🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 8 713
  • 331
  •   5
Отговори
# 225
НОВО Misc Loudspeaker
Инстаграм стори от Чаатай

Не сме свикнали с такава активност! Wink

И нова снимка- много е елегантен. Да не се е оженил. Wink

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 13:53 от NeZ_9

# 226
Добро утро!☕🍀 Честит празник на Народните Будители! Честит нов месец!Приятни и щастливи почивни дни на всички!🌞🌹

Черпя ви с кафе expresso, обожавам кафето като напитка ( и виното, де😉).

Днес е и Задушница, много емоционален ден за мен, малко заета ще бъда.

Много ми хареса Нисан в този епизод - борбена и смела, по нищо не отстъпва на Ешреф.
Ако ще имат детенце Ешреф и Нисан аз предпочитам малко Ешрефче.
Да, така е! - любовта го промени много
Чаатай - "даде му крила"!
Много е влюбен личи му!

# 227
Радвам се, че Чачо рекламира филма!
Стискайте ми палци да мога да го гледам другата седмица. Hands Pray
Да сложа на едно място всичко, което Чаатай каза за ролята си на агент Ферман.

На въпроса „Срещали ли сте се някога с изкуството на мраморирането и суфизма?“ Чаатай Улусой отговорил следното: „Никога не съм се сблъсквал с мраморирането, но преди рисувах. Имам усет за това. Понякога използвам маслени бои и моливи с въглен. Затова ми отне известно време да разбера. Трябва да се прави с много по-малки, по-внимателни движения. Трябва да планирате внимателно и да предвидите къде ще ви отведе движението, с малко място за грешки и без нужда от изтриване.“

Чаатай Улусой отговори на въпроса „Какво беше различното във Ферман в сравнение с героите, които сте играли преди?“
„Ферман стои настрана от останалите по отношение на физическата си активност. Въпреки че отвън изглежда много студен и дистанциран, той няма особен физически ритъм. Той е герой със силен вътрешен ритъм; свързан е с миналия си живот. Има склонност към изкуството и се занимава с мрамориране. Опитва се да съживи някои от цветовете, които е загубил в душата си, като рисува и играе с тези цветове. Опитва се и да добави цвят към иначе скучния си живот.“

Чаатай Улусой, отговаря на въпроса „Какво бихте искали да кажете за екшън, психологически трилър и герой, изпълняващ указ?“, със следното:
„Филм, който включва както физически борби, така и емоционални конфликти. Това е историята на някой, който е загубил екзистенциалната си идентичност и открива себе си. Във филма има физическо действие, но емоционалното действие е по-забележимо; това е дълбока, тежка драма. Имаме красива история, поставена на много логична основа, красиво изградена и с метафорични разкази.“

Uykucu зад камера

Официално съобщение от Box Office Türkiye за #Uykucu
Обявени са данните за бокс офис приходите на Box Office Türkiye за седмицата от 24 до 30 октомври! Филмът Uykucu, който излезе на Деня на републиката и със 123 103 зрители само за два дни, зае първо място!

Мисля, че това е чудесно начало за филма!
Но истинският успех на един филм не се измерва с боксофиса му, а с емоциите, които оставя у зрителя, мислите, които предизвиква, и въздействието, което оставя в сърцата му.
А отзивите са прекрасни!

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 15:08 от NeZ_9

# 228
И аз искам да дам отзив за Спящия, но ще трябва да почакам, да излезе на някоя платформа.

Гримьора благодарение на който, Чачо се превърна във Ферман

# 229
Човекът и неговият телефон. Май трудно ще му го вземат от ръцете. За Ешреф говорех. Нали щяха да му вземат телефона.

Както знаете аз мисля, че си чете репликите между сцените.

# 230
На най-долната снимки е личният му телефон.
Поне с такъв снимаше Аслъ на премиерата. Wink
Аз пък много харесвам такива двусмислени неща. Wink

Важи и за Ешреф,  и за Чаатай .Grinning

Нищо не казвате за бялото палто Wink

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 15:11 от NeZ_9

# 231
Привет,момичета Heart

Малко ми е съмнително да ги оженят толкова бързо - във фрага тя му прави предложение и веднага след това сватба,не че не е невъзможно,ама при тях нещата не се развиват чак толкова бързо.Визирам,че става въпрос за Ешреф,заради прическата,гърба на Толга Текин може би, момчета в анцуг застанало до него и радиостанцията в джоба му.Малко или много всичките ни опити за гадание какво ще стане са опит да влезем в главата на сценриста - а той по мое мнение си е чист психопат Joy. Възможно е и фенове,които го харесват в бяло с ИИ да са променили цвета на дрехите му - ще видим.Може пък и да видим сватба в ЕшрефРуя .

# 232
bof4eto, шегувам се. Grinning
 Последното, което очаквам е сватба.
А бялото палто може да е от периода с Чийдем.  Може да са решили да ни разкажат и за него. Крайно време е.

Видяхте ли рекламата с Бюшра?

Много ми харесва!

Ето и интервюто и за Elle

Бюшра Девели, която изигра намесената бивша приятелка на Ешреф Тек и нейната обсесивна съблазнителка в култовата продукция на Kanal D #EşrefRüya, направи признание за Чийдем, полицейския комисар.

Актрисата, която заяви, че е поставила Чийдем в много различна позиция от всяка друга жена, която е играла преди, каза: „Тя има тъмна страна, сляпа страст и мъжественост, която не сме свикнали да виждаме по телевизията.“ Тя добави: „Благодарение на нея аз също се изправям срещу собствените си сенки.“

Бюшра Девели говори и за любовта на Чийдем към Ешреф, за това как е била разкъсана между професията си и етичните си правила. „Мисля, че някои ценности надхвърлят любовта. Тези ценности всъщност са включени в любовта. Поставям под въпрос любовта на някой, който е несправедлив, нечестен и фаворизира собствените си желания.“

Девели, подчертавайки, че тя и Чийдем нямат прилики в реалния живот, обясни разликите си, като каза: „Тя има воля за власт, която разширява границите. Везните на нейната справедливост са малко небалансирани. Тя не се колебае да преодолява препятствията, които ѝ се изпречат на пътя. Вярвам в равенството във всички аспекти на живота; основавам живота и връзките си на него.“
(Elle)

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 20:20 от NeZ_9

# 233
Това ми е любимият парфюм.

И преди съм казвала колко много ми прилича на французойка. Не ми харесва това бретонче, клас което са я обзавели, но коя съм аз, че да съдя.

На моменти си мисля, че може повече да се постарае, но реално се справя много добре с ролята си. Въпреки, че имам симпатии към жената Бюшпа, ми идем страшно ме дразни. И може би сте прави, че този сезон се опитват да изберат образа илѝ и да я направят по-човечна. Аз обаче не забравям.

Пак се сетих за четворката от предната серия, когато Фарук каза, че не са убийци.

В последната серия разговорът на Ешреф и Ърмак относно отношенията ме с Нисан ми се струва доста неестествен. Някак не им отива и на двамата. Това е Ешреф. Той е строг и суров. А тя не е 15 годишна ученичка, която се интересува от клюките.

# 234
Нези Аз не бих се учудила,колко му е да ги оженят,да изкарат известно време женени,после да убият Нисан и Ешреф да влезе в капана от първи епизод на първи сезон и да умре и той.Хич не бих се учудила!

Чачо днес последва Елчин в ИГ,тя кога го е последвала не знам.

# 235
Бюшра много ми харесва! Страхотна актриса е, като гледам снимките от рекламата, изобщо не виждам Чийдем и обратно.

За бялото палто, дори и да се оженят, или подпишат тайно, Ешреф и Нисан, сегашния Ешреф никак него виждам в бяло. Да не се окажат с Чийдем бивши съпрузи? 😅

# 236
Гери, аз възприемам нещата по друг начин.
Ърмак е единствената жена в тази мъжка компания. Така да се каже,  специалист по женската част.
Тя и друг път е водила разговори с Ешреф. Първа забеляза, че той започва да се влюбва в Нисан. Защити го, когато всички останали бяха против неговото щастие.
Ешреф винаги казваше на Нисан, ако има някакъв проблем, когато него го няма, да се обади на Ърмак.
На мен този разговор ми се стори естествен.
Тя видя, че той се е затворил в себе си и страда и искаше да го провокира, като му покаже колко е красива Нисан в клипа.
От друга страна, любовта е нещо,  което липсва в нейния живот и тя сякаш я преживява заедно с Нисан и Ешреф.
Колкото до женитбата - не мисля, че ще се случи. Та те не могат да останат няколко часа насаме, винаги нещо се случва, а какво остава да се оженят. Grinning
По-скоро си мисля, че майката на Чийдем, ще е замесена и може би ще потърси информация за връзката между дъщеря си и Ешреф. И по този повод ще има някаква ретроспекция, в която ще видим Ешреф в бяло.

# 237
Първият им разговор за Нисан беше много по-дълбок. Не знам как да го опиша, но имах чувството, че този разговор беше странен. Никой не говори на Ешреф за Нисан, а Ърмак отива с видеото и пита дали го е гледал.
Старият Ешреф всяваше доста повече респект. Тя говореше с него, но винаги е била много по-деликатна.

И забелязахте ри, че момчетата вече си имат отделни стаи?

Аз мисля, че ако има изобщо сватба, тя няма да е в този епизод.

# 238
Да, аз забелязах, че Ешреф е в отделна. Не, че прави нещо по-различно, отново рисува любимата си.

За сватба, аз също не мисля, че ще е в следващия епизод. Ако някога има изобщо...

# 239
Ако си върнат имението, дали отново ще спят заедно? Wink
Дано Кадир да не му е изхвърлил количките на Ешреф!

Две интересни Инстаграм сторита
Едното е от Хатидже (дребничката жена)

Изсветлих го малко

А другото е от Ахмет Рифат Сунгур

Казва, че е един нормален ден с оператора Волкан, в Eşref Rüya. Scream

И сега вижте това

Ама какво се случва с този човек? Той си прави селфи с гримьорите!
Това истина ли е? Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт