🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 9 224
  • 354
  •   14
Отговори
# 210

Кадир и Ешреф: Вие сте всички, Сираците са сами!

Нисан: Къде намери тази снимка? От къде я имаш? Кои са на нея?

Нисан: Трябва да открия себе си.

Джерен: Какво търсиш?

Нисан: Миналото си

Седа: Тя се опитва да се свърже  с теб и да научи нещо

Нисан: Ако не дойдеш да ме прегърнеш, ще се случи нещо ужасно.

Нисан: Не би трябвало да е толкова трудно.

Ешреф: Запомни,  на върха е самотно

Нисан: Не съм на върха, искам да те виждам през цялото време.

Нисан: Ако имахме стабилен живот...

Ешреф: Предложи ми брак тогава, Нисан

Нисан: Ожени се, тогава за мен

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 11:03 от NeZ_9

# 211
Благодаря, Нези! Накрая мислих, че нещо за снимката си говорят, а те сватба ще вдигат. 🥹
Ешреф как се е дегизирал като таксиметров шофьор, ходи му неглиже визия. Дано Нисан открие още някое парче от пъзела.

# 212
Nanni, и аз я харесвам тая снимка, точно заради погледа.
Аз по- късно ще се върна да ви изчета.

Нези, имах впредвид, че Ешреф винаги дава обещания:"Нисан, винаги ще съм до теб" , "до теб съм", но има едни моменти в който точно тогава липсва.( имаше такъв случай в болницата)
Я,  телефона му звънне, то е Гюрдал или някой от неговите братя, все нещо  изкача. Едни такива моменти, в който тя остава сама. Въпреки, че той и помага за всичко и я пази, иска я, обича я, и хоп нещо се появи:"трябва да тръгвам".
Още не съм си до гледала серията, но от вашите коментари разбирам, че май прибързано съм коментирала.

Благодаря за превода, Нези!
О, Ешреф е бомба с тази шапка.
Напомня ми на Сарп от "Icerde".

# 213
Ели, той не е до нея физически, но винаги е наблизо. Изгледай серията и ще видиш. Wink
Хубаво е, че ще започнат да разплитат миналото на Нисан.
Имам чувството, че тя не си спомня нищо...
А,Ешреф тук е като момченце.
Прилича ми на Чачо от галата- щастлив! Heart Eyes

Толкова му се иска да беше възможно!

# 214
Аз тази снимка доста изгубих, за да я открия.

Иначе исках така да се направя. Не се получи много реалистично.

Едно момиче ме вдъхнови. Беше облечено като момче. И се замислих, че мога да залижа косата, да надраскам малко брада, да взема от баща ми едно двуредно сако и ето ви Ешреф.

# 215
Обаче, Чаатай изглежда наистина в топ форма Simple Smile
Не само физическа, за мен любовта го прави щастлив....  излъчването му се примени.... много, много съм щастлива за нашия темерут....  очаквам и дъщеричка....вярвайте миии... ще бъде по мек от памук

# 216
ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА

Есин Овет написа: Актьорската игра на Чаатай Улусой, неговото излъчване, неговата харизма са се превърнали в огромна реалност. Трябва да кажа и това. Сякаш човекът е роден за тази работа. Той абсолютно заслужава аплодисментите и похвалите.

Какво пише журналистката Есин Овет в Elele за филма „Uykucu"  и Чаатай

„Този, който спи, се събужда  не позволявайте на завесата да се спусне!“

Филмът „Сънливецът“ излезе във време, когато дори хора като мен, които обичат да ходят на кино, които имат манията „Не отивам сам, трябва да имам някой с мен“, които грабват пуканките си и сядат на дивана и спряха да ходят на кино.

Духът на времето, свят, обсебен от дигиталните технологии, младо поколение, което се чуди: „Снимат ли се още филми?“, истории, които са жертва на алгоритми...

Да, съгласна съм, времената минават бързо.

Но има някои неща, които намират смисъл в светлината на екрана, а не просто в екрана.

Да видиш амбициозен филм като „Uykucu“ в такъв момент те кара да си кажеш: „Добре, киното не е мъртво, историята още не е приключила.“

В АКМ се проведе великолепна гала вечер.

Не бях ходила на премиера от много години. Нещо повече, тя се проведе в същия ден, в който в Истанбул беше обявена жълта тревога, предупреждаваща хората да си останат вкъщи, и небето се отвори със сила.

Червен килим, великолепна организация и знаменити имена.

Веднага щом влязохме през вратата, ни посрещнаха червени рози, висящи от тавана, и послание, написано вътре в червените рози: „Какво е любовта, ако не двама души, които си показват раните?“

Точно като в дните, когато ще говорим и ще пишем „Любовта е различна през ноември“.

В Културния център Ататюрк (АКМ) навън вали, вътре ухае на любов и кино. Точно както в миналото. Има тръпката от филма, онзи вид момент и атмосфера, които бихте открили, когато бяхте дете и усещахте миризмата на царевица. И когато продуцентът Полат Яджъ каже: „Трябва да поддържаме киното живо“, а имена като Чаатай Улусой и Елчин Сангу кажат: „Поемаме риск, но си заслужава“, всичко, което трябва да направим, е да кажем: „Браво“.

И разбира се, да не забравяме киното.

Защото създаването на филм за големия екран не е лесно в днешно време. Напускането на комфорта на дигиталната платформа и преминаването към големия екран изисква смелост. Защото никой вече не иска да пълни киносалони.

А билетите за кино са много скъпи.

Разбира се, не всичко свършва с билета за кино. Отивате на кино, така че трябва да ядете и пуканките и фригото, които са задължителни по време на филма.

В крайна сметка това се натрупва в значителен разход за публиката.

Но продуцентът Полат Яджъ улесни това, казвайки: „Фиксираната цена на билета е 120 турски лири.“ Какво повече бихте могли да поискате? Напълно нормално е.

И ние трябва да подкрепим екипа, който прави това възможно в тези времена.

Ето защо казвам: „Ходете на кино, не позволявайте завесите да се спускат.“

За какво е филмът? „Сънливецът “, с участието на Елчин Сангу и Чаатай Улусой, разказва историята на две ранени души в сенките на Истанбул. Това е добра история. Няма да издавам никакви спойлери; просто я гледайте. Но има както екшън, така и психологическо напрежение. Но мисля, че истинският смисъл е духът зад историята: вдъхване на живот на киното.

Не са го казали просто така: „Киното е живот“.

Тези, които обичат живота, не позволяват завесите да се спуснат. И когато завесите се отворят, светлината осветява не само театъра, но и сърцата ни. Стига да уважаваме вложените усилия и да не забравяме да отидем на кино.

Междувременно Чаатай Улусой, който спечели значително признание през последните месеци с „Ешреф Руя“, се превърна в огромна реалност благодарение на актьорската си игра, излъчването и харизмата си.

Не мога да не спомена това.

Човекът е истински гений. Той абсолютно заслужава аплодисментите и похвалите.

И не можем да не споменем елегантността на премиерата.

Продуцентът и повечето, но не всички, актьори изглеждаха зашеметяващо в смокинги. Това е истинско уважение към собствената работа на такова щателно събитие. Много бих искал да видя всички актьори в смокинги, но не беше възможно.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 23:34 от NeZ_9

# 217
Момичета ,започнах наваксването ! Току-що приключих 19-ти епизод.Стана ми каша в главата и трудно ще отделя един епизод от друг,но ми харесва градацията на Ешреф.Връща се към себе си,към увереността,която беше загубил.Утре ще продължа с 20-ти епизод.Но тук искам да ви оставя нещо,на което се смях с глас.Обожавам,когато в сериозна сцена вкарат тънко чувство за хумор

Има ли опасност за живота му - Нисан пита Джерен ,която е в болницата след като Ешреф удари една глава на Динчер
Джерен отговаря на Нисан - "Има,докато е жив Ешреф" Joy

# 218
А аз имам и друга любима смешка от 19 епизод. Когато Фарук каза, че те не са убийци. И всички се спогледаха.

# 219
Момичета, може би имаме новина.
#CanUlkay, потвърждава, че международните фенове скоро ще имат шанса да гледат #Uykucu на дигиталните платформи!
Нямаме търпение!

Can Ulkay, режисьорът на филма Uykucu, отговори на въпроса на CagataY Ulusoy за Северна Америка относно гледането на Uykucu в други страни! !
 @PolatYagci
Cagatay Северна Америка:
Международните фенове на Çağatay Ulusoy биха искали #Uykucu да бъде пуснат и в техните страни. Възможно ли е да се появи в други държави или на дигитални платформи? Искаме всички да видят този невероятен филм.
@PollFilmsResmi
@canulkay  
Отговорът, даден от Джан Улкай: "Скоро"

Bof4eto, настигай ни, имаш време! Wink

# 220
Нези, страхотна новина!
Надявам се, да е скоро това. Браво!
Помислиха и за International fans не само за феноврте от Турция. Наистина Евала!
Докато четях Есин Овет и  си се представих на кино с пуканки.
 Много хубави неща е споделила Г-жа Есин Овет и те са самата истина.
Ако искаме изкуството да съществува трябва да го подържаме. Много правилно   е казала :" Чаатай Улусой е гений!
Само да го пуснат някъде и съм там.

Изгледах серията. Хареса ми! Още повече ми хареса Ешреф! Подробности утре.

Лека и  спокойна нощ!♥️

# 221
Добро утро на 1 ноември! Flowers Fallen Leaf

Честит празник на будителите!
Всеки има своя будител -от човека,който го е научил да чете и пише, до любим учител, автор, защо не и актьор.
 "Моят днешен будител е четящият човек. Чувствителният човек.Човекът със сърце и ухо за другия и за неговата история. Това е мярата – тук и сега. "
 Георги Господинов

Напълно се припознавам в тези думи.
"Всеки, който с дума или жест те е накарал да се вгледаш в себе си, да прекрачиш вчерашните си граници, да видиш, че си голям и силен, да повярваш, че заслужаваш всичко красиво, което ще извикаш на пътя си, е твоят будител. Той може да бъде приятел, враг, брат, любим, случайно срещнат. Може да го чуеш в песен, да го откриеш в книга или филм.
Навсякъде."
Честит празник на всички събудени и будещи!
С пожелание за сила, търпение и вяра във важността и значението на това, което правят!
Още веднъж-честит празник!

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 09:13 от NeZ_9

# 222
Добро утро, момичета!

Не съм ви черпила скоро с турско кафе.

Изгледах пак края на фрага. Чудя се как да чета погледа на Ешреф. Не е шокиран, сякаш и той го иска. Но имам чувството, че не вярва, че е възможно. 

# 223
И аз така го тълкувам, Гери.
Като че ли, след споменаването от Нисан, че би бил прекрасен баща, мечтите му се завъртяха в тази посока.
Особено, ако е с любимата жена.
Но в погледа му се чете "Само, ако беше възможно!"

A двамата вече са истинска двойка.
Нали и те самите се съгласиха с това в колата.
Надявам се да имат и малко  хубаво време заедно!
И съм напълно съгласна с Nanni, че любовта е променила Чаатай!
Паралели

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 10:32 от NeZ_9

# 224
Тази седмица за празника нали имаше гости във вилата на Чаатай.

Ето каква страхотна снимка е споделила Айсун. Като от приказките.

Общи условия

Активация на акаунт