Астрология - 27 тема

• 3 821
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, може ли който има наблюдения да сподели как се тълкува в солар, съвпад на соларен Десцедент с натален Марс ( в 29 градус на Стрелец) в натала съвпада е в 11 дом, а в солара в 6 дом ?

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 15:26 от Caramell.

# 76
  • в 1001-та нощ
Такова "хитруване" със смяна на града "не минава". Винаги се гледа и къде прекарваш времето, т.е. ако има две локации: постоянна и временна - и двете.

Също - "трудните аспекти" не идват, за да ги заобикаляме - те са уроците, за които сме тук. Например - решила си да учиш за шофьорска книжка, учиш, учиш ... идва изпит и ти какво - решаваш да се отклониш на разходка до Враца. Кой губи? Само ти - загубени усилия, време ... и когато трябва да изплетеш венеца на труда си и да го носиш гордо, кривваш в страни.

А урокът - той теб чака и без него няма минаване напред ...

Другото - никак не е ОК това наплашване, че нещо лошо идва ... Това за мен говори лошо за консултиращия, но по-зле влия на консултирания. Никаква добавена стойност не виждам да сковеш човека, който вероятно е дошъл да търси утеха.

На въпроса за соларен Марс на ДС - приложи комбинирана карта - натална + солар.

# 77
Ще има ли изповядване на сделката до края на тази година? Как мислите? Лице пита за покупка на жилище? Ще дам обратна връзка в последствие. Прилагам хорарна карта на задаването на въпроса.
Кое е нужно да се гледа в случая?

# 78
  • SF
Кое е това лице - вашето или на ваш приятел, съпруг, клиент? Кой задава въпросът и в какви отношения сте с него? И точно какъв въпрос задава - сделка, дом, жилище, кабинет, гараж...?

# 79
  • София
Благодаря за включването и полезното мнение, a.l.e.n.a ! Не съм си и помисляла да "хитрувам", никой не е избягал от съдбата си Grinning Беше ми ползно това, което написа и с тази информация си отговорих на въпросите Heart

По-скоро идеята ми беше за облагодетелстване на нещата, спрямо смяна на локацията и най-вече психическо успокоение към момента. Трия личните си данни от поста.

# 80
Здравейте!
Може ли някой да ми отговори кой е верният асцедент на човек, роден на 3 август 1973 година в 22:15 в Кюстендил?
До сега мислех, че е овен, но днес получих различно разчитане и в него асцедента е риби.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 16:30 от Nikitali

# 81

Може ли някой да ми отговори кой е верният асцедент на човек, роден на 3 август 1973 гдина в Кюстендил?
До сега мислех, че е овен, но днес получих различно разчитане и в него асцедента е риби.

Изцяло зависи от часа на раждане.

Освен това, ако часът е неточен, ориентировъчен или закръглен и Асцендентът е граничен, т.е. или в последния градус на знака, или в първия, няма как да бъдете сигурни без ректификация.

А ако е използван сидералният Зодиак вместо тропически, Асцендент Овен ще се измести в Риби, освен ако не е в последните няколко градуса на знака.

# 82

Може ли някой да ми отговори кой е верният асцедент на човек, роден на 3 август 1973 гдина в Кюстендил?

Освен това, ако часът е неточен, ориентировъчен или закръглен и Асцендентът е граничен, т.е. или в последния градус на знака, или в първия, няма как да бъдете сигурни без ректификация.

А ако е използван сидералният Зодиак вместо тропически, Асцендент Овен ще се измести в Риби, освен ако не е в последните няколко градуса на знака.
Сотис, редактирах се.
Знам си аз, че трябва и на мен да обърнеш внимание, не само на децата ми, но все не идва и моето време Simple Smile
Много благодаря, Сотис!

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 16:50 от Nikitali

# 83
Сега погледнах – по западна астрология не ти еграничен Асцендентът, значи или по сидералния Зодиак някъде нещо си гледала, или ако е било с няккаква програма, може да не е отчело правилно. В немалко програми трябва да се въвежда ръчно корекцията за лятно часово време, а за твоята година на раждане лятно време не е имало, така че корекцията е 2 часа. Ако се извадят 3 часа, тогава ще отиде в Риби, но това е грешно. От 1979 година  нататък в България въвеждат лятно часово време.

По общоприетия тропически Зодиак си с Асцендент в 16ия градус на Овен (15 градуса с минутки), ако гледаме с този час на раждане. Ако се прави хороскоп по ведическа (индийска) астрология, там се отчита с прецесия и Асцендентът ще отиде в Риби.

# 84
Sotis, много ми е интересно да разбера какво е това на аватара ти. Защо си сложила този аватар?

# 85

Добре ,в такъв случай ,когато е граничен или часът е закръглен,тогава как се определя кой е верният асцендент?По някакви личностни характеристики,л-държание пред хората ,външен вид ?

# 86
Добре ,в такъв случай ,когато е граничен или часът е закръглен,тогава как се определя кой е верният асцендент?По някакви личностни характеристики,л-държание пред хората ,външен вид ?

Прави се ректификация по астрологичин методи, не по държане и външен вид. Това за държането и външния вид е популярно лафче на астропсихолозите. Донякъде може да окаже влияние, но не е водещ фактор. Повечето астролози правим ректификация, без да си имаме никаква представа как изглежда и как се държи клиентът пред дуги хора, какво му е излъчването.

При мен, например, външният вид отговаря на Венера, а тя нито управлява Асцендента в тропическата карта, нито има някакви достойнства в него, нито е някъде в ъглов дом – не вижда нито АС, нито МС, при това е със слаб статус.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 12:38 от Sotis

# 87
За да се определи асцендентът, трябва да се разгледа по-широк набор от житейски събития и да се види кой от двата потенциални асцендента би могъл да ги даде. Пипкава работа е Simple Smile

# 88
Здравейте, дъщеря ми е в 7 клас и съответно и предстои кандидатстване. Тя много иска да влезе в едно определено училище и зададох точен въпрос - Ще влезе ли дъщеря ми в езиковата гимназията, която иска? Ще съм благодарна за кратко тълкуване.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 19:36 от Михайлова9

# 89

Прави се ректификация по астрологичин методи, не по държане и външен вид. Това за държането и външния вид е популярно лафче на астропсихолозите. Донякъде може да окаже влияние, но не е водещ фактор. Повечето астролози правим ректификация, без да си имаме никаква представа как изглежда и как се държи клиентът пред дуги хора, какво му е излъчването.

При мен, например, външният вид отговаря на Венера, а тя нито управлява Асцендента в тропическата карта, нито има някакви достойнства в него, нито е някъде в ъглов дом – не вижда нито АС, нито МС, при това е със слаб статус.
Благодаря!Аз подозирам към кой асцендент по-скоро спадам ,но така и ще си остана с подозрението,защото нямам нужните знания ,но чак толкова не ми е важно .Подозирам че в далечните вече 70 -седте години са ни закръгляли на половинки или точен час .Виж сега докато раждаме ,часовника стои на стената и може да видим или помолим за точност 😊
П.с а можем ли да разчитаме донякъде на така популярните определения ив Интернет за асцендента -как нахълтва с визията си даден човек в нашето обкръжение и какво първо впечатление ни прави?Аз например съм познавала и зодия и асцендент по поведение и външен вид доста често.И мен така ме определи на първо четене астроложка -още докато ме видя и си казахме първи думи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт