💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 13 252
  • 333
  •   15
Отговори
# 240
"Сърцебиене"

Ново от Ханде - на сета снощи 😎

# 241
От сета на "Сърцебиене"

Скрит текст:

# 242

Известната арабска блогърката Сара Ал-Уари с визия, вдъхновена от героинята Мейра Аксел, изиграна от актрисата Ханде Ерчел в сериала „Любов и сълзи“.

# 243
Пияните образи на Керем:

Керем Сайер Simple Smile
https://x.com/moulysse/status/1985092493143162938

Серкан Болат Simple Smile

Арас Алкан Simple Smile
https://x.com/moulysse/status/1985091505430610015

# 244
Имам проблем с Туитър, излезе ли рейтингът?

# 245
Тинче, ето го

# 246
Не е чак толкова зле 😉 Бях се подготвила за по- лош резултат.
Ако се махнат лудите Аслъ и Рейхан , последният един час на сериала си беше перфектен 😃

# 247
Здравейте! Flowers Hibiscus

Конкуренцията

Скрит текст:

# 248
И на мен ми стана интересно през последния половин час. Grinning Залепиха ме на екрана, преди това с половин око гледах. Grinning Като цяло има стабилна публика , с някакви дребни стотни сме надолу всяка седмица. Няма рязък спад, въпреки редовните мачове в неделя. Не знам. Всичко зависи от канала. Ще чакаме да видим какво ще решат.

# 249
Най- странен е рейтингът на сериала на Енгин. Гледах докато даваха Озета на Сърцебиене и беше много интересен, задържа вниманието, а какъв резултат е получил... Много странно..

# 250
Снощи не успях да гледам с вас, но пък поне днес ще ми е по-интересно при субтитрите.

Очаквах сериала на Енгин да стартира с по-висок рейтинг, но може би мача от снощи си оказва влияние. Другата седмица ще се разбере.

# 251
Миси мисля, че писа, че бил много интригуващ до последно не се знаел кой ще е победителят. Май се води дерби в Турция.

"Сърцебиене" започна много зле, направо ти идва да смениш канала - Рейхан и Аслъ са много натоварващи, но после действието се раздвижи и стана много интересно.
А Дениз Чакър е брилянтна!👏 Само заради нея и Керем има моменти гледам. Носи целия сериал на гърба си тази жена. Много е добра, а и пее много хубаво 👍👏

# 252
В този епизод поне видяхме повече от Арас Алкан, в предния си беше статист.
Аз си имам нов любим герой и това е Сезин. Grinning Да вкарат 1 герой за нея и да ги пуснат като паралелна двойка, че Аслъ не се търпи. Grinning

# 253
Никак няма да е зле 😉
Подкрепям идеята 👍
В този епизод поне видяхме повече от Арас Алкан, в предния си беше статист.
Аз си имам нов любим герой и това е Сезин. Grinning Да вкарат 1 герой за нея и да ги пуснат като паралелна двойка, че Аслъ не се търпи. Grinning

# 254
  • София
Здравейте! Flowers Fallen Leaf

Много объркано стана - кой кого познава, от кога, как и защо?! Thinking Ще бъде жалко, ако канселират проекта, в каста има много добри артисти! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт