 10 дена.... вече ако след още седмица не ми дойде ще тичам при АГ, дано обаче да тръгне, че се напрягам така....не съм бременна, а не ми идва....🫩

# 513
Тирамису, биопсията ще я правим евентуално на 27-28 ноември. Утре ще се чуем със Сенкова да се разберем.

# 514
  • На изток от Ада
Успях да науча цена на пълен имунологичен пакет 576 лв. Аз имам тромбофилия пускано ама ...
Пакетът при нас включва -
ТСХ,ТАТ,МАТ, Нк-клетки,
Тромбофилия, Анти нуклеарни
антитела и анти фосфолипидни
антитела.

# 515
  • София
Успях да науча цена на пълен имунологичен пакет 576 лв.
Пакетът при нас включва -
ТСХ,ТАТ,МАТ, Нк-клетки,
Тромбофилия, Анти нуклеарни
антитела и анти фосфолипидни
антитела.

От изброените само тези са имунологични изследвания: Нк-клетки, Анти нуклеарни
антитела и анти фосфолипидни антитела. Не разбирам другите защо присъстват в имунологичен пакет. Моята препоръка е да си пуснете имунология в УМБАЛ Александровска след консултация с проф. Михайлова.

# 516
Аз също не разбирам защо да е в Селена, като може в Александровска по куриер. По-малко пари ще излезе за реално имунологичните от тези изследвания, а това им е специалността там, за разлика от в Селена.

# 517
Наси, няма смисъл да пускаш пак тромбофилия. А щитовидната можеш и по здравна каса от личния лекар. Подкрепям мнението на момичетата, макар че Михайлова вече не прави онлайн консултации, знам че се препоръчват още няколко имунолога, които имат онлайн часове. Доколкото знам тези другите излизат около 270 лв в Александровска.

# 518
  • Sofia
Наси, и аз ще професорам малко като кажа, че щом тромбофилия вече си пускала, няма смисъл да пускаш отново. Там нещата няма да се променят. Пускаш веднъж да знаеш как са гените, дали имаш предразположеност или не и приключваш с нея.
Пусни НК клетки, антифосфолипидните и АНА ако са ти казали в Александровска
Останалите можеш да ги пуснеш и в нормална лаборатория (аз така правя - в Цибалаб) -TSH, TAT, MAT.

# 519
  • На изток от Ада
Възможно е да е продобита тромбофилия.
Имунологичните:
- субпопулация НК клетки
- анти- нуклеарни антитела
- антифосфолипидни антитела
- антикардиолипинови антитела IgM и
IgG
-антибета 2 гликопрот. антитела IgМ и
IgG
- антипротромбинови антитела IgM и IgG
 Ето това вероятно е.част от пакета

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 16:15 от nasito8988

# 520
Здравейте, мили момичета!
Включвам се и аз в тази прекрасна тема! На 38 съм, с мечти  за трето бебче 😇 Цикълът ми е дълъг - 32-35+ дни, последните месеци сравнително редовен. Този месец засякох овулация с тест - на 15ти. На 16ти все още беше тъмна втората чертичка, но една идея изсветляла. Рано ми е за тест за бременност и това време сякаш е спряло, толкова бавно ми се струва, че минава 😁 Опитвам се да не се вторачвам за симптоми, но не говоря с никого за това, гледам и мъжа ми да не товаря с моите размисли и емоции, и така открих тази темичка....щях да гръмна, ако продължавам да не споделям с никого през какво минавам.
Прекрасен ден на всички и много положителни тестове този месец ❤️

# 521
Момичета, във Вита има кампания за безплатна спермограма и безплатен преглед. Знам, че покрай всички изследвания и процедури много от нас са изцедени финансово, затова бързам да споделя:
https://vita.bg/otstapki/bezplatni-spermogrami-i-ginekologichni- … yeNX8WjzkWQxXbEUA

# 522
Дали се е появил някой на мястото на Цветков във Вита?

# 523
  • София
А къде е отишъл Цветков?

# 524
Цветков отиде в Адела.

Общи условия

Активация на акаунт