https://www.cdc.gov/act-early/milestones/9-months.html
и става сериозен,като види дори познати хора и не дава да го носи никои. Мъжа ми като го гушне,често протяга ръце към мен. Интересното е,че когато той е на работа и го няма до вечерта,като се появи да му се порадва,малкия започва да се крие в мен. Хората ни питат,защо вече не е толкова дружелюбен,тъй като преди само се усмихваше и прави впечатление промяната.
Не го прави от сега, може би месец, месец и малко, но последните дни е силно изявено, половината си будно време (да не кажа и повече) прекарва в плезене. Намирах го за сладко, смях се, радвах се, но вече честно казано започвам леко да се тревожа дали е ок да е толкова редовно и да не би да изпитва някакъв дискомфорт или да е симптом на нещо? Дали някоя мама се е сблъсквала с това?
Не го прави от сега, може би месец, месец и малко, но последните дни е силно изявено, половината си будно време (да не кажа и повече) прекарва в плезене. Намирах го за сладко, смях се, радвах се, но вече честно казано започвам леко да се тревожа дали е ок да е толкова редовно и да не би да изпитва някакъв дискомфорт или да е симптом на нещо? Дали някоя мама се е сблъсквала с това?