Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 94

• 25 578
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Melmak
Няма как да минете без антибиотик, лекувайте се!

# 256
Нелекувана бактерия е опасна както за майката, така и за бебето, следвайте си назначеното лечение най-добре.

# 257
Аз лекувах това в седми месец с антибиотик. Инфекциите вагиналните са доста по-опасни от антибиотиците. Пийте си го.

# 258
Момичета, на някоя от вас да са изписвали небилет за кръвно в трети триместър?

# 259
Момичета, на някоя от вас да са изписвали небилет за кръвно в трети триместър?
Моето кръвно беше добре, но пулсът ми беше по-висок, даже и в покой не падаше под 100. Задъхвах се, едвам се качвах до втория етаж (килограмите не ми тежаха толкова, нямах въздух никакъв просто) Ходих на кардиолог и ми го изписа за всеки случай, ако вдигна над 110 пулс по-продължително време и симптомите ми се засилят, за щастие бях 36-та седмица и успях да устискам до плановото ми секцио 38 г.с и така и не си го купих. Довери се на лекаря си, високото кръвно не е за подценяване също, ако имаш съмнения отиди на второ мнение.

# 260
Момичета, в 25 седмица бях на преглед. Д-ра ме прегледа с вагинален ехограф. Всичко беше наред, шийка 42 мм, не каза да имам контракции. От следващия ден имам болка отдолу, в кръста, в тазобедрените стави. Сякаш е като мускулна треска. Едва се обръщам в леглото. Нормално ли е или трябва да се притеснявам? Вече седмица не минава.

# 261
Момичета, в 25 седмица бях на преглед. Д-ра ме прегледа с вагинален ехограф. Всичко беше наред, шийка 42 мм, не каза да имам контракции. От следващия ден имам болка отдолу, в кръста, в тазобедрените стави. Сякаш е като мускулна треска. Едва се обръщам в леглото. Нормално ли е или трябва да се притеснявам? Вече седмица не минава.
И аз след вагинален преглед съм се чувствала по същия начин.

# 262
Здравейте случайно някоя да знае в АГ комплекс Русе от колко ч може да се минава за следене на тонове понеже ми предстои а искам да го съчетая с прегледа при АГ

# 263
Здравейте!

На 36г съм. Разбрах, че съм бременна чак в 6гс .(преди буквално два дни).  Днес бях на преглед и се чу пулс и ми казаха, че съм 6гс. и 3 дни
. Последен истински цикъл ми беше на 25 октомври, имаме един опит на 31 окт и след това не сме имали полов акт. Около датата на цикъла започнах да имам кафеникаво зацапване, което продължи 5-6 дена. Реших, че отново някоя аномалия с хормоните. Въобще не ми е хрумнало, че може да има бременност…
В момента съм в търсене на следящ АГ. Няма да е при тази докторка, където бях днес. Кога реално трябва да се отиде отново на преглед?
Имам едно дете, но с нето се следях в друг град и беше преди 6 години, направо нищо не помня 😀
Малко съм в паника, изненадана съм от всичко, което се случва Simple Smile

# 264
  • Melmak
За кой град е питането?

# 265
За кой град е питането?

От град Варна съм. За жалост аз винаги ходя при моята аг в родния ми град, но сега е по-трудно. Искам да имам някой наблизо.

# 266
Според вас да се притеснявам ли от опъване като разтегнато мускулче на сгъвката на слабините и единия крак? 24г.с., само при движение се усеща.

# 267
Нормално е, и аз имах подобни болки по време на бременността.

# 268
За Варна препоръчвам - д-р Ангелина Симеонова. Аз съм безкрайно доволна от нея.

# 269
Аз имах в първи трим. все едно в яйчниците - явно лигаментите. Това сега е по-ниско и сякаш наистина някакъв мускул се е опънал. И на мен не ми се струва страшно, но да си питам, че преглед чак след седмица.

Общи условия

Активация на акаунт