Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 94

• 21 359
  • 622
  •   3
Отговори
# 90
  • Melmak
Много зависи от лабораторията, имам чувство, че някои работят с много калпави консумативи за урина.

# 91
  • София
Здравейте, момичета!
Паниката в мен отново се събуди. В 8 седмица съм и днес вече си направих всичките необходими изследвани за първи път и, разбира се, не всичко е както трябва. Писала съм на АГ, но вече 4 часа не ми е писала.
Става въпрос за изследването на урина. Възможно е да не съм я дала правилно тази въпросна средна струя, но чак пък толкова. Нямам никакви оплаквания. Микробиологията е чиста, но с редуцирани лактобацили. Качвам снимка на изследването. Моля за мнение.
Благодаря предварително! Бъдете много здрави! ❤

Стерилна урина в Цибалаб правих и аз съвсем наскоро, не знаех че имам и за урина направление и не си бях донесла стерилна. Въпреки това ми дадоха чашка и извършихме изследването. Резултатите - бяха даже по - завишени. И то всики показатели.
Това беше 1вия резултат, на следващата сутрин - със стерилна урина която аз си занесох в контейнерче - всичко излезна както си трябва. Нямаше нищо завишено.

Така ,че препоръчвам 2ри път да пуснеш - имам съмнения как съхраняват и какво правят с изследванията.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 17:14 от paranoir

# 92
Да, често пъти стават грешки, ,спокойно, а и да има нещо евентуално,  ще се излекува. Попрнцип е най-добре да се пускат изследвания в лаборатории, които на място изследват и пробите не престояват и кой знае как ги съхраняват и транспортират.

# 93
Притесни ме и резултата на Белтък, а именно Опалесценция. Четох, четох, нафилмирах се и писах тук. Иначе да, мисля да пусна нова проба, вкъщи, в контейнерче и да си я занеса веднага.

# 94
Притесни ме и резултата на Белтък, а именно Опалесценция. Четох, четох, нафилмирах се и писах тук. Иначе да, мисля да пусна нова проба, вкъщи, в контейнерче и да си я занеса веднага.
Няма страшно, спокойно. Имах същият резултат някъде около 10 г.с. след като 3-4 поредни седмици не спирах да повръщам и да подпирам дивана. Лежах и в болница. Организмът ми беше изтощен, дехидратиран.. уникална картинка. Даже май и кетони имах в урината. Пусни след известно време пак. Пий повечко вода /доколкото е възможно да задържаш течности и храна в този период/ и не се шашкай.

# 95
Може ли мнение ваксина за бременни против коклюш?

# 96
Сложете си я. Пуснете си клипче на новородено с коклюш - сериозна работа е това

# 97
Сложете си я. Пуснете си клипче на новородено с коклюш - сериозна работа е това

Към това съм се насочила, за момента се опитвам да намеря начин да я сложа, очакваме януарско бебе което значи пика на болестите и сме с още едно дете в градинска възраст. Но все пак ще се радвам на мнение от вече поставили.

# 98
Моето бебе е на 1 година, но аз си я сложих, каъп бях бременна и нямах странични ефекти

# 99
  • Melmak
А какво мислите за ваксина против rsv?

# 100
Аз и нея си сложих и не съжалявам

# 101
Моето бебе е на 1 година, но аз си я сложих, каъп бях бременна и нямах странични ефекти

От София ли сте, къде я сложихте?

# 102
Здравейте, може ли мнение за болница или МЦ и доктор за следене на бременността и раждане (на нормални цени). За гр.София
Благодаря предварително!

# 103

От София ли сте, къде я сложихте?

Не съм в България

# 104
  • Melmak
Absent, на мен в болница Надежда ми казаха, че с предварителна уговорка могат да ми съдействат за ваксината. Питай при лекаря, при когото се следиш.

Здравейте, може ли мнение за болница или МЦ и доктор за следене на бременността и раждане (на нормални цени). За гр.София
Благодаря предварително!
Какво са нормални цени? Вече всичко е доста скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт