🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 8 380
  • 314
  •   5
Отговори
# 240
Нези, как успя да го видиш?  Браво. Много набито око. Видях снимката и се замислих на какво ми прилича. Мислех, че може да са в “имението” на Якуб Баба. Ама дори не съм предполагала, че там има и глава. И то коя.

# 241
Добро утро! Coffee

Вчера видяхме тази снимка

А днес има още една

Тук пишат, че на тези снимки Демет е била с него, значи това не е ретроспекция.

Свършиха ли черните нощи за Ешреф?
Днес или утре може да има още един фраг.
В Инстаграм се разпространяват някакви спойлери, но тъй като ги пропускам, няма как да ги донеса тук.
Ако желаете, може да ги споделите в спойлер. Wink
Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 09:20 от NeZ_9

# 242
Добро утро!

И аз идвах да донеса последната снимка. Не съм предполагала, че е възможно Ешреф да има светъл костюм. Това бяло палто пък съвсем странно ми се вижда. Да не са им дали дрехи както онази на Хадър?

# 243
Все едно не е Ешреф в бяло. Със сигурност ще има някакво по-различно събитие от обикновен Ешреф ден. 😅

# 244
Снимка с екипът на Сънливеца.

Или е по-добре да го наричам Сънчо. Нали той приспиваше?

# 245
Може би с любовта идват и по-светлите дрехи.
Светът изглежда по-различен, когато човек е влюбен. Wink
Не знам за вас, но аз толкова весел и усмихнат, отдавна не съм виждала и Чаатай.
В "Eşref Rüya", обаче май не се забавляват толкова? Или още не са ни показали.

Гери, явно снощи си я проспала тази снимка.Grinning
Даже питах това истина ли е? Open Mouth
 Чаатай си прави селфи с гримьорите?
Това направо е един друг Чаатай!

# 246
Със сигурност съм я проспала.

Според мен е истина. Не виждам причина да не е. Той си прави снимки с екипа. Не е егоист Stuck Out Tongue Winking Eye
Просто не ги поства.

# 247
Имах предвид, че обикновено някой друг си прави селфи с него.
А сега, лично той го прави. Това не се вижда често.
Е, не че той ни го е показал, но пак е нещо. Wink
Зад камера от последната сцена с Кадир

И тук се смее! Grinning

# 248
Аз не мисля, че снима със своя телефон, а просто е взел нещата в свои ръце. Понеже е в центъра и ще е най-подходящия ъгъл.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 13:25 от gerryto_2

# 249
Еее, Гери, не разваляй илюзията! Kissing Heart
Ето и малко снимки на Елчин с екипа от гримьорната.

И още нещо исках да споделя с вас.
Наблюдавам всеки ден как се движи рейтинга в IMDb.

Оценката намалява всеки ден.
Ето какво сподели Gabi в групата на румънките.
Неописуемо съжалявам за случващото се с всички проекти на Чаатай в IMDb, не знам как се стигна дотук!
Филмът „Uykucu“ е кинофилм, който само турци са гледали, а въпреки това има оценки 1 от Америка, Турция, Иран, дори Бразилия...
Да се ​​даде оценка 1 означава, че в  този филм не е ималo нищо добро.
Ясно е, че се предприемат ясни и точни действия срещу Чаатай...
Не съм гледалa филма, но отзивите на зрителите показват, че това е най-добрият филм, правен напоследък в Турция. Но 5.3 не потвърждава това.
 За съжаление, оценките в IMDB са записани и в Netflix или други дигитални платформи и за много хора тези оценки са ориентир. Не разбирам тази безпричинна злоба, насочена към Чаатай и неговите проекти.
Много съжалявам за него и  всички, които са работили по този проект
! Confused 

# 250
Привет ,момичета.

Попаднах на този клип във фейсбук,предупреждавам,че е сниман филма uykuco ,явно някой е решил да снима филма с телефона си.Тип спойлер е,при това доста тъжен.

https://www.facebook.com/reel/1250302797130563

# 251
Няма да гледам спойлера.

Този хейт за мен е много странен. Още като почна Ешреф се чудех защо някой дава 1 като оценка. Това трябва да е оценка за нещо, което никой никога не трябва да гледа. Нека сме обективни, че дори да не го харесат не е за оценка 1. Много жалко, че някой е изхабил енергия, за да отави тази оценка.

# 252
Гери, точно това и на мен ми е чудно.
А още по-чудно ми е как оценяваш нещо, което не си гледал.
Звучи ми като анти-Чаатай кампания. Sad
Ето един пост в X, в подкрепа на това, което казвам.
" Държавите на хората, които са оценили филм в IMDb, който дори не е пуснат в чужбина... Разбирам високите оценки; те се опитват да подкрепят собствените си фаворити Simple Smile Но ниските оценки? Те са напълно зли. Да дадеш ниска оценка на филм, който никога не си гледал, само защото „мразиш“ актьорите, и след това да си губиш времето с него... Сигурен съм, че тези хора не са постигнали нищо в собствения си живот, нямат цел и живеят празен живот. Защото, ако беше другояче, нямаше да имат време за тези малки „игри на отмъщение“ Simple Smile И отново, щастлив съм, че никога не съм бил един от тях, че животът ми е твърде забързан, радостен и изпълнен с любов, за да отделям време за такива нелепи игри Simple Smile
Освен това стотици хора работят и работят зад проектите, на които давате ниски оценки, без дори да ги гледат. Вие пренебрегвате всички тези усилия и играете за препитанието им в преследване на чувство. Болката от това ще дойде от вас."

Бокс офис  за първия ден на някои филми на Чаатай

bof4eto, и аз, засега няма да го отварям, но ти благодаря, че го споделяш!

Има много демони, които служат като средство за среща на ангелите. И дори демоните могат да се трансформират в ангели, ако пожелаят. Защото същността на всичко е една и съща...

Изглежда филма има отворен край, защото вече от няколко места чета мнения на зрители, които се надяват на продължение.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 16:09 от NeZ_9

# 253
Сцената ,която постнах не предполага отворен финал,може би  след тази тъжна сцена има обрат в сюжета.Нези стискам палци да го гледаш и после да споделиш дали тази сцена е актуална към края на филма.

# 254
Bof4e, намерила съм си Мол, имам програмата на киното, остава само да склони половинЪТ да отидем на кино. Grinning
Със сигурност ще ви разкажа, ако го гледам.
Зад камера- подготовка за бойните сцени

И нови снимки

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 18:07 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт