🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 9 522
  • 362
  •   4
Отговори
# 165
Да, много сладко споделяне от Ахмет Рифат Шунгар Wink
„Знаете ли какво е партньор?
1) Човекът, с когото споделяте живота си.
2) Бизнес партньор.
3) Човекът, с когото играете/изпълнявате ролите си на сцената.
За нас, актьорите, обикновено започва с третата точка, но след известно време, тъй като се виждаме дори по-често от съпрузите/съпругите си, всички тези определения се сливат.
Моят реквизит в трейлъра: Неджип Мемили @neocu
Ядем с еднаква скорост, но определено не говорим с еднаква скорост. Ако единият от нас натисне газта (се развълнува), другият е спокоен; за щастие, не се изнервяме едновременно. Можем да решим да спазваме диета и след това да я спрем едновременно. Колко спомени ще натрупаме в един и същ трейлър през живота си - ще видим.
Това е партньорство, което не ми позволява да се съмнявам в късмета си.“

# 166
Ще излезе едно хубаво приятелство от това. Интересно ми е , че си споделят караваната. Дали Демет и Чаатай също споделят каравана с някого?

И Нерон  готов с превода. Жив и здрав да е!
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/neron-angelov-nov.html

# 167
Не мисля, Гери.
Те са звездите. Nature Star Wink
------------
Филмът #Uуkиси, в който Чаатай Улусой дава живот на главния герой агент Ферман, отбеляза рекордно начало в кината- само за 12 часа на първия си ден от премиерата го видяха 103 880 души.
 Месечната посещаемост на киното е 150 000, а започнахме с 103 880 души само за 12 часа!
Толкова съм щастлива!

Малко снимки зад камера

# 168
Много се радвам за успеха на "UYKUCU"!
Страхотни отзиви,  сега ми се приходи на кино, намерих си компания, друга фенка на Чаатай.
Планирам март месец да ходя в Истанбул,  но до тогава  търпението ще ми се изчерпило, пък едва ли ще има прожекции тогава.
С такава висока гледаемост и интерес към филма все си мисля, че и ние International fans ще имаме възможност да гледаме.
Прави ми впечатление в коментарите хората как забелязват химията между актьорите. Искам и аз да я видя тази химия.
Тая вечер планирам да  гледам серията със субтитри да видим Ешреф и  Нисан какви ги вършат и Гюрдал и Фарук какви ги мъдрият.
Иначе, Ферман е на биричка (Staropramen)😉, три часовника се влачат отзад за фон, ама времето си лети.

Гери, и аз не мисля, че Чаатай и Демет споделят една каравана, те са различни полове, обличат се, събличат се...

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 16:32 от eliet

# 169
Кината са препълнени, социалните мрежи преливат от хубави неща за нашия филм!
Само първия ден! Нека продължава в същия дух, няма спиране. 💫🎬

Eли, това казва всичко Wink
Цитат
Филмът е заснет в пълна тайна. Не е публикувана нито една снимка зад кулисите. Актьорите не са се следвали един друг, нито са си правили селфита. И ето резултата 👇😍
Добрата работа говори сама за себе си. Добрите взаимоотношения си личат по лицата на хората, те не се нуждаят от медиен спектакъл.

# 170
Много се радвам за филма. Много се радвам и за успеха на Чаатай като цяло. Едновремено има много силен филм и много силен сериал. 2025 година може да я брои като много успешна.

За караваната беше по-скоро риторичен въпрос.

Скрит текст:
Ще си разкажа болката, но го крия, защото не искам да развалям хубавото впечатление от филма.
Детенцето, което е казало, че Чаатай е егоист и на много места са се хванали за това, малко ме обърква. Това е малко дете, може и да не знае какво значи тази дума. А и може да го е казало под някакъв афект. Аз Чаатай не си го представям като егоист. Виждала съм го лично, това не е човек с голямо его дори. Той си знае цената, това е друго.
Моето дете ме смята за най-лошата майка. Може и да е вярно, но реално тя няма от какво да се оплаква.

# 171
Гери, гледах го.
А на другата сутрин по един сутрешен блок го коментираха.
Всички бяха учедени от думите на това дете, което може би не знае истинското значение на думата "его ", дори не е снимало с Чаатай, а отделно са заснели неговата сцена.
Коментираха, че може би повтаря нещо, което е чуло вкъщи- от майка,баща,баба...
Твърде е възможно да са имали някакви очаквания или дори амбиции за детето си, свързани по някакъв начин с Чаатай Улусой и те не са се случили.
Аз поне така си го обяснявам.
А иначе, и аз като теб, вярвам на очите си.Wink
Хайде още малко красота без его.

# 172
Хубавите момичета са ги оставили за накарая, когато сакото е свалето, папионката е махната и даже ризата е разкопчана.
Ляло се е шампанско. Приемания са поздравляния. Било е много хубав момент.

А фраг няма, защото май са малко с материала.

# 173
Да, да! То е забранено в кино салоните да правиш снимки.
Поне така беше в театъра като бях последно на мюзикъл и  преди съм ходила ама накрая даваха възможност да си направиш снимка ала-бала, повтарят  известна песен. Сега не.
Това го правят, да може който има желание да си купи билет и да гледа. И така трябва да бъде. Все пак парични средства има за избиване.

О, на дете не вярвам в случай, де. Още повече, че има и надъхани деца. Но, според мен всичко идва от родителите.

Пък и майката трябва да си знае границата, къде го е пуснала това дете.
В България съм забелязала на концерти как си бутат децата да се снимат, то детето не знае името на певицата ама майката държи да има снимка на детето с фолк певицата. 😀
Скрит текст:
Гери, ти и лоша!🙃 Да не те познавам, да...ама! Още като те погледне човек и такава добрина и спокойствие излъчваш. Споко! Още е малка. Един ден дъщеря ти ще каже:"Благодаря ти за всичко което правиш за нас!", на мен ми беше написано в картичката с пожелания за Рождения ми ден

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 17:01 от eliet

# 174
Гери, и аз мисля, че са изостанали. Все пак Кан, ангажиментите на Чаатай,  празници...
Ще наваксат.
Ето ви още малко "красотичка", както казва Ели. Kissing Heart

# 175
Здравейте, момичета! ❤
Изгледах епизода, и този ми мина доста бързо. За съжаление се спойлнах, че Динчер е жив, понеже ми излезе последната сцена с Нисан и снимката. Но предполагах, че няма да умре, просто Ешреф няма да го хване още.
Така и така започнах със снимката, сякаш Нисан като влезе в стаята погледна жената странно, тогава си помислих, че може би се чуди откъде я познава. Ама започна да рови и докато не изпада от книгата, не и обърна повече внимание. Сцената как държеше снимката към Динчер много ми напомни на тийзъра.
Нисан меко казано не е имала хубаво време в семейството му, но тя какво знае? Бащата в семейството я насилва и изведнъж някой го убива? Няма никаква представа, че смъртта му е заради нея. Това само Динчер явно го знае, и доверените му в последствие. Дали знае, че баща му е бил насилник? Може би в следващия епизод ще разберем, стискам палци да излезе невредима, не ми се гледа още едно отвличане.

Явно е минала една година, откакто се познават Ешреф и Нисан, съдя по рождения ден на момиченцето. Тъкмо си казах време е за нещо по-интимно между тях, Нисан започна да пали свещи и издрънча телефона... и аз съм в клуба да изхврълим телефона на Ешреф. 😅

Нези, и аз, макар и със субтитри, пак сякаш изпускам нещо за стареца. Мисля, че той е главният човек, който се занимава с наркотици и още не се е показал официално. Даже Хъдър, както спокойно тръгна, за момент си помислих, че може да той, ама става прекалено заплетено, а и е против принципите му.
Бяхме прави защо не иска да разбира кой точно му е син, но предполагам следващата седмица ще имаме този отговор.

Хареса ми, че Ешреф и Кадир взеха адекватното решение накрая да се обединят срещу общия враг. Подчерта се връзката между сираците, това, че са семейство и са навсякъде. После Ешреф може да го гръмне като разрешат проблема.

Най-накрая видяхме Айтен, предполагам, че Фарук ще я спаси от мъжа и. Не мисля, че ще остане така историята им. Очаквам и Мюслюм да събере смелост и да говори с Ърмак, въпреки че си мисля как тя ще повдигне темата и ще го притисне да си признае чувствата. Виждаме, че е смела.

Като видях, че сменят сценаристите и направо изтръпнах, понеже гледам още два други сериала, на които постоянно нещо сменят в екипите, презаснемат се сцени и тогава не може да търсим дълбочина в героите и логика в дейтсвията им като различни хота си проектират вижданията. Макар, че визуално сериалът ми харесва много и смятам, че работата им е отлична, много по-добра от на известни филми дори, това е по-малкото зло.

За Сънливеца избягвам да гледам повече снимки и да чета ревюта, понеже искам да знам възможно най-малко, за да му се насладя в най-скоро време, надявам се. Нези, стискам палци да успееш да го гледаш на кино, поне ще разбереш диалозите. 😀

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 22:00 от euphoriaa9

# 176
Здравейте, здравейте Simple Smile
И аз го изгледах със субтитри 😍
Ох първо ще започна със забавните сцени. Гюрдал е уникален, няма втори като него, как оглуша милия, а Мюслюм да беше си изрязъл езика 😀
Много ми харесаха Нисан и Ешреф. Ешреф с такова обожание я гледа...честно актьорите не знам как не се влюбват...аз от 3-5 серии и вече съм хлътнала, а те...не знам. Много ми хареса Нисан като му каза да побърза за детето, как Ешреф се закашля 😂
И този пуст телефон, чак и мен ме хвана яд.
Много искам да видя фраг, но може би пак ще е само 1,ако не бъркам и за 20 епизод беше 1.
Дано наистина Динчер не затвори Нисан, че Ешреф съвсем ще полудее...
А за Кадир първо се изкефих със средния пръст на Гюрдал 😀 уж да си оправи очилата. Много забавно ми беше и как изнесоха Кадир със все спалнята. 😂😂😂
А за края, да, в Кадир има някакво малко зрънце доброта останало.

Ох искам фраг и да идва сряда ❤️❤️❤️

# 177
Лале, добре, че припомни за момента с Нисан като му спомена за дете. Толкова бяха мили, че за момент си викам какво пък, ако сложат един щастлив край, да си имат дете двамата. Sweat Smile

Много ми допадат хумористичните сцени, дават глътка свеж въздух и сериалът не изглежда изкуствено драматичен.

Нещо, което пропуснах да отбележа, Йомер каза, че още малко Ешреф ще се чуди дали сърцето може да обича истински два пъти, защото скоро ще разбере, че Руя и Нисан са една и съща жена. Ех, да беше споменал точно в кой епизод, че чакам това от епизод първи... 😀

# 178
  • AMS

Благодаря за всички преводи и коментари!!!
Поздравления за рейтинга!!!
Еп. 20 имаше два фрагмана и един откъс.
Хубав беше епизода, но интересното
пак остана за следващите епизоди.
Сряда е доста далече.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 23:03 от *RozaDiva*

# 179
Благодаря ви, за споделеното, момичета!
Като сте почнали със шегите, на мен ми  хареса, когато Ешреф и Нисан излязоха от колата, прегърнаха се и дойде пазача с фенера.
Нисан се притесни и каза: това мой  фен ли е, фен ли е?
А, после, когато се разбра, че всъщност познава Ешреф,  той каза: Е, това беше мой фен Joy
Сега ще си пусна края с онези мъже, че не можах да разбера кои са.
И все пак много ми е странно, че Нисан не позна жената, при която е живяла...

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 23:47 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт